Biletul de Week-end! Mihai Gabriel propune 5 ”super-meciuri” pentru Biletul in Cota 3.88!


Pariori, am analizat oferta pentru acest week-end si am gasit 5 meciuri foarte interesante la care am ”ochit” 5 pronosticuri cu sanse mari de reusita, zic eu. Toate meciurile sunt din topul celor mai importante campionate din Europa: Serie A, Ligue 1 si Premier League. Cota totala a biletului este de 3.88!

Pentru construirea acestui bilet am ales casa de pariuri Betano deoarece are poate cea mai completa oferta de pariuri din Romania!

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO și ai un BONUS de 100% până la 500 de Lei la prima depunere


Tottenham Hotspur - Liverpool FC

Liverpool a abordat meciul din FA Cup cu foarte multe rezerve, insa echipa lui Klopp s-a calificat surprinzator in faza superioara dupa ce pustiul Jones a marcat magnific in minutul 71 si i-a provocat marii rivale, Everton, o infrangere extrem de dureroasa. ”Cormoranii” vor aborda meciul cu echipa standard, in timp ce Jose Mourinho tocmai l-a pierdut pe Harry Kane pentru o perioada mai lunga de timp dupa ce acesta s-a accidentat in meciul cu ”sfintii”. Deasemenea Lloris e indisponibil, iar in poarta gazdelor va evolua ”nesigurul” argentinian, Gazzaniga. Liverpool are clar ca obiectiv castigarea campionatului si se vede ca Jurgen Klopp pune mare pret pe acest lucru. In aceste conditii, ma astept ca Liverpool sa-si continue forma de invincibilitate.

Inter Milano - Atalanta

Inter Milano vine dupa o victorie destul de clara pe San Paulo in fata celor de la Napoli si se anunta o contra-candidata serioasa la castigarea ”Scudetto”. Atalanta e si ea intr-o forma de zile mari si vine dupa doua victorii cu 5-0 in fara celor de la AC Milan, respectiv Parma, ambele obtinute pe teren propriu. Duelul ofensivelor va fi unul foarte interesant. Cuplul Romelu Lukaku - Lautaro Martinez a marcat pana in acest moment numai putin de 23 de goluri in Serie A, in timp ce ”trio-ul” Muriel - Gomez - Ilicic a ajuns la 25 de goluri marcate in actuala editie. Pe Giuseppe Meazza, Atalanta nu a mai castigat din 2014, iar cea mai dura infrangere a venit pe 12 Martie 2017, atunci cand Inter s-a impus categoric cu 7-1. Cred ca in aceasta partida, egalul e foarte asteptat, insa o inclin balanta catre echipa lui Antonio Conte care practica un joc foarte, foarte bun.

Aston Villa - Manchester City

Manchester City lupta crancen cu Leicester pentru pozitia a doua in Premier League, insa cu siguranta isi aduc aminte de sezonul trecul cand Liverpool avea peste 10 puncte avand insa au reusit sa revina si sa le fure titlul. Jocul propus de Guardiola e foarte ofensiv si ma astept ca in acest meci, echipa sa sa treaca de 70% posesie, deoarece Aston Villa e o echipa destul de ”cuminte” care nu prea pune probleme in acest moment. In ultimele 3 intalniri, Manchester City a marcat numai putin de 3 ori in poarta ”leilor” si nu a primit nici macar unul. Ma astept la acest deznodamant si in acest meci avand in vedere ca ”cetatenii” vor sa recupereze punctele pierdute in startul sezonului. Deasemenea, cred ca echipa lui Pep va ataca pe toata perioada meciului si consider ca vor fi cel putin 2-3 goluri in acest meci.

PSG - AS Monaco

In Ligue 1 a fost o perioada de pauza acoperita insa de meciurile de cupa unde PSG s-a distrat cu ”amatorii” de la Linas-Montlhery, iar Monaco a avut de tras cu Reims, meci in care trupa lui Robert Moreno, fostul selectioner al Spaniei a tremurat serios in minutul 85 cand la scorul de 1-1 Reims a ratat un penalty, pentru ca mai apoi, in minutul 90+5, Keita sa de-a lovitura pentru AS Monaco. In sezoanele precedente, PSG si AS Monaco dadeau o lupta acerba in doi pentru titlu insa de la venirea investitorilor la echipa din nationala Frantei, lucrurile s-au schimbat. In ultimele 9 intalniri directe PSG s-a impus si a marcat cel putin 2 goluri. Deasemenea, in ultimele 5 dueluri directe disputate pe Parc des Princes, PSG a marcat numai putin de 22 de goluri si a incasat doar 2, introducand mingea in poarta monegascilor de minim 3 ori in fiecare partida. Chiar daca lucrurile s-au schimbat putin in bine la Monaco, asteptarile nu sunt foarte mari la aceasta partida, iar deznodamantul consider ca va fi acelasi ca in ultimele 9 dueluri directe.

AS Roma - Juventus Torino

AS Roma se afla pe pozitia a 4-a insa Atalanta ameninta serios acest loc dupa rezultatele din ultima perioada si forma pe care o arata. Echipa lui Paulo Fonseca vine dupa o infrangere destul de dureroasa si in acelasi timp surprinzatoare pe teren propriu contra celor de la Torino, scor 0-2. De partea cealalta, Juventus i-a administrat o infrangere severa celor de la Cagliari, care erau denumiti, ”revelatia sezonului”. Cristiano Ronaldo cu un hat-trick si Gonzalo Higuain au adus victoria ”Batranei Doamne” in repriza a doua. Diferenta dintre cele doua formatii e destul de semnificativa, iar Juventus ”trage” mai tare ca niciodata pentru victorie, avand in vedere ca Inter si Lazio sunt pretendente serioase la castigarea ”Scudetto”.


DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO și ai un BONUS de 100% până la 500 de Lei la prima depunere


Selectii:

Tottenham Hotspur - Liverpool FC - X2 (1.25)

Inter Milano - Atalanta - 1X (1.33)

Aston Villa - Manchester City - 2 & Peste 1.5 goluri (1.27)

PSG - AS Monaco - 1 & Peste 1.5 goluri (1.33)

AS Roma - Juventus Torino - X2 (1.38)


DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO și ai un BONUS de 100% până la 500 de Lei la prima depunere




Articole similare