Biletul Redactiei COTA 5.14 » 06 Noiembrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Bodo/Glimt vs Viking - (18:00)
  • Pont: 1 & Peste 2.5 goluri (1.55)

Cu doua etape inainte de finalul campionatului din Norvegia, Bodo/Glimt ocupa pozitia a doua, cu doar un singur punct peste Rosenborg, echipa aflata o pozitie mai jos. Bodo/Glimt are cea mai buna ofensiv din Eliteserien, cu 77 de goluri marcate in 28 de etape, iar in jocurile de pe teren propriu a inregistrat o medie de 3 goluri marcate per meci. Viking are a treia cea mai slaba defensiva in jocurile disputate pe teren strain, iar pe terenul celor de la Bodo/Glimt a primit minim doua goluri in ultimele 4 partide contra acestora. Scapati de grijile retrogradarii, oaspetii vor aborda relaxati meciul si e posibil sa ii coste, avand in vedere ca echipa gazda isi doreste sa obtine locul secund.

  • Tipster Tenis - Nice vs Stade Brestois - (16:00)
  • Pont: DNB 1 (1.37)

Nice începe să arate așa cum își dorește Lucien Favre și are o singură înfrângere în ultimele 8 partide disputate. Formația vine după calificarea în optimile Conference League, iar adversarul de astăzi este o formație din zona retrogradării, cu o singură victorie în ultimele 10 etape. Merg pe un meci bun făcut de gazde.

✅✅✅ 77 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Betano prin click AICI

  • Catalin Oprea - Tottenham vs Liverpool - (18:30)
  • Pont: GG sau 3+ (1.39)

Ultimele două meciuri au adus tot atâtea victorii pentru Tottenham Hotspur, una cu Bournemouth în deplasare în Premier League, iar cealaltă pe terenul lui Marseille, în UEFA Champions League. De partea cealalta,Liverpool nu este intr-o forma chiar buna.In ultimele 5 meciuri disputate a reusit 3 victorii si 2 infrangeri.Ce-i drept,vine dupa o victorie castigata cu 2-0 in fata lui Napoli. Inaintea acestei partide,gazdele se gasesc pe pozitia a 3-a cu 26 de puncte iar oaspetii pe pozitia a 9-a cu 16 puncte. De retinut ca meciurile directe produc de fiecare data multe goluri si ca GG-ul nu a lipsit in ultimele 4. Trebuie sa retinem faptul ca,Tottenham nu are nicio victorie în ultimele 10 meciuri jucate contra lui Liverpool în toate competițiile,a încasat cel puțin două goluri în ultimele trei meciuri jucate împotriva lui Liverpool si ca Liverpool nu are victorie în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare în Premier League. Prin urmare ,pentru ca rezultatul este unul imprevizibil,voi juca acest eveniment la goluri.

  • Gabriel Prigoreanu - Juventus vs Inter Milano - (21:00)
  • Pont: Sub 3.5 goluri (1.34)

Juve si Inter vin dupa infrangeri in ultimul meci din grupele UCL, insa pentru Juventus e pentru prima data dupa multi ani cand acestia nu reusesc calificarea in fazele urmatoare ale Ligii Campionilor, in timp ce, pentru Inter a fost invers. Milanezii erau deja calificati inaintea ultimei etape si s-a vazut asta si pe teren. Inter nu a mai incasat niciun gol in ultimele 2 etape din Serie A si cred ca vor practica un joc circumspect pe Juventus Stadium in vederea obtinerii unui rezultat favorabil.

  • Mihai Gabriel - FCSB vs Rapid Bucuresti - (16:00)
  • Pont: Ambele echipe sa primeasca 2+ cartonase (1.30)

FCSB si Rapid isi dau intalnire duminica seara pe ”Arena Nationala”, iar partida va fi una cu multa incarcatura si multa tensiune. ”Ros-albastrii” vin dupa esecurile cu U Cluj si West Ham, in timp ce Rapid vine dupa succesul din ”derby-ul” cu CFR Cluj. ”Alb-visiniii” au castigat ultimul duel direct cu scorul de 2-0, meci in care s-au acordat numai putin de 7 cartonase. In ultimele 4 confruntari directe, ambele echipe au incasat minim doua cartonase si nu vad de ce nu s-ar acorda multe avertismente si in acest meci, care conform informatiilor din mediul online, va fi condus de Sebastian Coltescu, central destul de ”darnic”.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.14

  • Bodo/Glimt vs Viking - 1 & Peste 2.5 goluri (1.55)
  • Nice vs Stade Brestois - DNB 1 (1.37)
  • Tottenham vs Liverpool - GG sau 3+ (1.39)
  • Juventus vs Inter Milano - Sub 3.5 goluri (1.34)
  • FCSB vs Rapid Bucuresti - Ambele echipe sa primeasca 2+ cartonase (1.30)

Încasează 77 RON Fără Depunere!




Articole similare