Biletul Redactiei COTA 5.77 - 02 Mai 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Bayer Leverkusen vs Eintracht Frankfurt (21:30)
  • Pont: 1X & Peste 2.5 goluri (1.60)

Bayer Leverkusen are nevoie de succes contra celor de la Frankfurt, echipa care e mai mult cu gandul la returul cu West Ham din UEFA Europa League, decat la aceasta partida. Gazdele au nevoie de puncte pentru a fi siguri de calificarea in UEFA Champions League in sezonul urmator. Se anunta totusi un meci spectaculos, mai ales prin prisma ultimelor 8 confruntari directe in care s-au marcat, de fiecare dat, cel putin 3 goluri. Mai mult decat atat, in ultimele 5 meciuri directe de pe ”BayArena” s-au marcat minim 4 goluri.

  • Tipster Tenis - Miomir Kecmanovic vs Alexander Bublik (13:00)
  • Pont: Miomir Kecmanovic castiga meciul (1.30)

Miomir Kecmanovic vine după semifinala pierdută la Munchen, iar rezultatele sale sunt din ce în ce mai bune. Sârbul de 22 ani este unul dintre cei mai în formă jucători din circuit, are anul acesta victorii la jucători de top precum Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz și set câștigat cu Djokovic. Bublik este un jucător bun la rândul său, însă pe zgură rezultatele sale sunt modeste, deoarece nu își poate pune in valoare principala armă, serviciul. Merg pe victoria lui Kecmanovic.

  • Catalin Oprea - Manchester United vs Brentford (22:00)
  • Pont: 1X & Peste 1.5 goluri (1.47)

Manchester United s-a impus în partida tur cu scorul de 3-1,dar victoria nu a fost chiar atât de clara pe cât a arătat scorul final.In ciuda parcursului din ultima vreme,diavolii roșii sunt neînvinși de 8 partide pe teren propriu având 4 evaluări și 4 victorii. Brentford a marcat cel putin o data în ultimele 5 deplasări, adunând 3 victorii.Manchester nu se poate baza pe mulți jucători și prin urmare voi juca doar o dubla pe ea.

  • Gabriel Prigoreanu - Atalanta vs Salernitana (21:45)
  • Pont: Salernitana +2.5 Handicap (1.42)

Salernitana încă spera sa scape de retrogradare după performanța din ultima perioada. Vin după 3 victorii consecutive in fata unor echipe mai bine cotate precum Fiorentina și Sampdoria. Atalanta este fără victorie in ultimele 5 meciuri jucate acasă, iar șansa de a rămâne in serie A, o poate motiva pe Salernitana sa obțină cel puțin 1 punct din acest meci. Gazdele sunt in continuare fără Ilicic, jucător cu 3 goluri și 4 asisturi in acest sezon, deși a fost titular doar in 8 etape.

  • Mihai Gabriel - FCSB vs FC Arges (20:30)
  • Pont: FCSB castiga meciul (1.33)

FCSB e obligata sa castige partida cu pitestenii daca vor sa se mai gandeasca la titlu. Un esec este echivalent cu ratarea trofeului, dar si punerea in pericol a locului secund deoarece Universitatea Craiova s-a apropiat la doar un singur punct inaintea meciului direct. FCSB a castigat ultimele doua confruntari de pe teren propriu, marcand de fiecare data minim doua goluri. Diferenta de valoare e net superioara ”ros-albastrilor”, iar un succes pare unul facil, mai ales daca vorbim si de forma foarte slaba a celor de la FC Arges, cu 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri oficiale.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.65

  • Bayer Leverkusen vs Eintracht Frankfurt - 1X & Peste 2.5 goluri (1.60)
  • Miomir Kecmanovic vs Alexander Bublik - Miomir Kecmanovic castiga meciul (1.30)
  • Manchester United vs Brentford - 1X & Peste 1.5 goluri (1.47)
  • Atalanta vs Salernitana - Salernitana +2.5 Handicap (1.42)
  • FCSB vs FC Arges - FCSB castiga meciul (1.33)




Articole similare