Biletul Etapei + TOP Recomandări la pariuri pentru weekend


Dragi prieteni, BILETUL ETAPEI pentru acest weekend este pregătit, așteptăm doar să vină banii!

Îl puteți vedea în episodul cu numărul 99 din cea mai simpatică emisiune de profil din România, BURSA PARIURILOR, unde am pregătit pentru voi, ca în fiecare săptămână, alături de colegii mei Carmen Mandiș (jurnalist ProSport) și Adi Dobre (comentator Eurosport/Digisport), analize și recomandări de pariere pentru cele mai interesante meciuri din acest final de săptămână!

La rubrica LECȚIA DE PARIURI am explicat anumite strategii de trading pe tenis înainte de începerea unui turneu, iar de această dată am folosit ca exemplu turneul de grand slam de la Wimbledon.

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am analizat alături de colegii mei, meciuri interesante din acest weekend și v-am oferit și recomandările mele de pariere în regim single, iar bilanțul din această lună este unul extrem de profitabil, cu doar 5 recomandări pierdute din ultimele 20!

Cea mai interesantă și îndrăgită rubrică din emisiune este CHALLENGE COTA2, în cadrul căreia joc la mize fixe un pariu de cotă aproximativ 2, iar separat, același pariu îl folosesc în tentativa de a lega 10 pariuri consecutiv câștigătoare pentru a ajunge de la miza inițială de 100 de Lei la un câștig de peste 100.000 prin reinvestirea totală a câștigului în sistem ALL-IN!

Cireașa de pe tort este rubrica BILETUL ETAPEI, unde fiecare propunem câte 2 meciuri, pe care le combinăm pe un bilet comun cu miză fixă. În acest episod, valoarea finală a cotei este 12, redusă până la 9 după aplicarea asigurării ACCA EDGE, care ne rambursează miza în cazul în care biletul se pierde la un singur meci.

Nu uitați de CONCURS unde puteți câștiga un premiu la alegere!


PARIU FĂRĂ RISC 150 DE LEI

Înregistrează-te chiar acum pe cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange, singura bursă licențiată și în România! Toți clienții noi au primul praiu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri sportive până la 150 de Lei! Dacă primul pariu pe care îl plasez pe Betfair Exchange la cotă minim 2 este pierzător, atunci vei primi banii înapoi în cont sub formă de CASH, fără condiții de rulaj, în limita a 150 de Lei!

Înregistrează-te AICI




Articole similare