Biletul Redactiei COTA 5.54 » 29 Octombrie 2022


500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

Catalin Mihalache - Sepsi vs Universitatea Craiova - (21:30)

  • Pont: Sepsi marcheaza + Sepsi va avea minim 3 cornere (1.65)

Sepsi nu are cel mai bun parcurs in Superliga, in acest moment, insa meciurile contra celor de la Universitatea le-au priit mai de fiecare data, reusind sa se impuna in 4 din ultimele 5 meciuri contra lor. Universitatea Craiova a primit gol in 9 din ultimele 10 deplasari, iar defensiva pare ca are probleme mari, mai ales impotriva echipelor care joaca un fotbal ofensiv, asa cum este si cazul trupei de la Sf. Gheorghe. Sepsi isi creeaza foarte multe faze de poarta si implicit cornere in meciurile de pe teren propriu, iar in ultimele 5 vizite ale oltenilor in Covasna, trupa lui Bergodi a avut de fiecare data, cel putin 5 lovituri de la coltul terenului. E de asteptat ca Sepsi sa aiba un cuvant greu de spus in aceasta confruntare.

  • Tipster Tenis - Unirea Constanta vs Metaloglobus - (11:00)
  • Pont: X2 (1.33)

Gigi Becali tocmai a declarat că are de gând să desființeze satelitul FCSB, Unirea Constanța fiind incapabilă să producă jucători pentru prima echipă. Cu mulți juniori în lot și fără un obiectiv clar, nu o văd pe Unirea capabilă să câștige în fața ultimei clasate, Metaloglobus, o echipă cu un lot mult mai bun care trebuie să urce în clasament.

  • Catalin Oprea - Brighton vs Chelsea - (17:00)
  • Pont: X2 (1.45)

Graham Potter se întoarce la Brighton din postura de adversar, încercând să profite de slăbiciunile fostei sale echipe, 

care nu are victorie în ultimele șase etape.În ultimele cinci etape, de la numirea lui de Zerbi, Brighton e pe locul 19 în clasamentul formei, fără victorie și doar cu două puncte câștigate, patru goluri marcate și nouă primite. Potter a avut un start bun la Chelsea, calificând echipa în optimile UEFA Champions League, după victoria de la mijlocul săptămânii cu RB Salzburg, 2-1. Mai mult, lucrurile s-au stabilizat și în Premier League, acolo unde londonezii se află pe poziția a cincea. Prin urmare,chiar daca joaca in deplasare,o dubla pe Chelsea zic eu ca este pronosticul corect mai ales daca tinem cont ca cinci din ultimele șase meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate.

  • Gabriel Prigoreanu - Fulham vs Everton - (19:30)
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.28)

Fulham este echipa supriza din Premier League. Acestia au reusit sa urce pe locul 7, dupa victoria superba din meciul din deplasare cu Leeds, incheiat cu 2-3. De partea cealalta, Everton vine cu un succes suprizator impotriva lui Crystal Palace, 3-0. Spun surprinzatoare, pentru ca inaintea acestei victorii, acestia au avut 3 infrangeri consecutive si au marcat un singur gol. Ma astept la un meci echilibrat, insa care ne va oferi spectacol.

  • Mihai Gabriel - Valencia vs Barcelona - (22:00)
  • Pont: GG sau 3+ (1.36)

Valencia a pierdut surprinzător în ultima etapa, pe propriul teren, contra celor de la Mallorca, scor 1-2, în timp ce FC Barcelona a pierdut la rândul ei i ultimul meci disputat, 0-3 contra celor de la Bayern München, în UEFA Champions League. In ultimele 4 meciuri directe, ambele echipe au marcat, iar tabela s-a modificat de minim 4 ori. Deasemenea, în 8 din ultimele 9 jocuri disputate pe "Estadio de Mestalla", Valencia a reușit sa puncteze cel putin o data. Aștept un meci cu cel puțin 3-4 goluri, avand in vedere ca în LaLiga, ofensivele celor doua echipe s-au descurcat destul de onorabil.

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.54

  • Sepsi vs Universitatea Craiova - Sepsi marcheaza + Sepsi va avea minim 3 cornere (1.65)
  • Unirea Constanta vs Metaloglobus - X2 (1.33)
  • Brighton vs Chelsea - X2 (1.45)
  • Fulham vs Everton - Peste 1.5 goluri (1.28)
  • Valencia vs Barcelona - GG sau 3+ (1.36)



Înregistrează-te AICI la Superbet!




Articole similare