Biletul Redactiei COTA 5.09 » 22 Octombrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Sevilla FC vs Real Madrid - (22:00)
  • Pont: Sevilla FC +2 Handicap Asiatic (1.52)

Meciul zilei din LaLiga se joaca pe ”Bernabeu”, acolo unde Real Madrid primeste vizita celor de la Sevilla. ”Los Blancos” e neinvinsa in ultimele 9 partide jucate pe propriul teren, in timp ce Sevilla e neinvinsa in ultimele 5 deplasari. In ultimele trei meciuri directe, ambele echipe au marcat, iar tabela s-a modificat de cel putin trei ori. Mai mult decat atat, Sevilla a reusit sa puncteze in ultimele trei jocuri pe terenul ”galacticilor” si in 6 din ultimele 7 meciuri jucate in deplasare. Real Madrid nu va avea un meci usor in fata unei echipe care sufera din mai multe puncte de vedere si care e intr-o revenire de forma. Un handicap asiatic pe oaspeti pare o alegere perfecta pentru aceasta confruntare.

  • Tipster Tenis - FC Voluntari vs Chindia Targoviste - (17:00)
  • Pont: 1X (1.35)

Voluntari nu a mai pierdut de 5 partide și o văd în continuare să se implice în lupta pentru play off. Formația gazdă are jucători experimentati , acasă primește greu gol și per total stă mult mai bine în teren decât adversara sa care vine după înfrângerea din cupă cu Ocna Mureș

💰💰💰52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

  • Catalin Oprea - Metaloglobus vs Dinamo Bucuresti - (12:00)
  • Pont: X2 (1.36)

Startul de sezon a fost mult sub așteptări pentru ambele trupe care se vor duela maine, de la ora 12.00. Metaloglobus București este marea dezamăgire din acest sezon de Liga 2, fiind situată pe ultima poziție cu numai patru puncte. Dinamo a pornit rău campionatul, dar încet pare tot mai încrezătoare, urcând până pe locul 12, cu 13 puncte. Metaloglobus are un singur triumf în 2022/2023, 1-0 acasă cu CSC Dumbrăvița, la ultima reprezentație de pe propriul teren.De partea cealalta, Dinamo este într-un moment destul de favorabil, ajungând la cinci confruntări competitive fără eșec. În ultima etapă de campionat, Dinamo a trecut acasă de Ripensia, 1-0, pentru ca în Cupă, tot pe terenul ”propriu” de la Giurgiu, ”alb-roșiii” să reuseasca o remiza cu prim-divizionara U Craiova 1948 (0-0). Este primul duel la nivel oficial dintre cele două grupări. Acum,pentru ca este intr-o forma mai buna voi juca o dubla pe echipa oaspete. 

  • Gabriel Prigoreanu - Nottingham Forest vs Liverpool FC - (14:30)
  • Pont: Gazdele nu marcheaza in prima repriza (1.33)

Nottingham ocupa ultima pozitie din Premier League, fiind pe locul 2 in topul celor mai slabe atacuri cu doar 7 goluri in cele 11 etape disputate pana acum. Liverpool confirma revenirea dupa parioada neagra din inceputul sezonului, reusind sa castige in fata celor de la City cu 1-0, intr-un meci infernal. Nu ii vad pe cormorani sa se incurce aici, mai ales ca Nothingham vine dupa 8 meciuri fara victorie, dintre care 6 sunt infrangeri. Gazdele nu au marcat niciun gol in ultimele 2 etape si nu o vad marcand in prima repriza contra echipei lui Klopp.

  • Mihai Gabriel - Borussia Monchengladbach vs Eintracht Frankfurt - (19:30)
  • Pont: GG sau 3+ (1.33)

Monchengladbach si Frankfurt promit un meci cu foarte multe reusite, mai ales daca privim acest meci din punct de vedere statistic. Cel putin 3 goluri s-au marcat in ultimele 5 meciuri ale celor de la Monchengladbach, deznodamant intalnit si in 3 din ultimele 4 meciuri ale celor de la Frankfurt. In ultimele 8 meciuri directe, fie au marcat ambele, fie s-au inscris cel putin 3 goluri, iar un rezultat asemanator astept si in acest meci. Ambele echipe se confrunta cu ceva probleme de lot, iar punctele puse in joc sunt extrem de importante, avand in vedere locurile de cupe europene. Cred ca nu ar trebui sa avem emotii la acest meci si am incredere destul de mare ca o sa avem goluri.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.09

  • Sevilla FC vs Real Madrid - Sevilla FC +2 Handicap Asiatic (1.52)
  • FC Voluntari vs Chindia Targoviste - 1X (1.35)
  • Metaloglobus vs Dinamo Bucuresti - X2 (1.36)
  • Nottingham Forest vs Liverpool FC - Gazdele nu marcheaza in prima repriza (1.33)
  • Borussia Monchengladbach vs Eintracht Frankfurt - GG sau 3+ (1.33)

Încasează 52 RON Fără Depunere!




Articole similare