Biletul Redactiei COTA 6.24 » 09 Octombrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Sepsi vs Farul Constanta - (15:30)
  • Pont: Peste 7.5 cornere (1.37)

Sepsi si Farul se intalnesc in primul meci al zilei din Superliga. Ambele echipe vin dupa 3 succese consecutive in campionat, unde au reusit sa puncteze de fiecare data, de minim 3 ori. Nivelul de incredere e ridicat in ambele tabere, iar conform formei de moment a celor doua formatii, ar trebui sa rezulte un meci cu multe faze de poarta. Pe teren propriu, Sepsi are o medie de peste 7 lovituri de colt per meci, in timp ce Farul are o medie de minim 5 cornere in duelurile disputate pe teren strain. Deasemenea, ambele echipe isi creeaza minim 12 ocazii de gol per meci, conform statisticilor, iar acest aspect duce de cele mai multe ori la un numar mare de cornere. 

  • Tipster Tenis - Montpellier vs Saint Raphael - (18:00)
  • Pont: 1 (1.40)

Montpellier vine după calificarea în grupele EHF European League și are un lot net superior celor de la St. Raphael, cu Descat, frații Lenne ori veteranul Porte printre vedete. Oaspeții au început slab sezonul, au 3 înfrângeri în primele 4 etape si nu le dau prea multe șanse.

💰💰💰52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

  • Catalin Oprea - Petrolul Ploiesti vs FCSB - (21:30)
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.39)

Duminica, pe stadionul Ilie Oana,avem un duel foarte interesant. Petrolul, echipa de pe locul 7 intalneste pe FCSB care se afla pe pozitia a 13-a. Ambele echipe trec printr-o perioada nu foarte buna.FCSB vine dupa o infrangere rusinoasa in Conference League iar Petrolul dupa o infrangere in deplasare la CFR. Ce-i drept, cei de la FCSB au menajat aproape tot 11-le pentru meciul cu Petrolul,campionatul fiind mult mai important. In ultima etapa, FCSB s-a impus foarte greu in fata celor de la FC Arges,un 3-2 dupa un meci controlat ce-i drept la toate capitolele. Cele doua s-au mai intalnit pana acum,ce-i drept acum multi ani, cele mai recente fiind cele jucate in 2015 unde au predominat remizele. Pentru ca un solist este greu de ales, voi incerca un pariu pe goluri. Cred ca vom avea parte de reusite de ambele parti si prin urmare voi incerca un Over la goluri.

  • Gabriel Prigoreanu - Arsenal vs Liverpool - (18:30)
  • Pont: 1X (1.53)

Liverpool inca nu a trecut de pasa proasta de care trece in Premier League, rezultatele slabe clasand-o pe pozitia a 9-a cu doar 10 puncte acumulate in cele 7 etape. Arsenal continua forma buna, ocupand locul 1, insa la doar o diferenta de doar 1 punct fata de campioana City. Cormoranii vor avea un meci greu pe Emirates, avand in vedere ca sunt fara victorie in deplasare.

  • Mihai Gabriel - Real Sociedad vs Villarreal - (19:30)
  • Pont: Peste 2 goluri asiatice (1.55)

Unul dintre meciurile atractive din aceasta etapa, din LaLiga, se joaca pe ”Reale Arena”, acolo unde Real Sociedad primeste vizita ”submarinului galben”. In 6 din ultimele 7 confruntari directe s-a marcat in ambele porti, iar in ultimele doua am avut parte de minim trei reusite. Real Sociedad traverseaza o perioada foarte buna cu 4 victorii in ultimele 4 meciuri si de fiecare data a reusit sa puncteze de minim doua ori. Villarreal vine insa dupa un 5-0 in cupele europene contra Austriei Viena, iar in deplasare au o singura infrangere in ultimele 16 partide. Avand in vedere calitatea celor doua echipe, numarul mare de ocazii pe care le creeaza si moralul ridicat cu care se vor prezenta, amticipez cel putin 2-3 reusite.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 6.24

  • Sepsi vs Farul Constanta - Peste 7.5 cornere (1.37)
  • Montpellier vs Saint Raphael - 1 (1.40)
  • Petrolul Ploiesti vs FCSB - Peste 1.5 goluri (1.39)
  • Arsenal vs Liverpool - 1X (1.53)
  • Real Sociedad vs Villarreal - Peste 2 goluri asiatice (1.55)

Încasează 52 RON Fără Depunere




Articole similare