Biletul Redactiei COTA 6.38 » 10 Septembrie 2022

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Paderborn vs Regensburg - (14:00)
  • Pont: 1 (1.47)

Paderborn a inceput foarte bine noul sezon de liga secunda si ataca promovarea in Bundesliga. Trupa lui Lukas Kwasniok are de departe cea mai buna ofensiva din campionat cu 21 de goluri marcate in primele 7 etape, iar 17 dintre aceste goluri au fost marcat in cele 4 meciuri de pe propriul teren. Regensburg ocupa locul 13 in acest moment, cu 8 puncte acumulate dupa 7 etape. Acestia au reusit sa marcheze doar 5 goluri pana in acest moment si au incasat numai putin de 11 goluri, 10 dintre ele in meciurile cu Karlsruher si Dusseldorf. Paderborn este echipa mai buna in acest moment, moralul acestora e la cote maxime, iar victoria pare o formalitate, avand in vedere statisticile de mai sus.

  • Tipster Tenis - Chindia Targoviste vs Sepsi OSK - (13:00)
  • Pont: X2 (1.28)

Atmosfera este tensionată în lotul târgoviștenilor, lucrurile nu merg, iar Mihalcea este la un pas de demitere. Nici Bergodi nu este foarte linistit în lumina ultimelor rezultate, însă diferența de valoare pare mare în acest moment în favoarea echipei din Sfântul Gheorghe. Chindia nu a bătut pe nimeni în acest am si e greu de crezut că o va face contra uneia dintre echipele solide ale campionatului.

  • Catalin Oprea - U Craiova 1948 vs Rapid Bucuresti - (21:30)
  • Pont: Peste 0.5 goluri + Peste 6.5 cornere + Peste 3.5 cartonase (1.65)

Rapid este într-o forma excelenta. Giulestenii sunt lideri în SuperLiga după ce Farul a pierdut în ultima etapa. Oaspetii sunt pe locul 10 cu 11 puncte.In sezonul trecut 2020/2021 din Liga 2,craiovenii au trecut de Rapid în toate cele 3 dueluri.In ultimul meci direct, U Craiova 1948 a învins cu 3-2 in Giulesti. Ultima victorie a Rapidului contra U Craiova 1948 a fost consemnata în 2009, un 4-3.Cu siguranță, cum ne-au obișnuit de altfel, vom avea un meci spectaculos, cu reusite(cred eu de ambele părți) si cu foarte multe cartonașe. 

  • Gabriel Prigoreanu - Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti - (15:00)
  • Pont: 1X (1.40)

Hermannstadt va primi vizita celor de la Petrolul in etapa a 10-a din Superliga, sambata, incepand cu ora 15.00. Ambele formatii trec printr-o perioada excelenta in momentul de fata, ocupand pozitii de play-off. Cele 2 echipe sunt neinvinse in ultimele 5 etape, iar acest meci se anunta unul foarte echilibrat. Totusi, inclin balanta putin pe gazde, avand in vedere ca acestia ocupa locul 2 in topul celor mai bune aparari din liga 1, dupa Rapid Bucuresti. Petrolul are 3 victorii in ultimele 3 deplasari, insa in ultima etapa au incasat 2 goluri in 10 minute contra Chindiei, insa ploiestenii au reusit sa iasa victoriosi, cu tot cu un om eliminat.

  • Mihai Gabriel - Inter Milano vs Torino - (19:00)
  • Pont: 1 (1.47)

Inter Milano are c obiectiv titlul in acest sezon, insa parcursul de pana acum a fost unul modest. Trupa lui Inzaghi a cedat in fata rivalei AC Milan in etapa trecuta, scor 2-3, pentru ca mai apoi, in primul meci din UEFA Champions League, sa piarda cu 0-2 in fata lui Bayern Munchen. Torino nu a rupt nici ea gura targului, insa cumva a ajuns sa poposeasca pe locul 6 in Serie A. Cu un atac modest, dar o defensiva destul de organizata, tehnicianul Ivan Juric incearca sa scoata maximum de la fiecare meci. Oaspetii nu victorii cu adversari de top in acest sezon, acestia obtinand un egal cu Lazio si plecand invinsi de la Bergamo dupa un 1-3 cu Atalanta. Inter a castigat ultimele 3 dueluri directe de pe teren propriu si ma astept sa-si imbunatateasca aceasta performanta.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 6.38

  • Paderborn vs Regensburg - 1 (1.47)
  • Chindia Targoviste vs Sepsi OSK - X2 (1.28)
  • U Craiova 1948 vs Rapid Bucuresti - Peste 0.5 goluri + Peste 6.5 cornere + Peste 3.5 cartonase (1.65)
  • Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti - 1X (1.40)
  • Inter Milano vs Torino - 1 (1.47)




Articole similare