Biletul Redactiei COTA 4.80 » 09-10 Mai 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Universitatea Cluj vs AFC Hermannstadt - 10 Mai (19:30)
  • Pont: Pauza sau Final X (1.55)

Meci decisiv pentru promovarea in Liga 1 se joaca marti pe Cluj Arena intre Universitatea si Hermannstadt. Ambele echipe sunt la egalitate de puncte si isi doresc cu orice pret sa evite barajul contra unei echipe din prima liga. Partida tur s-a incheiat 0-0, insa Hermannstadt se claseaza pe pozitia secunda datorita galaverajului mai bun. Avand in vedere miza partidei si faptul ca vorbim de doua echipe egale ca valoare, o remiza nu este exclusa, iar un rezultat de egalitate la pauza sau la final pare un pronostic foarte logic.

  • Tipster Tenis - Stan Wawrinka - Reilly Opelka - 09 Mai (12:00)
  • Pont: Reilly Opelka castiga meciul (1.32)

În primul tur la Roma, Stan Wawrinka joacă cu uriașul de 2.11, Reilly Opelka. Elvețianul fost număr 3 mondial și câștigator a 3 turnee de mare șlem este foarte aproape de finalul carierei și a ajuns până pe locul 246 ATP. El a jucat extrem de puțin în ultimul timp având doar două meciuri în acest an, ambele pierdute. Reilly Opelka este un jucător în creștere de formă, servește foarte bine și cred că se va impune fără probleme.

  • Catalin Oprea - Rapid Bucuresti vs U Craiova 1948 - 09 Mai (20:30)
  • Pont: Peste 0.5 goluri in meci + Peste 5.5 cornere (1.30)

Astazi, giulestii joaca acasa cu U Craiova 1948 și sunt pe primul loc în play out cu 39 de puncte. Daca vor trece de olteni, clasați pe poziția a 11-a cu 31 de puncte, alb-visiniii vor fi calificați matematic în Play-Off-ul pentru Conference League. Nu va fi insa un meci ușor dacă ținem cont de meciurile directe. In tur a fost 0-0 iar în retur U Craiova 1948 s-a impus cu 3-2.

  • Gabriel Prigoreanu - Petrolul Ploiesti vs Concordia Chiajna - 09 Mai (17:30)
  • Pont: Pauza sau Final 1 (1.27)

Petrolul nu a cedat la Hermannstadt etapa trecută și poate pune punct calificării din punct de vedere matematic cu o victorie in fata Chiajnei. Oaspeții vin după 5 etape fără victorii, dintre care 4 au fost înfrângeri. Nici Petrolul nu a in cea mai buna forma. Are o singura victorie in ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, restul fiind egaluri încheiate cu scor alb. 

Acasă, in fata fanilor, cu titlul pe masa, cred ca Petrolul va spune “pa” ligii secunde.

  • Mihai Gabriel - Fiorentina vs AS Roma - 09 Mai (21:45)
  • Pont: Peste 2.0 goluri asiatice (1.42)

Partida dintre Fiorentina și Roma încheie etapa în Serie A. Ambele echipe își doresc o calificare în cupele europene, în următorul sezon, iar punctele puse în joc sunt foarte importante. In 7 din ultimele 8 dueluri directe, ambele echipe au marcat, iar în ultimele 11 meciuri s-a înscris cel puțin doua goluri. Mai mult decât atât, in 6 din ultimele 7 partide, s-au înscris cel puțin 3 goluri. Pontul pentru acest duel nu poate fi altul decât unul pe numărul de goluri marcate, iar linia de peste 2.0 asiatice e o alege foarte bună.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 4.80

  • Universitatea Cluj vs AFC Hermannstadt - Pauza sau Final X (1.55)
  • Stan Wawrinka - Reilly Opelka - Reilly Opelka castiga meciul (1.32)
  • Rapid Bucuresti vs U Craiova 1948 - Peste 0.5 goluri in meci + Peste 5.5 cornere (1.30)
  • Petrolul Ploiesti vs Concordia Chiajna - Pauza sau Final 1 (1.27)
  • Fiorentina vs AS Roma - Peste 2.0 goluri asiatice (1.42)




Articole similare