Biletul Redactiei COTA 5.20 » 13 Noiembrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - AC Milan vs AC Fiorentina - (19:00)
  • Pont: AC Fiorentina - Peste 2.5 cartonase (1.57)

Unul dintre meciurile tari din etapa cu numarul 15 din Serie A se disputa pe ”San Siro”, stadion unde AC Milan va primi vizita celor de la Fiorentina. ”Diavolii” au o singura infrangere in ultimele 7 meciuri, in timp ce Fiorentina a bifat succese pe linie in ultimele 5 partide. Ambele echipe au marcat in 4 din ultimele 6 meciuri directe, iar in 2 din ultimele 3 confruntari s-au marcat minim 5 goluri. Media cartonaselor in partidele celor doua echipe e de peste 5 si ambele echipe au o medie a cartonaselor incasate de peste 2.5 per meci. Centralul partidei va fi Simone Sozza, arbitru care a acordat 30 de galbene in cele 5 meciuri arbitrate in acest sezon, in Serie A. Acesta a bifat si un meci in Serie B unde a acordat 10 cartonase galbene si 2 cartonase rosii. Fiorentina a incasat minim 3 galbene in doua din ultimele 3 meciuri directe de pe terenul Milanului si in 3 din ultimele 4 deplasari. 

  • Tipster Tenis - Dinamo Bucuresti vs CSC Dumbravita - (11:00)
  • Pont: 1 (1.47)

Dinamo traversează o perioadă bună iar jocul începe să meargă sub comanda lui Burcă. Cu o victorie câinii se pot apropia de locurile de play off, iar Dumbrăvița este un adversar accesibil care va acuza și oboseala după înfrângerea de la Cluj.

✅✅✅ 77 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Betano prin click AICI

  • Catalin Oprea - U Craiova 1948 vs FCSB - (21:00)
  • Pont: X2 (1.34)

Cel mai important meci al etapei este cel de la Craiova. Duminică, 13 noiembrie, de la ora 21, FCSB vine în fata unei formații care a pornit cu mari speranțe în acest sezon, dar acum a ajuns să graviteze în zona periculoasă a tabelei. U Craiova 1948 este pe locul 14, cu 16 puncte, iar roș-albaștrii sunt pe 7, cu 23 de puncte, însă cu două partide mai puțin jucate. Ultima victorie a oltenilor în fața FCSB datează de peste 20 de ani, 3-1, acasă, în 31 august 2002! Dar, în ultimele trei confruntări, doljenii au fost destul de incomozi. În sezonul regulat din 2021/2022, FCSB a câștigat din penalty în Bănie (1-0), iar în retur a fost ținută în șah acasă (2-2). Iar în turul din actuala stagiune, craiovenii s-au întors neînvinși din capitală (1-1). Bucureștenii nu au pus mare preț pe Cupă, consemnând doar un 0-0, joi, la secund-divizionara Oțelul Galați. Asta, după ce în ultima etapă de campionat au trecut clar acasă de rivala Rapid (3-1). Este de notat că în acest sezon, FCSB a scos doar șapte puncte în cele șapte deplasări. Prin urmare,ma astept la un meci echilibrat,un meci cu multe faze importante la finalul caruia ,FCSB nu va pleca invinsa.

  • Gabriel Prigoreanu - Freiburg vs Union Berlin - (18:30)
  • Pont: 1X (1.30)

Union Berlin a pierdut avansul considerabil pe care il avea in debutul noului sezon, ocupand acum a doua pozitie, la egalitate cu rivala, Freiburg si la o diferenta de 4 puncte de Bayern Munchen. Union s-a facut de ras la Leverkusen, acolo unde au incasat 5 goluri si cred ca marea lor problema este in continuarea jocul in deplasare. Acestia au 3 infrangeri, 3 victorii si un egal in deplasari, in timp ce Freiburg e intr-o forma de invidiat pe propriul teren cu 4 victorii in ultimele 5 etape.

  • Mihai Gabriel - CS Mioveni vs CFR Cluj - (18:00)
  • Pont: DNB 2 (1.31)

Mioveni a castigat partida din Cupa României contra celor de la FC Botoșani, insa in Superliga, echipa e un dezastru total. Cu doar 8 puncte acumulate in 17 etape, pare ca Liga 2 e mai aproape decât salvarea de la retrogradare. CFR Cluj s-a calificat în fazele eliminatorii din Conference League si merge bine atât în Cupa, cat si în campionat, iar in ultimele 6 dueluri directe contra Mioveniului s-au impus, marcand minim 3 goluri in 4 dintre aceste meciuri. "Galben-verzii" nu au castigat niciodată în fata ardelenilor și îmi e greu sa cred ca vor reuși acest lucru în acest duel.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.20

  • AC Milan vs AC Fiorentina - AC Fiorentina - Peste 2.5 cartonase (1.57)
  • Dinamo Bucuresti vs CSC Dumbravita - 1 (1.47)
  • U Craiova 1948 vs FCSB - X2 (1.34)
  • Freiburg vs Union Berlin - 1X (1.30)
  • CS Mioveni vs CFR Cluj - DNB 2 (1.31)

Încasează 77 RON Fără Depunere!




Articole similare