Biletul Redactiei COTA 5.29 » 23 Octombrie 2022

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta GETSBET!

  • Catalin Mihalache - Bodo/Glimt vs Kristiansund BK - (18:00)
  • Pont: 1 & Peste 2.5 goluri (1.45)

Cea mai ofensiva echipa din Eliteserien, Bodo/Glimt, primeste vizita echipei cu a treia cea mai slaba defensiva din campionat, Kristiansund. Gazdele lupta pentru locul secund si implicit pentru accederea in preliminariile UEFA Europa League, iar echipa oaspete trage tare pentru a evita retrogradarea. In ultimele 8 confruntari directe, Bodo/Glimt a reusit sa se impuna si sa marcheze cel putin doua goluri. Kristiansund are niste rezultate dezastruoase pe teren strain, insa chiar si asa, au reusit sa puncteze in ultimele 5 meciuri de campionat disputate in deplasare. E de asteptat un meci cu multe goluri avand in vedere ca ambele formatii au nevoie de puncte, dar totodata, echipa gazda e mare favorita in a obtine toate punctele puse in joc.

  • Tipster Tenis - Minaur Baia Mare vs Selimbar - (11:00)
  • Pont: 1X (1.41)

Mizez pe entuziasmul adus de Miță Iosif la echipa băimareană și de ce nu chiar pe o victorie a gazdelor. Selimbăr este totuși o echipă mică și nu o văd să lupte la promovare. Probabil vor fi mulți oameni la stadion și nu cred că gazdele vor pierde. Foarte bună cota pentru 1x.

  • Catalin Oprea - U Cluj vs CFR Cluj - (21:00)
  • Pont: Oaspetii marcheaza (1.35)

După ce joi, în Cupa României, a fost 1-1 în ”Cluj Arena”, cele două echipe se confruntă duminică, 23 octombrie, de la ora 21:00, tot cu ”U” ca gazdă, în etapa a 15-a din SuperLiga. Gazdele sunt în zona roșie a clasamentului, pe 14, cu 14 puncte la activ, în vreme ce CFR, cu două meciuri mai puțin disputate, sunt în cursa de urmărire a liderului Farul, cu 25 de puncte, pe a treia treaptă a podiumului. De retinut faptul ca,șase din ultimele șapte partide dintre cele două combatante au avut ”0-2 goluri” la final si ca in meciul de joi ,CFR a odihnit cei mai importanți jucători.  Cu gândul și la o calificare tot mai plauzibilă în ”primăvara europeană”, CFR a ajuns la șapte partide oficiale la rând fără insucces. Mai mult, este de notat că eșecul cu Sivasspor, 0-1, acasă, constituie unica înfrângere a elevilor lui Dan Petrescu în ultimele 11 confruntări competiotive. Clar, echipa favorita este echipa oaspete dar pentru ca joaca din nou in deplasare nu voi juca direct solist ci aleg o varianta pe goluri.

  • Gabriel Prigoreanu - Bochum vs Union Berlin - (16:30)
  • Pont: X2 (1.28)

Union continua forma excelenta cu care a inceput noul sezon, reusind victorii impresionante in campionatul intern, in grupele Europa League si in cupa Germaniei. Dupa infrangerea cu 2-0 cu E. Frankfurt, Union a inregistrat 5 victorii consecutive fara gol primit, cea mai importanta fiind cea impotriva lui Dortmund de pe teren propriu in etapa precedenta. Cred ca Union nu va ceda cele 3 puncte aici.

  • Mihai Gabriel - AS Roma vs Napoli - (21:45)
  • Pont: Napoli marcheaza peste 1 gol asiatic (1.43)

Super-meciul din Serie A, din aceasta etapa, se joaca de la ora 21:45, pe ”Stadio Olimpico”. AS Roma primeste vizita liderului Napoli, echipa care are un parcurs aproape perfect in acest sezon. Trupa lui Spalletti vine dupa o serie impresionanta de 10 victorii, in timp ce trupa lui Mourinho e neinvinsa in 4 din ultimele 5 partide. Napoli a marcat cel putin doua goluri in ultimele 5 deplasari si e neinvinsa in ultimele 5 confruntari directe contra celor de la AS Roma. Astept un nou joc bun al napoletanilor si cred ca vor reusi sa puncteze si in acest meci, avand in vedere defensiva fragila a Romei care a incasat gol in 4 din ultimele 5 meciuri.

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.29

  • Bodo/Glimt vs Kristiansund BK - 1 & Peste 2.5 goluri (1.45)
  • Minaur Baia Mare vs Selimbar - 1X (1.41)
  • U Cluj vs CFR Cluj - Oaspetii marcheaza (1.35)
  • Bochum vs Union Berlin - X2 (1.28)
  • AS Roma vs Napoli - Napoli marcheaza peste 1 gol asiatic (1.43)

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA GETSBET




Articole similare