Biletul Redactiei COTA 5.27 » 30 Octombrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Real Sociedad vs Betis Sevilla - (22:00)
  • Pont: GG sau 3+ (1.57)

Una dintre cele mai interesante meciuri din etapa cu numarul 12 din La Liga se joaca pe ”Reale Arena” din San Sebastian, acolo unde Real Sociedad, echipa de pe locul 4, priveste vizita celor de la Betis, echipa clasata pe pozitia a 5-a. Ambele echipe vin dupa victorii la zero in cupele europene si demonstreaza inca o data ca sunt doua formatii care vor ”ataca” locurile de UEFA Champions League in acest sezon. In 9 din ultimele 10 meciuri directe s-au marcat cel putin 3 goluri, exceptie facand doar ultimul meci care s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcatj. Real Sociedad a castigat ultimele 5 jocuri de pe teren propriu, in timp ce Betis e neinvinsa in ultimele 4 deplasari. Meciul se poate incheia cu orice rezultat, iar un pariu pe goluri e cel mai indicat la acest duel.

  • Tipster Tenis - FC Brasov vs Dumbravita - (11:00)
  • Pont: DNB 1 (1.31)

FC Brașov nu a mai pierdut pe teren propriu din luna aprilie și este mare favorită în fața Dumbrăviței, surpriza Ligii Secunde, o echipă cu mulți jucători semi profesioniști. Cele două sunt vecine de clasament, însă brașovenii au pretentii mult mai mari decât adversarii.

💰💰💰52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

  • Catalin Oprea - Rapid Bucuresti vs CFR Cluj - (21:00)
  • Pont: 1X (1.45)

Duminica, avem un meci interesant in SuperLiga.Incepand cu ora 21.00 pe stadionul din Giulesti avem o intalnire intre ocupanta pozitiei a 2-a,Rapid si ocupanta pozitiei a 3-a,CFR Cluj. Pentru CFR va fi un meci foarte greu mai ales 

ca vine si dupa o infrangere la scor in Conference League.Pe langa asta,stim foarte bine ca pe terenul Rapidului se castiga foarte greu.Din Ianuarie,Rapidul a pierdut un singur meci pe propriul teren,un 2-3 in fata Craiovei 1948. Acum,in meciuri directe,CFR sta mult mai bine, avand in vedere ca a castigat 3 din ultimele 5 intalniri,dar toate pe teren propriu. Vom avea cu siguranta un meci foarte echilibrat ,un meci intens cu faze importante la ambele porti si cred ca la final vom avea parte de o remiza. Pentru a juca cat mai safe voi alege o dubla pe gazde.

  • Gabriel Prigoreanu - Lazio vs Salernitana - (19:00)
  • Pont: Pauza sau Final 1 (1.36)

Lazio a reusit sa si ia revansa in Europa League, contrac danezilor de la Midtjylland, castigand in Italia cu 2-1, insa este un scor mincinos, daca privim stastisticile. Insa, dupa acea infrangere rusinoasa din Danemarca, italienii au reusit doar victorii in campionat, cea mai importanta fiind cea cu Atalanta din etapa trecuta. Salernitana este fara victorie in deplasare, avand doar 3 goluri marcate si o medie de 2 goluri incasate/meci si ma astept sa cedeze pe Olimpico.

  • Mihai Gabriel - Arsenal vs Nottingham Forest - (16:00)
  • Pont: Arsenal marcheaza minim doua goluri (1.30)

"Tunarii" sunt lideri în Premier League si propun un fotbal extrem de ofensiv în acest sezon, reușind sa marcheze pana acum numai puțin de 25 de goluri în cele 11 etape disputate. Nou-promovata Nottingham Forest e ultima in clasament, însă a reușit surpriza etapa trecuta, reușind sa o învingă pe fosta campioana, Liverpool, cu scorul de 1-0. Arsenal are victorii pe linie în ultimele 8 meciuri disputate pe propriul teren, în timp ce Nottingham Forest e fără victorie în depasare, în acest sezon și a reusint sa puncteze o singura data în cele 6 etape disputate pe teren străin, încasând numai puțin de 14 goluri. Arsenal e mare favorita și e de așteptat sa câștige la scor aceasta confruntare.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.27

  • Real Sociedad vs Betis Sevilla - GG sau 3+ (1.57)
  • FC Brasov vs Dumbravita - DNB 1 (1.31)
  • Rapid Bucuresti vs CFR Cluj - 1X (1.45)
  • Lazio vs Salernitana - Pauza sau Final 1 (1.36)
  • Arsenal vs Nottingham Forest - Arsenal marcheaza minim doua goluri (1.30)

Încasează 52 RON Fără Depunere!




Articole similare