Biletul Redactiei COTA 5.40 » 12 Noiembrie 2022

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Lokomotiva Zagreb vs Istra 1961 - (16:00)
  • Pont: GG sau 3+ (1.55)

In prima liga din Croatia avem parte de un meci extrem de atractiv in runda cu numarul 17. Lokomotiva Zagreb, formatie clasata pe pozitia a 8-a, da piept cu Istra 1961, formatie clasata cu doua pozitii mai sus. Gazdele sunt neinvinse in ultimele 5 etape, iar pe teren propriu au reusit sa puncteze in 13 din ultimele 14 meciuri. Mai mult decat atat, 8 din ultimele 9 meciuri disputate in fata propriilor fani, Lokomotiva a marcat, dar a si primit gol. Istra se descurca destul de bine in deplasare unde a reusit sa puncteze in 7 din ultimele 8 meciuri. In ultimele 4 dueluri directe s-a marcat in ambele porti, iar in 4 din ultimele 5 s-au inscris minim doua goluri. Cu astfel de statistici e destul de greu ca partida sa se incheie cu putine goluri pe tabela de marcaj.

  • Tipster Tenis - Unirea Constanta vs Csikszsereda M. Ciuc - (11:00)
  • Pont: 2 (1.33)

Diferență de valoare și de obiectiv intre cele 2 formații, Csikszereda fiind una dintre favoritele la play off, în timp ce Unirea Constanța este o formație ce trăiește din inertie, satelitul celor de la FCSB. Merg pe victoria harghitenilor fără mari emoții.

  • Catalin Oprea - Chindia Targoviste vs Farul Constanta - (17:30)
  • Pont: X2 (1.33)

Chindia Târgoviște și Farul Constanța se duelează maine, de la ora 17:30, într-o partidă în care Anton Petrea speră să-și mențină invincibilitatea din SuperLigă, pe banca gazdelor. Chindia este într-o evidentă ascensiune cu Petrea la cârmă, fiind clasată actualmente pe 11, cu 19 puncte. Farul conduce SuperLiga, cu 40 de puncte, la opt puncte în fața Rapidului, dar nu are amintiri recente prea plăcute cu Chindia. În sezonul trecut, târgoviștenii s-au impus în ambele partide directe: 2-0/1-0. În turul actualului campionat, a fost 0-0 în meciul de la Ovidiu. Statistica ne indică o partidă strânsă: ultimele șase jocuri oficiale de acasă ale Chindiei au avut toate rezultate la o diferență de cel mult un gol. Farul începe runda a 18-a în calitate de formația cu cel mai bun atac, respectiv cea mai bună apărare, cu golaverajul 32-13. Echipa lui Gheorghe Hagi a punctat și în Cupă, câștigând cu 2-0 pe terenul Rapidului. Un singur eșec are Farul în acest sezon, un 3-4 la CS Universitatea Craiova. Acum,chiar daca joaca in deplasare,eu voi juca o dubla pe Farul.Nu cred ca va pierde toate cele 3 puncte la Targoviste.

  • Gabriel Prigoreanu - FC Brasov vs Politehnica Iasi - (12:00)
  • Pont: 1X (1.45)

Brasov este neinvinsa pe teren propriu, iar inaintea acestui meci vin dupa o victorie importanta pe terenul celor de la Chiajna. Acelasi lucru il putem spune si despre Poli Iasi, care se descurca onorabil in meciurile de acasa, insa in deplasare lucrurilor stau diferit. Acestia au 2 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri in deplasari, cu o medie de peste 1 gol incasat/ meci. Ma astept la un joc circumspect din partea ambelor echipe, Brasov fiind specialista acasa pe o astfel de tactica. In 5 din cele 6 meciuri jucate la Brasov au fost sub 2.5 goluri in meci.

  • Mihai Gabriel - Napoli vs Udinese - (16:00)
  • Pont: GG sau 3+ (1.33)

Napoli conduce detașat clasamentul din Serie A, acumulând numai puțin de 38 de puncte în primele 14 etape. Napoli se clasează pe prima poziție și în clasamentul punctelor obținute pe teren propriu, în timp ce Udinese are și ea un parcurs bun pe teren străin, clasându-se în Top 6. Napoli s-a impus în ultimele 5 dueluri directe și în fiecare dintre aceste meciuri s-au marcat minim 3 goluri. Udinese nu are niciun succes în ultimele 7 etape și îmi e greu sa cred ca vor sparge gheața chiar contra liderului. Totuși nu e exclus ca oaspetii sa faca un meci bun. Ma astept la goluri multe în aceasta confruntare, iar selecția "GG sau 3+" ar trebui sa fie una simpla de bifat.

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.40

  • Lokomotiva Zagreb vs Istra 1961 - GG sau 3+ (1.55)
  • Unirea Constanta vs Csikszsereda M. Ciuc - 2 (1.33)
  • Chindia Targoviste vs Farul Constanta - X2 (1.33)
  • FC Brasov vs Politehnica Iasi - 1X (1.45)
  • Napoli vs Udinese - GG sau 3+ (1.33)

Înregistrează-te AICI la Superbet!




Articole similare