Biletul Redactiei COTA 5.68 - 04 Mai 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Perth Glory vs Merbourne City (14:05)
  • Pont: Melbourne City castiga meciul (1.30)

Liderul din prima liga a Australiei joaca pe terenul ”lanternei rosii”, iar meciul ar trebui sa fie unul facil pentru acestia, mai ales ca forma gazdelor este una foarte slaba, cu niciun succes in ultimele 10 meciuri pe propriul teren. Melbourne are o medie de 2.33 a golurilor marcate in duelurile din deplasare si mai mult decat atat, s-au impus in 58% din meciurile de pe teren strain din acest campionat. Perth a primit gol in 75% din meciurile de pe teren propriu din acest sezon si au castigat doar 8% din aceste dueluri.

  • Tipster Tenis - Alex de Minaur vs Jannik Sinner (13:00)
  • Pont: Jannik Sinner castiga meciul (1.50)

Jannik Sinner a revenit miraculos în meciul cu Tommy Paul, salvând 3 mingi de meci și îl văd mare favorit în meciul cu Alex de Minaur. Italianul a câștigat toate cele 3 partide directe, ultima dată anul acesta la Australian Open când s-a impus în minimum de seturi. Indiferent de probleme, Sinner rămâne un jucător cu un potențial extraordinar și cu un psihic de fier care poate întoarce orice partidă.

  • Catalin Oprea - PAOK vs Olympiakos (19:00)
  • Pont: Pauza sau Final X (1.60)

Intr-o restanta din etapa a 30-a din Super Liga din Grecia, Olympiakos joaca la Salonic împotriva lui PAOK. Formatia din Pireu va deveni campioana dacă nu va pierde în aceasta partida. De reținut faptul ca ,toate partidele directe jucate în acest an s-au terminat la egalitate. Prin urmare, un x este foarte probabil sa iasă la pauza sau la final.

  • Gabriel Prigoreanu - Real Madrid vs Manchester City (22:00)
  • Pont: 0-4 goluri in meci (1.30)

Guardiola nu si permite sa incaseze 3 goluri de la Real in conditiile in care nu a reusit sa pastreze diferenta de 2 goluri, desi englezii au avut de 3 ori acest avantaj. Ambele echipe s-au descurcat excelent in campionat, castigand cu acelasi scor de 4-0, insa Real Madrid va juca putin mai relaxata. Ancelotti a sarbatorit deja cu baietii primul trofeu, adica campionatul in Spania, in timp ce Guardiola mai are emotii si in Premier League, acolo unde Liverpool ii sufla de la 1 cm in ceafa.

  • Mihai Gabriel - Slovacko vs Sparta Praga (20:30)
  • Pont: Slovacko marcheaza (1.40)

Finala Cupei Cehiei se joaca chiar pe stadionul celor de la Slovacko, iar acest lucru cred ca este foarte important. Sparta e puțin favorita, însă doar atât după părerea mea. Slovacko a câștigat 80% din ultimele 15 partide de pe teren propriu, iar în ultimul duel direct de pe "Mestsky Stadion Miroslava Valenty", Slovacko s-a impus cu un sec 4-0 și a marcat în 6 din ultimele 7 dueluri directe de pe acest stadion. Mai mult, Slovacko a reușit un sezon excelent pana în acest moment și a marcat cel puțin un gol în 87% din ultimele 15 meciuri disputate pe propriul teren. Sparta a câștigat doar 33% din ultimele 15 partide de pe propriul teren și a primit cel puțin un gol în 67% dintre acestea.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.68

  • Perth Glory vs Merbourne City - Melbourne City castiga meciul (1.30)
  • Alex de Minaur vs Jannik Sinner - Jannik Sinner castiga meciul (1.50)
  • PAOK vs Olympiakos - Pauza sau Final X (1.60)
  • Real Madrid vs Manchester City - 0-4 goluri in meci (1.30)
  • Slovacko vs Sparta Praga - Slovacko marcheaza (1.40)




Articole similare