Biletul Etapei: Cota 7+ de la Mihalache


Prieteni, pentru mine cele mai bune meciuri de jucat în acest weekend sunt cele pe care le voi detalia mai jos și pe care le voi miza cu încredere medie.

Anglia U21 vs România U21

Englezii vor fi cei care vor avea inițiativa, dacă aveam pariuri pe posesie luam Anglia peste 60%, e clar că tactica va fi de contre pentru noi. În meciul de deschidere, am avut 45% posesie, iar croații au dominat la capitolul cornere: 8-1. Așteptați-vă la un scenariu similar. Voi miza pe minim 7 cornere pentru englezi la o cotă de 1.87 disponibilă în BETANO.


Deschide AICI un cont nou la Betano și primești un BONUS DUBLU la prima depunere până la 500 de lei


Franța U21 vs Croația U21

Nu este totul pierdut pentru Croația, dar nici nu-și mai pot face multe iluzii după ce au încasat 4 boabe de la cea mai slab cotată echipă din grupă. Franța a demonstrat în meciul cu Anglia că este o echipă cu spirit de luptă și mulți jucători talentați. Merg pe mâna cocoșeilor.


Belgia U21 vs Italia U21

Italia a avut 30 de șuturi în meciul cu Polonia și nu a reușit să marcheze, în schimb au încasat un gol la singurul șut pe poartă expediat de adversar. Belgia va disputa meciul doar pentru palmares, șansele de calificare nu mai există. Nu cred că macaronarii pot rata victoria.


Obține AICI un pariu GRATUIT de 150 de Lei pe meciuri de la EURO U21 sau Copa America


Argentina vs Qatar

Argentina a fost foarte aproape să se facă iar de rahat la Copa America, după ce a fost învinsă de Columbia și a remizat norocos cu Paraguay. Acum, Messi și compania sunt obligați să bată invitații din Qatar și să spere că vecinii Columbieni nu vor sta capră în ultima etapă contra Paraguay-ului. Chiar ar fi rușinos să te încurci cu Qatar.


Columbia vs Paraguay

Columbia este calificată după 2 victorii în grupă cu Argentina și Qatar, iar în ultimul meci, împotriva Paraguay-ului, își va permite să menajeze piesele grele. Așadar, ne putem aștepta chiar la o victorie a Paraguay-ului, caz în care ar fi eliminată și o rivală importantă la titlu pentru Columbia, Argentina...O să merg pe acest scenariu al teoriei conspirației.


Nu ai cont online la FORTUNA? Deschide unul AICI și primești până 500 de Lei BONUS la prima depunere



ÎNSCRIE-TE și tu AICI la Betano și joacă acest bilet de cota 7+!

Vei primi un BONUS DUBLU la prima depunere de până la 500 de Lei INSTANT în contul de joc!




Articole similare