Biletul Redactiei COTA 4.37 » 10 - 11 Noiembrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund - (Vineri - 21:30)
  • Pont: GG (1.40)

”Derby-ul” dintre Borussia Monchengladbach si Borussia Dortmund deschide etapa cu numarul 15 din Bundesliga. Gazdele ocupa pozitia a 8-a, la doar 3 puncte distanta de locurile de cupe europene, in timp ce oaspetii se afla pe locul 4, ultimul care duce in grupele UEFA Champions League. Monchengladbach are doar o victorie in ultimele 5 meciuri, insa pe teren propriu a bifat 3 succese in ultimele 4 meciuri, marcand de fiecare data minim 3 goluri. Dortmund e neinvinsa in ultimele 6 partide disputate in toate competitiile, iar in deplasare a reusit sa puncteze in 6 din ultimele 7 meciuri. Pe ”Borussia-Park”, trupa lui Edin Terzic a marcat in 8 din ultimele 9 directe si e de asteptat sa reuseasca sa puncteze si vineri seara, avand in vedere defensiva destul de fragila a trupei lui Daniel Farke. 

  • Tipster Tenis - Verona vs Juventus - (Joi - 19:30)
  • Pont: DNB 2 (1.30)

Juventus pare că își revine, iar victoria cu Inter a sporit încrederea elevilor lui Allegri că încă se poate obține ceva din acest sezon. Verona este pe ultimul loc si vine după 8 înfrângeri consecutive.

✅✅✅ 77 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Betano prin click AICI

  • Catalin Oprea - Otelul Galati vs FCSB - (Joi - 21:00)
  • Pont: DNB 2 (1.42)

Joi, in Cupa Romaniei avem un meci foarte interesant, din punctul meu de vedere. Otelul Galati se gaseste pe pozitia a 7-a in liga a 2-a cu 22 de puncte iar FCSB tot pe pozitia a 7-a dar in Superliga cu 23 de puncte. FCSB se va prezenta la meci cu un moral ridicat, dupa victoria cu Rapid dar si cu rezerve.Accederea in playoff fiind principalul obiectiv pentru trupa lui Pintilie. In cel mai recent duel direct,Intr-un meci amical,in iulie,FCSB s-a impus la limita doar cu 1-0. Din punct de vedere al formei,Otelul nu sta deloc bine.In ultimele 4 meciuri disputate nu a reusit nicio victorie(3 infrangeri si o singura remiza). Acum,fiind intr-o forma mai buna si avand un lot mult mai valoros,echipa din capitala nu cred ca va pleca invinsa de la Galati si prin urmare voi juca un dnb pe ea.

  • Gabriel Prigoreanu - Valencia vs Betis - (Joi - 21:00)
  • Pont: Sub 3.5 goluri (1.30)

Betis a reușit calificarea în fazele următoare a Europa League, de pe primul loc, având cea mai bună apărare din fazele grupelor, cu doar 4 goluri încasate. Un alt aspect pozitiv al oaspeților este ocuparea poziției a 4-a, cu 24 de puncte, fiind pe locul secund in topul celor mai bune apărări cu doar 9 goluri încasate. Pe langa asta, cei de la Betis au 4 meciuri consecutive in deplasare în care nu au primit gol. Așa că mă aștept la un meci foarte echilibrat, datorita formei constante ale celor de la Betis.

  • Mihai Gabriel - Rayo Vallecano vs Celta Vigo - (Joi - 20:00)
  • Pont: Rayo Vallecano inscrie minim un gol (1.30)

Trupa lui Andoni Iraola are un sezon destul de bun, avand in vedere ca e la doar cateva puncte distanta de locurile de cupe europene. Adversara din etapa cu numarul 14 din LaLiga e nimeni alta decat Celta Vigo, echipa cu a doua cea mai slaba defensiva din campionat. Celta Vigo are infrangeri pe linie in ultimele 5 deplasari, iar in 4 din ele a incasat, de fiecare data, minim 3 goluri. Rayo Vallecano e o echipa de mijlocul clasamentului, avand in vedere evolutiile de pe propriul teren, insa in ultimele partide a reusit sa marcheze si sa scoata rezultate foarte bune. Cu victorii in fata celor de la Real Madrid, Sevilla sau Valencia si cu puncte obtinute pe ”Camp Nou” si ”Metropolitano”, Rayo cred ca va marca contra Celtei, asa cum a facut-o in 15 din ultimele 16 meciuri directe, disputate pe ”Estadio de Vallecas”.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 4.37

  • Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund - GG (1.40)
  • Verona vs Juventus - DNB 2 (1.30)
  • Otelul Galati vs FCSB - DNB 2 (1.42)
  • Valencia vs Betis - Sub 3.5 goluri (1.30)
  • Rayo Vallecano vs Celta Vigo - Rayo Vallecano inscrie minim un gol (1.30)

Încasează 77 RON Fără Depunere!




Articole similare