Biletul Redactiei COTA 5.63 » 04 - 05 Octombrie 2022


50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI


Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Chelsea vs AC Milan - (05 Oct. 22:00)
  • Pont: Chelsea marcheaza peste 0.5 goluri + Chelsea are peste 3.5 cornere (1.45)

Chelsea are doar un singur punct dupa primele doua meciuri din UEFA Champions League, iar partida cu AC Milan e foarte importanta in vederea clasarii pe primele doua pozitii. Milan ocupa primul loc, cu patru puncte acumulate dupa acelasi numar de meciuri, insa fac deplasarea la Londra cu un lot decimat de accidentari. Pioli nu-i va putea folosi in aceasta seara pe Calabria, Florenzi, Ibrahimovic, Hernandez, Maignan si Saelemaekers, iar Kjaer si Origi sunt incerti in acest moment. Chelsea a marcat in ultimele 8 meciuri de pe propriul teren si avand in vedere situatia celor doua echipe, e foarte probabil sa continue aceasta serie.

  • Tipster Tenis - Eintracht Frankfurt vs Tottenham Hotspur - (04 Oct. - 22:00)
  • Pont: X2 (1.37)

După înfrângerea de la Lisabona, Tottenham nu are voie să piardă această partidă pentru a nu avea emoții cu privire la calificare. Trupa lui Conte este net superioară, are jucători mai buni și nu cred că poate fi învinsă de o echipă mai degrabă modestă.

  • Catalin Oprea - Real Madrid vs Shakhtar Donetsk - (05 Oct. - 22:00)
  • Pont: Real Madrid castiga + Peste 0.5 goluri marcate in repriza a doua (1.35)

În grupa F, în runda a 3-a, avem un duel între primele doua clasate. Real Madrid se afla pe prima poziție cu 6 puncte din tot atâtea posibile iar Sahtior pe poziția a doua cu 4 puncte. Ambele au câte 5 goluri marcate numai ca Real Madrid sta foarte bine și la capitolul apărare. În primele doua meciuri nu a încasat niciun gol.In ultimele 5 meciuri disputate, gazdele au reușit 4 victorii și o singura remiza, chiar in ultima partida disputata pe teren propriu cu Osasuna. De partea cealaltă, Sahtior are 3 victorii, o remiza și o înfrângere. De retinut faptul ca, in ultimele 5 meciuri directe, cele doua si-au cam împărțit victoriile,câte doua de fiecare si ca s-au înscris mereu foarte multe goluri. Prin urmare, ma aștept la un meci spectaculos, cu goluri, cred eu în ambele reprize și câștigătoare o voi lua pe Real Madrid datorita lotului și a formei prin care trece.

  • Gabriel Prigoreanu - Liverpool vs Rangers - (04 Oct. - 22:00)
  • Pont: Liverpool marcheaza sub 4.5 goluri + Liverpool sub 10.5 cornere (1.45)

Toata lumea si-a pierdut increderea in Liverpool, echipa ce merge dezastruos si in cadere libere in Premier League. Nu au reusit sa treaca de echipe modeste si de nou-promovate precum Fulham, Everton, Brighton si Crystal Palace. Rangers face in continuare meciuri foarte bune in campionat, insa in Champions League este fara victorie si fara gol inscris. Insa, tinand cont de apararea pe care o are Klopp la momentul de fata cred ca vor incerca sa securizeze orice rezultat pozitiv.

  • Mihai Gabriel - Manchester City vs FC Copenhaga - (05 Oct. - 22:00)
  • Pont: Manchester City castiga + Manchester City marcheaza in ambele reprize (1.45)

Manchester City are 6 puncte obținute în primele doua jocuri din grupe, iar partida cu danezii de la Copenhaga pare o formalitate. Diferența de valoare e uriasa, asa ca ma astept la un scor destul de mare. E Champions League, iar Guardiola nu cred ca va menaja jucătorii, mai ales pe Erling Haaland, care e lider în clasamentul golgheterilor, alaturi de Lewandowski și Mbappe. City a marcat de două ori cu Borussia Dortmund și de patru ori contra Sevilliei, în timp ce Copenhaga nu a reusit nici măcar un gol in primele două etape. Ma astept ca englezii sa aibă o posesie covârșitoare, iar singura problema din acest meci sa fie cea a scorului. Copenhaga are un parcurs dezastruos în deplasare, unde a "bifat" infrangeri pe linie in ultimele 4 partide si in care a incasat, de fiecare data, minim doua goluri.

50 de Lei FreeBet + 222 FreeSpins FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet AICI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.63

  • Chelsea vs AC Milan - Chelsea marcheaza peste 0.5 goluri + Chelsea are peste 3.5 cornere (1.45)
  • Eintracht Frankfurt vs Tottenham Hotspur - X2 (1.37)
  • Real Madrid vs Shakhtar Donetsk - Real Madrid castiga + Peste 0.5 goluri marcate in repriza a doua (1.35)
  • Liverpool vs Rangers - Liverpool marcheaza sub 4.5 goluri + Liverpool sub 10.5 cornere (1.45)
  • Manchester City vs FC Copenhaga - Manchester City castiga + Manchester City marcheaza in ambele reprize (1.45)



Îregistrează-te AICI la Superbet




Articole similare