Biletul Redactiei COTA 6.13 » 13 - 14 Septembrie 2022


DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta GETSBET!

  • Catalin Mihalache - Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid - (13 Sep. - 22:00)
  • Pont: X2 (1.47)

Leverkusen a inceput extrem de prost noul sezon. In Bundesliga ocupa penultimul loc, cu doar 4 puncte acumulate dupa 6 etape. Deasemenea, in prima etapa din grupele UEFA Champions League, germanii au mers in aceeasi nota, pierzand pe ”Jan Breydel Stadion”, cu 0-1 in fata lui Club Brugge. Atletico are doar o singura infrangere in ultimele 14 partide, iar trupa lui Simeone merge destul de bine in acest start de sezon. Spaniolii vin dupa victoriile cu Porto si Celta in care au marcat de fiecare data cel putin doua goluri. Diferenta dintre cele doua echipe e destul de mare in acest moment si in mod normal, Atletico va pleca de pe ”BayArena” cu punct sau puncte.

  • Tipster Tenis - Olympique Marseille vs Eintracht Frankfurt - (13 Sep. - 22:00)
  • Pont: DNB 1 (1.41)

Marseille joacă foarte bine sub comanda lui Igor Tudor, are 6 victorii și un egal în Ligue 1, iar în meciul cu Tottenham a pierdut nemeritat doar după eliminarea lui Mbemba. Grupa este ușoară, astfel că o victorie aici le-ar da șanse bune la calificarea mai departe.

  • Catalin Oprea - Maccabi Haifa vs PSG - (14 Sep. - 22:00)
  • Pont: 2 & Sub 5.5 goluri (1.33)

În Liga Campionilor, în grupa H, avem un duel dezechilibrat din punctul meu de vedere.Dupa cum era de așteptat Maccabi Haifa a pierdut în primul meci împotriva celor de la Benfica cu 2-0 si au șanse minime de a scoate vreun punct și cu următoarele doua adversare, PSG și Juventus. În schimb, în campionat merg foarte bine, reusind în weekend sa obțină o noua victorie. PSG vine dupa o victorie în Liga Campionilor, un 2-1 în fata celor de la Juventus și continua cu victoriile și în Liga 1 unde a învins etapa trecuta pe Brest cu 1-0. Cu siguranță PSG se va impune în fata israelienilor dar sper eu nu cu un scor foarte mare.

  • Gabriel Prigoreanu - Bayern Munchen vs FC Barcelona - (13 Sep. - 22:00)
  • Pont: Bayern Munchen marcheaza sub 2.5 goluri (1.40)

Bayern a inceput sa scartaie putin si sa nu se mai concentreze pe rezultatul final. Echipa antrenata de Julian Nagelsmann a remizat in ultima etapa, 2-2, intr-un meci contra lui Stuttgart, echipa cu fara mari rezultate acest sezon de Bundesliga. Barcelona arata foarte bine, pare foarte montata sa castige orice in momentul de fata si cred ca va fi o piatra dura de crapat in Germania. Sub 2.5 goluri marcate de Bayern pare un pariu bun, daca privim forma echipei catalane.

  • Mihai Gabriel - Real Madrid vs RB Leipzig - (14 Sep. - 22:00)
  • Pont: 1 (1.57)

Real Madrid e mare favorita in meciul cu Leipzig, chiar daca lipseste Benzema. Absenta acestuia nu s-a simtit nici in duelul cu Mallorca din week-end pe care madrilenii l-au castigat cu 4-1. Leipzig si-a mai revenit putin in meciul cu Dortmund cand a reusit sa se impuna cu 3-0, insa startul de sezon e ezitant. In prima etapa din grupe, germanii au pierdut pe teren propriu cu 1-4 contra ucrainienilor de la Shakhtar, iar in aceasta partida cu Real Madrid nu prea le dau sanse. Vinicius si Rodrygo joaca excelent si cred ca cel putin unul din ei va puncta. Victoria ar trebui sa fie o formalitate pentru ”Los Blancos”.

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 6.13

  • Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid - X2 (1.47)
  • Olympique Marseille vs Eintracht Frankfurt - DNB 1 (1.41)
  • Maccabi Haifa vs PSG - 2 & Sub 5.5 goluri (1.33)
  • Bayern Munchen vs FC Barcelona - Bayern Munchen marcheaza sub 2.5 goluri (1.40)
  • Real Madrid vs RB Leipzig - 1 (1.57)



ÎNREGISTREAZĂ-TE LA GETSBET




Articole similare