Biletul Redactiei COTA 5.25 » 16 Octombrie 2022


50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI


Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

Catalin Mihalache - Zurich vs Young Boys - (17:30)

  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.53)

Campioana en-titre din Elvetia are un parcurs dezastruos in noul sezon, avand doar 4 puncte acumulate dupa primele 10 etape. Clasata pe ultima pozitie, Zurich nu are nici macar o victorie in ultimele 10 partide jucate in toate competitiile, iar in 8 dintre acestea, tabela s-a modificat de cel putin trei ori. Young Boys e lider in campionatul in Elvetia, iar moralul e la cote maxime dupa ultimele 4 meciuri in care au obtinut victorii pe linie. In 13 din ultimele 14 meciuri directe s-au marcat minim 3 goluri, iar in 3 din ultimele 4 meciuri directe jucate pe ”Letzigrund Stadion”, am avut parte de goluri in ambele porti. Avand in vedere aceste statistici, dar si situatia din clasament, e foarte probabil sa avem parte din nou de multe reusite.

  • Tipster Tenis - Romania vs Ucraina - (17:30)
  • Pont: 1 (1.35)

Chiar dacă a pierdut în Austria, România a arătat destul de bine în special în repriza secundă și o văd mare favorită în fața Ucrainei. Cu mulți jucători de Champions League de la Dinamo, cu doi portari de top, Iancu și Dan Vasile, jucătorii pregătiți de Xavi Pascual trebuie să învingă pentru a se poziționa bine in lupta pentru calificarea la Campionatul European. Sala se anunță arhiplină și merg pe victoria echipei noastre.

  • Catalin Oprea - FCSB vs UTA Arad - (20:30)
  • Pont: FCSB inscrie + FCSB are minim 4 cornere (1.45)

FCSB trebuie sa uite de meciul prost din Conference League si sa continuie cu victorii in campionat daca vrea sa mai aiba vreo sansa la Play Off. Inaintea acestei partide,se gasesc undeva pe la mijlocul clasamentului.UTA este pe locul 10 cu 16 puncte iar FCSB pe locul 12 cu 14 puncte.De retinut ca ,in ultimele 5 meciuri H2H, FCSB nu a fost invinsa (4 victorii si o remiza). Este riscant sa jucam solist pe Fcsb având în vedere moralul prin care trece, dar sa inscrie măcar un gol și sa aibă ocazii importante,rezultând de aici cornere eu zic ca nu este imposibil.

  • Gabriel Prigoreanu - Espanyol vs Valladolid - (19:30)
  • Pont: Peste 7.5 cornere (1.30)

Espanyol primeste vizita celor de la Valladolid in etapa a 9-a din LaLiga, iar castigatoarea este greu de ghicit. Ambele echipe au inceput greu noul sezon, iar dupa 8 etape au acumulat 8, respectiv 6 punct, fiind pe pozitii modeste in clasament. Insa, pariurile pe cornere par sa fie mai accesibile. Osasuna are o medie de 5.2 cornere/ meci, iar Valladolid 4.5 cornere/ meci. In meciurile de acasa Valladolid are 4 infrangeri si un rezultat de egalitate si un procentaj de 100% la pariul Peste 9.5 cornere. Avand in vedere ca e o echipa care primeste usor gol in meciurile de acasa, ma bazez ca cei de la Valladolid vor contribui pozitiv la aceasta statistica impresionanta.

  • Mihai Gabriel - Napoli vs Bologna - (19:00)
  • Pont: Napoli inscrie minim doua goluri (1.35)

Napoli e pe locul secund in Serie A, la doar un punct in spatele celor de la Atalanta, insa cu un meci mai putin disputat. Bologna are o singura victorie in acest sezon, iar in deplasare a acumulat un singur punct in cele 4 jocuri disputate pana acum si de fiecare daca a incasat minim doua goluri. Napoli e cea mai ofensiva din campionat, cu 22 de goluri marcate in primele 9 etape, iar in ultimele 4 meciuri, jucate in toate competitiile, marcat de fiecare data minim 3 goluri. Napoli are prima sansa si e de asteptat sa se impuna, mai ales ca in ultimele 9 meciuri au obtinut doar victorii. Deasemenea, echipa gazda, la jocul ultra-ofensiv pe care il propune, nu cred ca va termina meciul fara 2-3 sau chiar 4 goluri marcate.

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.25

  • Zurich vs Young Boys - Peste 2.5 goluri (1.53)
  • Romania vs Ucraina - 1 (1.35)
  • FCSB vs UTA Arad - FCSB inscrie + FCSB are minim 4 cornere (1.45)
  • Espanyol vs Valladolid - Peste 7.5 cornere (1.30)
  • Napoli vs Bologna - Napoli inscrie minim doua goluri (1.35)



Înregistrează-te AICI la Superbet




Articole similare