Biletul Redactiei COTA 4.89 » 05 Noiembrie 2022

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

Catalin Mihalache - Heidenheim vs Paderborn - (14:00)

  • Pont: GG sau 3+ (1.36)

Sambata de la ora 14:00, Heidendeim si Paderborn se intalnesc intr-o confruntare care se anunta a fi una foarte disputata, avand in vedere ca ambele formatii sunt angrenate in lupta pentru promovare. Heidenheim are de departe cel mai bun atac din Bundesliga 2, in timp ce Paderborn detine cea mai buna defensiva, cu doar 13 goluri primite in cele 14 etape disputate. Heidenheim a marcat minim doua goluri in ultimele 4 jocuri de pe teren propriu, iar Paderborn a punctat in 9 din ultimele 10 deplasari. In 6 din ultimele 8 meciuri directe, ambele echipe au reusit sa marcheze, iar pentru acest duel avem toate ingredientele pentru un deznodamant asemanator.

  • Tipster Tenis - Olanda (F) vs Romania (F) - (21:30)
  • Pont: 1 (1.33)

Fostă campioană mondială în 2019, Olanda pornește mare favorită în confruntarea cu selecționata noastră în partida de la Campionatul European. Selecționata batavă are un lot net superior, cu jucătoare de top la cluburi de Champions League precum Housheer, Malestein, Smits ori Van Wettering, în timp ce sperantele noastre sunt ca de obicei în Cristina Neagu. Olanda a trecut în partidele amicale precedente turneului de Norvegia și Danemarca și o văd printre favorite la medalii. 

  • Catalin Oprea - Petrolul vs UTA Arad - (18:00)
  • Pont: 1X (1.42)

Două dintre cele mai populare echipe din SuperLiga se confruntă în etapa a 17-a din poziții total distincte. Petrolul a avut prestații fluctuante, dar acum are șanse reale de a se implica în cursa pentru Playoff. Prahovenii sunt clasați pe 6, cu 23 de puncte. Dincolo, UTA este pe o poziție direct retrogradantă, 15, cu 16 puncte din 16 runde.Arădenii s-au despărțit de antrenorul Ilie Poenaru și l-au rechemat pe Laszlo Balint. Din punct de vedere al formei ,gazdele stau mai bine,vin dupa 2 victorii consecutive,pe cand oaspetii dupa 2 infrangeri consecutive. Daca ne uitam pe meciurile H2H, Petrolul a reusit o singură izbândă contra arădenilor în ultimele șase ”directe”, un 4-2 în Arad, pe 26 mai 2019. Acum,pentru ca sunt intr-o forma mult mai buna ,nu voi tine cont de intalnirile directe si voi juca o dubla pe gazde.

  • Gabriel Prigoreanu - Borussia Dortmund vs Bochum - (16:30)
  • Pont: Bochum marcheaza sub 1.5 goluri & Bochum va avea sub 5.5 cornere (1.40)

Desi are multe absente Dortmund a reusit sa castige pe terenul celor de la Frankfurt, meci in care am avut parte, de un antijoc perfect al Borussiei in ultimele minute ale meciului. Pe langa asta, au reusit si calificarea in faza urmatoare a UCL, dupa egalul din deplasarea de la Copenhaga. Bochum pare adversarul perfect. Acestia se descurca modest in Bundesliga, unde ocupa penultimul loc cu 7 puncte si 32 de goluri incasate in cele 17 etape disputate. Ma astept ca Dortmund sa practice acelasi joc circumspect cum a fost cel de la Frankfurt si de la Copenhaga. Acestia au doar 5 goluri incasate pe propriul teren si cred ca cele 3 puncte vor ramane la echipa gazda. Bochum a avut in ultimele 4 deplasari din Bundesliga sub 5.5 cornere.

  • Mihai Gabriel - Atalanta vs Napoli - (19:00)
  • Pont: GG sau 3+ (1.36)

Ocupantele locurilor 1 si 2 din Serie A se intalnesc sambata seara la Bergamo, pe ”Gewiss Stadium”. Atalanta are a doua cea mai buna defensiva din campionat, in timp ce Napoli detine cel mai bun atac din intrecerea interna. Meciurile dintre cele doua echipe au produs mereu goluri, in special in ultimele 4 confruntari cand s-au marcat, de fiecare data, minim 4 goluri. Napoli a obtinut 16 din cele 18 puncte puse in joc in cele 6 deplasari din acest sezon, iar Atalanta a reusit sa marcheze in 10 din ultimele 11 confruntari contra lui Napoli, disputate pe propriul teren. Conform acestor statistici, golurile nu ar trebui sa lipseasca din acest meci.

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

BILETUL REDACTIEI - COTA 4.89

  • Heidenheim vs Paderborn - GG sau 3+ (1.36)
  • Olanda (F) vs Romania (F) - 1 (1.33)
  • Petrolul vs UTA Arad - 1X (1.42)
  • Borussia Dortmund vs Bochum - Bochum marcheaza sub 1.5 goluri & Bochum va avea sub 5.5 cornere (1.40)
  • Atalanta vs Napoli - GG sau 3+ (1.36)

Înregistrează-te AICI la Superbet!




Articole similare