Biletul Redactiei COTA 5.81 » 08 - 09 Noiembrie 2022

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim - (Miercuri - 21:30)
  • Pont: GG (1.55)

Miercuri seara, de la 21:30, Frankfurt primeste vizita lui Hoffenheim intr-o confruntare din cadrul etapei cu numarul 14 din Bundesliga. Gazdele vin dupa 6 succese in ultimele 7 partide, in timp ce adversarii nu au reusit sa castige in ultimele 3 meciuri. Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost mereu spectaculoase, iar tabela s-a modificat de cel putin 3 ori in ultimele 5 partide si ambele formatii reusind sa puncteze cel putin o data. Mai mult decat atat, goluri in ambele porti am avut si in 4 din ultimele 5 confruntari disputate pe ”Deutsche Bank Park”. Avand in vedere aceste aspecte, aceasta partida nu ar trebui sa faca exceptie de la un deznodamant asemanator.

  • Tipster Tenis - Dinamo Bucuresti vs Sepsi OSK - (Marti - 21:00)
  • Pont: DNB 2 (1.30)

Cu toată emulația creată de disputarea acestui meci pe stadionul Arcul de Triumf, nu cred că Dinamo poate învinge o echipă net superioară care întotdeauna a avut rezultate bune în cupa României. Sepsi are un lot superior valoric și o văd mare favorită.

  • Catalin Oprea - CS Mioveni vs FC Botosani - (Marti - 16:00)
  • Pont: Pauza sau Final X (1.55)

Înaintea etapei a doua din Cupă, lidere în grupa B, după un joc, sunt formațiile care se confruntă maine,de la ora 16. Mioveni și FC Botoșani au câte 3 puncte. În această serie, FCSB și UTA au câte un punct, iar secund-divizionarele Oțelul Galați și Gloria Buzău nu au niciun punct. Cele patru dueluri directe de până acum nu au generat foarte multe goluri și s-au desfășurat sub semnul echilibrului. În sezonul regulat 2021/2022, a fost 1-1, respectiv 0-0. Apoi, moldovenii au învins cu 2-0 în play-out. Recent, pe 23 octombrie, cele două formații au remizat,un 0-0 în duelul din județul Argeș. Prin urmare,ma astept la un meci foarte echilibrat,cu putine reusite si voi alege ca pronostic o remiza la pauza sau la final.

  • Gabriel Prigoreanu - Hibernian vs Ross County - (Marti - 21:45)
  • Pont: Pauza sau Final 1 (1.40)

Desi Hibernian vine dupa 4 infrangeri in ultimele 5 etape din prima liga scotiana, gazdele sunt o forta pe propriul teren, indiferent de adversar. Acasa, Hibernian are o singura infrangere, 2 egaluri si 4 victorii, acumuland peste 14 puncte dintr-un total de 20. Ross County se descurca foarte greu in deplasare. Acestia au marcat doar 2 goluri in deplasare in cele 6 etape si au strans doar 3 puncte. Ma astept la o victorie din partea gazdelor.

  • Mihai Gabriel - Inter Milano vs Bologna - (Miercuri - 21:45)
  • Pont: 1 (1.33)

Inter Milano a picat pe locul 7 dupa infrangerea din ”derby-ul” cu Juventus, ajungand astfel inafara locurilor de cupe europene. Adversarul din runda cu numarul 14 este Bologna, echipa care vine cu 4 succese consecutive. Oaspetii au pierdut ultimele 2 dueluri pe terenul Interului, incasand de fiecare data minim doua goluri. Deasemenea, Bologna a obtinut rezultate bune impotriva formatiilor din a doua parte a clasamentului, insa atunci cand a fost vorba de dueluri contra echipelor precum AC Milan, Lazio, Juventus sau Napoli, echipa antrenata de Thiago Motta a bifat doar infrangeri. Bologna are 6 infrangeri in ultimele 8 deplasari si doar o singura victorie. In fata unui adversar de calibru precum Inter, nu ii ofer nici macar o sansa.

500 de LEI bonus din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.81

  • Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim - GG (1.55)
  • Dinamo Bucuresti vs Sepsi OSK - DNB 2 (1.30)
  • CS Mioveni vs FC Botosani - Pauza sau Final X (1.55)
  • Hibernian vs Ross County - Pauza sau Final 1 (1.40)
  • Inter Milano vs Bologna - 1 (1.33)

Înregistrează-te AICI la Superbet!




Articole similare