Biletul Redactiei COTA 4.50 » 11 - 12 Octombrie 2022


Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta PUBLICWIN!

  • Catalin Mihalache - Rangers vs Liverpool - (12 Oct. - 22:00)
  • Pont: 2 (1.31)

Rangers are sanse mari sa paraseasca cupele europene fara prea mari performante in acest sezon. Trupa lui Giovanni van Bronckhorst nu a acumulat niciun punct in primele 3 etape din grupe, iar in runda a 4-a o reîntâlnește pe Liverpool. In partida tur, Liverpool a luat toate punctele dupa un succes cu 2-0 si dupa un meci in care a dominat copios. Liverpool trebuie sa uite rapid esecul cu Arsenal din campionat, iar meciul cu Rangers e o oportunitate perfecta, mai ales ca scotienii sunt extrem de limitati atunci cand intalnesc adversari puternici. Liverpool a marcat minim doua goluri in ultimele 4 partide si cred ca va reusi sa prelungeasca aceasta serie avand in vedere ca Rangers, in acest sezon de UEFA Champions League, a incasat numai putin de 9 goluri si de fiecare data a fost invinsa la zero. Un succes al ”cormoranilor” pare inevitabil in aceasta confruntare.

  • Tipster Tenis - AC Milan vs Chelsea FC - (11 Oct. - 22:00)
  • Pont: X2 (1.36)

La doar o săptămână după victoria cu 3-0, Chelsea se deplasează la Milano pe terenul campioanei Italiei. Londonezii au revenit cu șanse bune la calificare, iar sosirea lui Graham Potter pare că a avut efectul scontat. Partida din capitala Angliei a fost dominată clar de Chelsea, milanezii având un singur șut pe poartă și nu cred că s-au schimbat prea multe lucruri astfel încât englezii să piardă. Merg cu incredere pe x2.

  • Catalin Oprea - Copenhaga vs Manchester City - (11 Oct. - 19:45)
  • Pont: Manchester City -1.5 Handicap (1.36)

Manchester City se gândește, cu siguranță, la partida de duminică împotriva lui Liverpool, din campionat, însă o victorie cu Copenhaga ar aduce, 100%, prezența în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League,după doar patru meciuri în această grupă. De retinut ca,ultimele cinci meciuri ale lui Manchester City în UEFA Champions League au fost peste 2.5 goluri,City are cel puțin două goluri marcate în ultimele trei meciuri de UEFA Champions League si ca toate cele trei meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate. Cred ca vom avea iar parte de o ploaie de goluri si prin urmare voi juca acest meci la handicap.

  • Gabriel Prigoreanu - FC Barcelona vs Inter Milano - (12 Oct. - 22:00)
  • Pont: Inter Milano +2.5 Handicap (1.27)

Inter a reusit o a doua victorie importanta in grupa C a Ligii Campionilor, dupa ce saptamana trecuta au castigat impotriva catalanilor cu 1-0. Si da, Robert Lewandowski, a fost titular in meciul tur, desi numele lui nu prea a fost strigat de crainici, fiind indisponibil datorita apararii excelente a italienilor. Cred ca Barcelona va avea un meci dificil, iar lupta pentru calificarea in fazele urmatoare ale Ligii Campionilor ramane una deschisa.

  • Mihai Gabriel - Atletico Madrid vs Club Brugge - (12 Oct. - 19:45)
  • Pont: 1 (1.46)

Atletico Madrid are cutitul la os, iar meciul cu echipa belgiana e crucial pentru o eventuala calificare in primavara UEFA Champions League. Club Brugge are 9 puncte din 9 posibile si un golaveraj excelent: 7 goluri marcate - 0 goluri primite. In partida tur, Atletico a dominat si si-a creat foarte multe ocazii, insa Club Brugge a reusit sa puncteze de doua ori si s-a impus cu un 2-0 destul de nemeritat. Cred ca lucrurile vor sta altfel in acest retur, avand in vedere situatia din clasament. Oaspetii au mari sanse sa se califice mai departe, insa ultima pozitie a spaniolilor nu e deloc confortabila. Atletico a castigat 3 din ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu si s-a impus de fiecare data contra lui Club Brugge in partidele in care a fost gazda. Anticipez un scenariu logic in acest duel si cred ca favoritii vor lua toate punctele in acest joc.

Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE

BILETUL REDACTIEI - COTA 4.50

  • Rangers vs Liverpool - 2 (1.31)
  • AC Milan vs Chelsea FC - X2 (1.36)
  • Copenhaga vs Manchester City - Manchester City -1.5 Handicap (1.36)
  • FC Barcelona vs Inter Milano - Inter Milano +2.5 Handicap (1.27)
  • Atletico Madrid vs Club Brugge - 1 (1.46)

Înregistrează-te la PUBLICWIN




Articole similare