Biletul Redactiei COTA 5.16 - 05 Mai 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Marseille vs Feyenoord (22:00)
  • Pont: Ambele marcheaza sau Peste 2.5 goluri (1.35)

Marseille a pierdut partida tur cu Feyenoord, scor 2-3 insa pe teren propriu joaca bine, iar golurile nu intarzie sa apara. Numai putin de 4 din ultimele 5 meciuri ale celor de la Marseille s-au incheiat cu cel putin trei goluri marcate si numai putin de 10 din ultimele 11 meciuri ale celor de la Feyenoord au produs cel putin acelasi numar de goluri. Mai mult decat atat, in 14 din ultimele 15 meciuri ale celor de la Feyenoord s-a marcat cel putin un gol in ambele porti. Avand in vedere toate aceste aspecte, un pariu pe goluri e cel mai indicat.

  • Tipster Tenis - Fiona Ferro vs Maryna Zanevska (14:30)
  • Pont: Maryna Zanevska castiga meciul (1.65)

În turul 2 al Challenger-ului de la Saint Malo se întâlnesc Fiona Ferro și Maryna Zanevska, două jucătoare aflate pe un trend diferit. În timp ce Fiona a pierdut peste 100 poziții în clasamentul WTA, după un 2021 foarte slab în care a evoluat mai puțin, Zanevska este aproape de cea mai bună clasare din carieră și vine după 3 turnee câștigate în 2021, printre care și primul WTA din carieră, în Polonia. Ferro a pierdut anul acesta cu jucătoare mult mai slabe precum Bolsova Zadoinov, Avanesyan sau Alice Rame și cred că va pierde și cu Zanevska.

  • Catalin Oprea - AS Roma vs Leicester (22:00)
  • Pont: 0-3 goluri in meci (1.30)

Un meci foarte important pentru ambele formații, mai ales ca în campionat nu au reușit ce si-au dorit iar calificarea în finala ar compensa cumva.Echipa antrenata de Jose Mourinho este favorita după rezultatul din tur ,acel 1-1.De reținut faptul ca ,pe teren propriu este neînvinsă în ultimele 10 partide.De partea cealaltă, Leicester este într-o forma slaba ,nereușind mare lucru în ultimele 5 partide.Vom avea un meci echilibrat și cred eu cu puține reușite.

  • Gabriel Prigoreanu - Salernitana vs Venezia (19:00)
  • Pont: Salernitana Draw No Bet (1.37)

Salernitana a nu a reusit sa obtina maximul de puncte puse in joc impotriva Atalantei, insa o pot face acum impotriva Veneziei. Aflati intr-o forma incredibil de buna pentru o echipa din zona rosie, Salernitana a reusit 3 victorii la rand si un rezultat de egalitate in ultimele 5 etape, in timp ce Venezia vine dupa 5 infrangeri consecutive.

  • Mihai Gabriel - Eintracht Frankfurt vs West Ham (22:00)
  • Pont: Eintracht Frankfurt se califica (1.30)

Eintracht Frankfurt e neînvinsă în acest sezon de UEFA Europa League, bifând numai puțin de 6 victorii si 5 remize și a reușit sa marcheze cel puțin un gol in toate aceste meciuri. În partida tur, germanii s-au impus cu 2-1, iar pe "Deutsche Bank Park" suporterii cred ca vor fi al 12-lea jucător pentru Eintracht. Trupa lui Oliver Glasner e aproape de o performanta uriasa și chiar dacă în Bundesliga lucrurile nu stau prea bine, pe plan european, lucrurile merg perfect, iar eu consider ca sunt mari favoriți sa se califice în finala.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.16

  • Marseille vs Feyenoord - Ambele marcheaza sau Peste 2.5 goluri (1.35)
  • Fiona Ferro vs Maryna Zanevska - Maryna Zanevska castiga meciul (1.65)
  • AS Roma vs Leicester - 0-3 goluri in meci (1.30)
  • Salernitana vs Venezia - Salernitana Draw No Bet (1.37)
  • Eintracht Frankfurt vs West Ham - Eintracht Frankfurt se califica (1.30)




Articole similare