BILETUL REDACTIEI COTA 11 » 13 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta CASA PARIURILOR!

  • Catalin Mihalache - Wrexham vs Forest Green
  • Pont: 1 (1.34)

Dupa o promovare in editia precedenta, din National League, in League Two, Wrexham are mari sanse sa incheie sezonul pe una din primele trei pozitii, lucru care i-ar oferi o promovare directa in League One. Formatia lui Phil Parkinson a inregistrat 15 victorii, 3 remize si 3 infrangeri in cele 21 de meciuri jucate pe teren propriu, avand o medie de 2.57 goluri marcate per meci. Oaspetii ocupa ultima pozitie in campionat, iar sansele de a scapa de retrogradare sunt tot mai mici, avand in vedere ca detin una dintre cele mai slabe defensive, cu 71 de goluri primite in 43 de etape. Cu doar o victorie in ultimele 6 runde, Forest Green porneste ca ”victima” sigura in aceasta deplasare de pe ”Racecourse Ground”, in fata unei echipe cu 4 victorii bifate in ultimele 5 etape. 

  • FotbalTop - Torino vs Juventus
  • Pont: X2 (1.30)

Cele doua formatii se intalnesc intr-un nou derby al orasului, iar miza e una importanta atat pentru Torino, cat si pentru Juventus. Gazdele inca spera la un loc de cupe europene, chiar daca distanta fata de locul 6 este de aproximativ 6 puncte, in timp ce oaspetii pot avea probleme pe acest final de sezon daca nu vor reusi sa adune puncte, deoarece intalnesc contracandidate la pozitiile de UEFA Champions League. ”Batrana Doamna” este formatia mai valoroasa, iar in partidele directe nu au pierdut din 2015, inregistrand in aceasta perioada numai putin de 15 victorii si 4 rezultate de egalitate. 

DESCHIDE AICI un cont nou la CASA PARIURILOR si primesti un BONUS de 600 de Lei la primele 3 depuneri

  • Quill - Great Western Sydney Giants vs St Kilda
  • Pont: 1 (1.30)

Gigantii au patru victorii din patru meciuri si sunt pe primul loc la punctaveraj in fata unui pluton format din cinci echipe. GWS merge struna, are cea mai mare medie de puncte inscrise pe meci, iar liderul lor, Toby Greene, a inscris o mana de goluri in meciul trecut cu Gold Coast. St Kilda (locul 10 din 18) i-a batut pe Richmond (locul 14) cu 67-60 in etapa trecuta, intr-un meci in care au fost condusi cu 33-11. Acest fapt are relevanta pentru ca de la Richmond au fost multi jucatori absenti, si St Kilda nu a avut o evolutie prea convingatoare in fata unei astfel de echipe. Gigantii prezinta un cu totul alt calibru de adversar si Sfintii vor avea probleme.

  • Mihai Gabriel - Leeds vs Blackburn
  • Pont: 1 (1.34)

Leeds se dueleaza de la distanta cu Leicester si Ipswich pentru una dintre primele doua pozitii, care asigura promovarea directa in Premier League. ”The Whites” au pierdut puncte importante in ultimele doua etape, iar in jocul din aceasta etapa nu-si permit un nou pas gresit, mai ales ca dau piept cu Blackburn, o formatie care inca are emotii in ceea ce priveste retrogradarea. Leeds s-a impus in mansa tur cu scorul de 2-0, iar in ultimele 4 meciuri directe au inregistrat 4 victorii si un rezultat de egalitate. Formatia lui Daniel Farke are una dintre cele mai bune ofensive din campionat, in timp ce ”Rovers” a doua cea mai slaba defensiva din campioant, cu 71 de goluri incasate in cele 42 de runde. Merg cu incredere pe un succes al formatiei favorite!

  • Cristopher - Bournemouth vs Manchester United
  • Pont: X2 (1.54)

”Diavolii” au trecut destul de repede peste esecul dramatic cu Chelsea si au reusit sa o incurce pe Liverpool in runda precedenta, obtinand o remiza contra acestora. Trupa lui Ten Hag inca mai are sanse matematice la Top 5, iar cu un succes in aceasta runda se pot apropia la 8 puncte de Aston Villa, echipa care in ultimele 6 etape dau peste adversari puternici precum Arsenal, Chelsea sau Liverpool si mai mult decat atat, este angrenata si in cupele europene. Manchester United a castigat 3 din ultimele 4 meciuri contra celor de la Bournemouth, bifand un succes la limita si la ultima vizita pe ”Vitality Stadium”, scor 1-0. Mizez pe un deznodamant favorabil oaspetilor in aceasta confruntare.

  • Tipster Tenis - Barcelona vs Granollers
  • Pont: Peste 63.5 goluri (1.54)

Barcelona este ca si campioana in Liga ASOBAL, pentru a 14 oara consecutiv, cu 6 runde inainte de finalul sezonului. In aceasta runda vor primi vizita celor de la Granollers, echipa clasata in acest moment pe pozitia a treia. Formatia gazda s-a impus in ultimele 17 dueluri directe, iar in acest duel este din nou favorita certa. Golurile ar trebui sa fie in numar destul de mare la aceasta intalnire, mai ales ca vorbim de cele mai bune doua ofensive din campionat. Ma astept ca aceasta linie de 64 de goluri sa fie realizata destul de usor, mai ales ca la ultima intalnire dintre cele doua formatii s-au marcat numai putin de 75 de goluri.

  • MR Denis - RB Leipzig vs Wolfsburg
  • Pont: 1 (1.36)

RB Leipzig este intr-o forma foarte buna, cu 4 victorii si 2 remize in ultimele 6 meciuri disputate in toate competitiile, iar in aceasta runda are nevoie de victorie pentru a se mentine pe loc de UEFA Champions League, in fata celor de la Borussia Dortmund, echipa care detine acelasi numar de puncte, insa are un golaveraj mai slab. Wolfsburg poate intra in ”hora” retrogradarii pe final de sezon, forma de moment fiind una dezastruoasa, cu doar o victorie in ultimele 12 meciuri. Meciul este unul relativ usor pentru formatia lui Marco Rose si anticipez un succes fara prea mari emotii in aceasta intalnire. 

BONUS de 600 de Lei la CASA PARIURILOR pentru primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 10.96

  • Wrexham vs Forest Green - 1 (1.34)
  • Torino vs Juventus - X2 (1.30)
  • Great Western Sydney Giants vs St Kilda - 1 (1.30)
  • Leeds vs Blackburn - 1 (1.34)
  • Bournemouth vs Manchester United - X2 (1.54)
  • Barcelona vs Granollers - Peste 63.5 goluri (1.54)
  • RB Leipzig vs Wolfsburg - 1 (1.36)
  • +BONUS 12% pentru 7 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la CASA PARIURILOR




Articole similare