Biletul Redactiei COTA 5.78 » 18-19 Mai 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Hertha Berlin vs Hamburger SV - 19 Mai (21:30)
  • Pont: GG sau 3+ (1.55)

Maine seara, pe ”Olympiastadion”, se joaca turul barajului pentru Bundesliga. Hertha a incheiat sezonul pe locul 16 in prima liga, in timp ce Hamburg a terminat pe 3 in liga secunda. Se anunta un meci cu multe goluri, mai ales daca privim statisticile. Cel putin doua goluri s-au marcat in ultimele 14 meciuri de pe teren propriu ale celor de la Hertha si cel putin 4 goluri s-au marcat in 4 din ultimele 5 deplasari ale celor de la Hamburg. Mai mult decat atat, in 6 din ultimele 7 dueluri directe am avut parte de cel putin doua reusite. Un meci cu gol in ambele porti nu este exclus, mai ales ca vorbim de o miza uriasa.

  • Tipster Tenis - Viva Kielce vs Montpellier - 18 Mai (21:45)
  • Pont: Prima repriza - 1 (1.42)

Vive Kielce este fără îndoială una dintre favoritele la câștigarea Champions League în acest an, o echipă completă în care strălucesc Dilan Nahi sau Alex Dushjebaev. Polonezii au câștigat o grupă cu Barcelona, PSG și Veszprem și nu cred că pot avea cu Montpellier, o echipă modestă anul acesta.

  • Catalin Oprea - Chelsea vs Leicester - 19 Mai (22:00)
  • Pont: 1 (1.40)

Un duel între doua echipe care au dezamăgit sezonul acesta, care au ratat trofee importante. Echipa lui Thomas Tuchel a pierdut doua cupe la penalty-uri cu Liverpool, iar Leicester a ratat o calificare în cupele europene. Inaintea acestei partide, Chelsea se afla pe poziția a 3-a cu 70 de puncte, iar Leicester pe poziția a 9-a cu 48 de puncte. Cu o victorie în seara asta, Chelsea este sigura de poziția pe care se afla acum, matematic, și prin urmare o sa joc acest meci solist.

  • Gabriel Prigoreanu - Eintracht Frankfurt vs Rangers - 18 Mai (22:00)
  • Pont: 0-3 goluri in meci (1.37)

Finala Europa League ii va avea ca protagonisti pe Eintracht Frankfurt, locul 8 in Bundesliga, si pe Rangers, locul 2 in Prima liga din Scotia. Desi Frankfurt a avut un sezon slab in Germania, acestia s-au descurcat de minune in Europa League, trecand de adversari veritabili precum Betis, Barcelona si West Ham. Rangers a avut si ea un traseu destul de complicat dupa iesirea din grupa si a trebuit sa elimine echipe de top precum Dortmund si Leipzig pentru a juca cu cupa pe masa. Desi ambele echipe marcheaza pe banda rulanta, cred ca miza acestui meci va infrana pofta de joc a ambelor echipe.

  • Mihai Gabriel - Sepsi OSK vs Voluntri - 19 Mai (20:30)
  • Pont: Sepsi OSK marcheaza (1.37)

Finala Cupei României se va disputa pe "Giulesti", iar Sepsi e ușor favorita în duelul cu FC Voluntari. Covasnenii nu au un istoric prea bun contra ilfovenilor, ba din contra, au bifat doar un succes în ultimele 10 meciuri directe. Sepsi a marcat cel putin un gol in 77% din meciurile acestui sezon, în timp ce Voluntari a primit gol în 63% dintre acestea. Trupa lui Bergodi vine după 4 victorii consecutive, ultima fiind si cea mai clara, 5-0 contra celor de la U Craiova 1948. Consider ca Sepsi poate marca cu usurinta în aceasta finala, avand in vedere aceste informații.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.78

  • Hertha Berlin vs Hamburger SV - GG sau 3+ (1.55)
  • Viva Kielce vs Montpellier - Prima repriza - 1 (1.42)
  • Chelsea vs Leicester - 1 (1.40)
  • Eintracht Frankfurt vs Rangers - 0-3 goluri in meci (1.37)
  • Sepsi OSK vs Voluntri - Sepsi OSK marcheaza (1.37)




Articole similare