Biletul Redactiei COTA 5.44 » 11-12 Mai 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Banik Ostrava vs Slavia Praga - 11 Mai (20:00)
  • Pont: 2 (1.42)

Partida foarte importanta pentru Slavia in ceea ce priveste batalia pentru titlu in Cehia. Cu doua etape inainte de final, Slavia e la doua puncte in spatele celor de la Viktoria Plzen, iar punctele puse la bataie in acest joc sunt cruciale. Slavia Praga a castigat 5 din ultimele 6 dueluri contra celor de la Ostrava, si a marcat de cel putin trei ori in ultimele trei partide directe. Ostrava are asigurata locul 5 in campionat si e posibil sa acorde sanse jucatorilor care au evoluat mai putin. Avand in vedere toate acestea, Slavia porneste mare favorita in acest meci, iar varianta 2 solist nu trebuie ratata.

  • Tipster Tenis - Laslo Djere vs Stan Wawrinka - 11 Mai (12:00)
  • Pont: 1 (1.45)

Laslo Djere este deja la al 3-lea meci aici la Roma, după ce a trecut de Kokkinakis și Dellien în calificări și de Borna Coric în primul tur. Stan Wawrinka vine după revenirea fabuloasă cu Opelka, însă acolo a profitat de căderea inexplicabilă a americanului care a condus cu 1-0, 4-2 și 40-0 în setul secund. Nu îl văd pe elvețianul de 37 ani să lege 2 victorii consecutive, mai ales în contextul în care Djere este un zgurist clasic, care știe să abordeze schimburile lungi și să își ducă adversarul spre greșeală.

  • Catalin Oprea - Leeds vs Chelsea - 11 Mai (21:30)
  • Pont: Peste 1.5 goluri in meci + Peste 6.5 cornere (1.35)

Leeds și Chelsea sunt adversare mâine, de la 21.30, intr-o restanta din Premier League. Meciul este unul foarte important pentru gazde pentru menținerea în aceasta liga. In tur, Chelsea s-a impus cu 3-2, meci câștigat în prelungiri. Încă un lucru important de reținut este faptul ca, Leeds nu a reușit sa se impună pe Stamford Bridge de când a revenit în prima liga. Ma aștept la un meci cu reușite de ambele părți.

  • Gabriel Prigoreanu - Juventus vs Inter Milano - 11 Mai (22:00)
  • Pont: X2 (1.35)

Juventus nu a reusit sa pastreze avantajul impotriva celor de la Genoa, in etapa precedenta, in ultimele 10 minute pierzand cele 3 puncte puse in joc. Pentru Juve e al 4-lea meci din ultimele 5 cand incaseaza cel putin 1 gol de la adversari.

Inter a reusit sa revina cu Empoli dupa ce in primele 15 minute erau condusi cu 0-2, insa Sanchez a linistit de tot apele cu golul din minutul 94 prin pasa lui Dzeko. Astfel ca, Inzaghi are sanse la ambele trofee: cupa Italiei si campionatul.

  • Mihai Gabriel - Universitate Craiova vs Sepsi OSK - 12 Mai (19:30)
  • Pont: Gazdele castiga minim o repriza (1.45)

Universitatea Craiova a ieșit din cursa pentru campionat, iar targetul principal al trupei lui Reghecampf este câștigarea Cupei României. În turul semifinalei cu Sepsi, oltenii au pierdut cu 1-2, asa ca in returul de pe "Ion Oblemenco", Universitatea va trebui sa iasă la joc și sa înceapă ofensiv aceasta partida. Sepsi nu a făcut meciuri foarte bune în deplasare, în acest sezon, în timp ce Craiova a câștigat 73% din ultimele 15 meciuri de pe teren propriu. Având în vedere diferența de valoare, presiunea publicului și miza partidei, cred ca "alb-albastrii" pornesc favoriți cred ca vor câștiga cel puțin una dintre cele doua reprize.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.44

Banik Ostrava vs Slavia Praga - 2 (1.42)

Laslo Djere vs Stan Wawrinka - 1 (1.45)

Leeds vs Chelsea - Peste 1.5 goluri in meci + Peste 6.5 cornere (1.35)

Juventus vs Inter Milano - X2 (1.35)

Universitate Craiova vs Sepsi OSK - Gazdele castiga minim o repriza (1.45)




Articole similare