Biletul de sambata in cota 10

Biletul de sambata in cota 10 by Bogdan Nicolas


Boys este weekend ,avem oferta bogata si din acest motiv consider ca este ok sa incercam si un bilet

in cota ceva mai ridicata, pe care il voi juca la SUPERBET, cea mai populara agentie in randul pariorilor din Romania!


Liverpool pauza final este prima alegere tinand cont de ultimele partide in care cormoranii au pierdut , este cazul in fata suporterilor sa demonstreze ca raman aceeasi echipa puternica .


Barcelona vs Sociedad meci spectaculos in care consider ca cel putin trei goluri sunt un fleac , am ales cel putin unul in prima repriza si minim trei pana la sfarsitul acestui duel.


Ajax traverseaza cea mai slaba perioada poate din ultimii 4-5 ani daca nu ma insel , se deplaseaza pe terenul unei echipe harnice cand este vorba de goluri marcate iar alegerea mea este 1-2 goluri pentru echipa gazda .


Ramanem in Olanda acolo unde AZ arata foarte bine in acest sezon , in ultima etapa au castigat la Amsterdam in fata lancierilor si sunt la egalitate de puncte cu liderul la zi .

Cu patru victorii in ultimele cinci etape gazdele de astazi pot fi considerate o echipa in mare forma , adversarul este unul net inferior care se zbate in subsolul clasamentului .


In fine ultimele doua recomandari sunt bazate pe un combo GG sau 3+ , o alegere potrivita pentru doua partide in care ma astept la spectacol si multe reusite pe tabela de marcaj.


Deschide AICI cont la Superbet Online si ai 500 de Lei Bonus



Deschide AICI cont la Superbet Online si ai 500 de Lei Bonus












Articole similare