Biletul Redactiei COTA 4.63 » 03 Noiembrie 2022

Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta PUBLICWIN!

  • Catalin Mihalache - AS Roma vs Ludogorets - (Europa League - 22:00)
  • 1 (1.34)

AS Roma e obligata sa castige partida cu Ludogorets de joi pentru a se califica in fazele eliminatorii din UEFA Europa League. Ambele echipe au cate 7 puncte acumulate dupa cele 5 etape disputate, insa bulgarii stau mai bine in clasament, avand in vedere succesul cu 2-1 din meciul direct. Ludogorets are o singura victorie in ultimele 4 deplasari, in timp ce Roma a reusit sa treaca peste pasa proasta si a incheiat neinvinsa in 4 din ultimele 5 meciuri. Formatia lui Mourinho are o cota de piata de peste 13 ori mai valoroasa decat cea a celor de la Ludogorets, iar pe langa acest aspect, avantajul terenului propriu e unul extrem de important. Experienta europeana a gazdelor va conta, deasemenea, iar solistul pe gazde pare cea mai buna varianta la aceasta confruntare.

  • Tipster Tenis - Pyunik vs Basel - (Conference League - 19:45)
  • Pont: DNB 2 (1.36)

O înfrângere în meciul de la Erevan ar fi similar cu eliminarea din competiție pentru Basel. Echipa stă prost în campionat, iar Conference League este cam ultima șansă de a salva sezonul pentru elvețieni. Valoarea celor de la Pyunik am vazut o si nu cred că pot emite pretenții.

  • Catalin Oprea - FCSB vs West Ham - (Conference League - 22:00)
  • Pont: Pauza sau Final 2 (1.33)

Un meci care nu prezinta interes pentru niciuna din cele doua echipe.West Ham este deja calificata,pe primul loc in clasament cu 15 puncte iar FCSB cu 2 puncte ocupa ultima pozitie. Cu siguranta,ambele echipe nu vor baga in teren toti titularii si de aceea ma astept sa avem un meci nu foarte interesant.In meciul tur,West Ham s-a impus cu 3-1 dupa ce a fost condusa la pauza cu 1-0. Prin urmare ,chiar daca este o diferenta foarte mare intre cele doua echipe,nu ma astept la o diferenta mare si pe tabela la sfarsitul partidei.Cu siguranta West Ham se va impune,fiind intr-o forma mai buna,clar cu un lot mult mai bun si de aceea aleg o victorie la pauza sau la final.

  • Gabriel Prigoreanu - Arsenal vs Zurich - (Europa League - 22:00)
  • Pont: Oaspetii nu marcheaza in prima repriza (1.30)

Arsenal e lider in grupa cu 12 puncte, insa o miscare gresita impotriva celor de la Zurich, le poate da sansa celor de la PSV sa castige grupa. Totusi, jocul tunarilor in acest sezon este unul exemplar. Nu au menajat deloc aceasta competitie, desi au avut de pregatit meciuri tari in Premier League. Arsenal este fara gol primit in Europa League pe propriul teren si cred ca atitudinea gazdelor va arata dorinta de a ramane lider in grupa A.

  • Mihai Gabriel - CFR Cluj vs Ballkani - (Conference League - 19:45)
  • Pont: 1 (1.47)

CFR Cluj sta la mana ei pentru calificarea in primavara europeana, iar Ballkani, echipa deja eliminata din competitie, este ultimul hop al ardelenilor. Oaspetii au reusit sa ii incurce pe clujeni in tur cand partida s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, insa imi e greu sa cred ca pot reusi din nou o surpriza. CFR Cluj a castigat 5 din ultimele 6 meciuri de pe teren propriu si a reusit sa marcheze de minim doua ori in 4 dintre aceste meciuri. Ballkani a incasat minim 3 goluri, atat in deplasarea la Sivasspor, cat si in cea de la Praga si nu m-ar mira daca CFR Cluj, echipa cu un lot de 7 ori mai valoros, ar reusi sa izbuteasca sa puncteze de tot atatea ori.

Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE

BILETUL REDACTIEI - COTA 4.63

  • AS Roma vs Ludogorets - 1 (1.34)
  • Pyunik vs Basel - DNB 2 (1.36)
  • FCSB vs West Ham - Pauza sau Final 2 (1.33)
  • Arsenal vs Zurich - Oaspetii nu marcheaza in prima repriza (1.30)
  • CFR Cluj vs Ballkani - 1 (1.47)

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA PUBLICWIN!




Articole similare