BILETUL REDACTIEI COTA 6.83 » 20 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Worthing vs Weston Super Mare
  • Pont: 1 (1.42)

Inainte de ultima etapa din National League South, Worthing ocupa pozitia a treia in clasament, la egalitate de puncte cu cei de la Braintree, insa cu un golaveraj net superior. Adversara trupei lui Adam Hinshelwood este Weston Super Mare, o echipa care este scapata de grijile retrogradarii, dar si de cele ale promovarii. Gazdele sunt obligate sa castige pentru ca locul 3 asigura prezenta in semifinalele Play-Off-ului de promovare, in timp ce locul 4 i-ar trimite in faza sferturilor de finala. Cu victorii pe linie in ultimele 5 meciuri, Worthing porneste clar cu prima sansa in acest meci si ma astept sa se impuna, tinand cont de aspectele mentionate.

  • FotbalTop - FCSB vs Rapid Bucuresti
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.33)

”Ros-albastrii” sunt aproape campioni, iar ”derby-ul” cu Rapid de maine seara se anunta unul extrem de interesant, mai ales ca la ultimul meci direct, ”giulestenii” i-au ”spulberat” pe cei de la FCSB, cu un sec 4-0. Clasate pe locurile 2, respectiv 3 in clasamentul celor mai bune ofensive din campionat, cele doua formatii au produs mereu meciuri memorabile, dovada si faptul ca in ultimele 7 confruntari s-a inregistrat o medie de 3.42 goluri marcate. Cel putin trei goluri s-au marcat in ultimele 4 meciuri cu FCSB echipa gazda, deznodamant pe care-l astept si in acest joc.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Quill - Brisbane Broncos vs Canberra Raiders
  • Pont: 1 (1.40)

Broncos are echipa foarte buna si se afla pe locul 10 doar pentru ca a avut meciuri mai grele in acest inceput de sezon. Raiders a avut program usor si a invins echipe din a doua jumatate a clasamentului, iar cand a jucat cu echipe din top 8 a pierdut. Broncos are echipa cu care poate ameninta terenul de tinta al lui Raiders din orice zona a terenului. De fapt Broncos, finalista de anul trecut, are echipa cu care poate sa atace din nou titlul in acest an.

  • Mihai Gabriel - Manchester City vs Chelsea
  • Pont: Manchester City se califica (1.31)

”Cetatenii” au parasit dramatic UEFA Champions League, dupa un retur incredibil cu cei de la Real Madrid. Trupa lui Guardiola e favorita in meciul cu Chelsea, echipa care trece printr-o perioada foarte buna, cu 8 meciuri fara infrangere. In ultimul joc s-au impus cu 6-0 contra celor de la Everton, acesta fiind primul meci din ultimele 8 in care nu au incasat gol. Manchester City are 6 victorii si 2 remize in ultimele 8 intalniri cu cei de la Chelsea, iar in aceasta semifinala de pe ”Wembley” pornesc cu prima sansa la calificare. Chelsea a aratat extrem de vulnerabila in ultimele jocuri si nu cred ca defensiva o sa reziste la atacurile in valori propuse de jucatorii lui Manchester City.

  • Cristopher - FCU Craiova 1948 vs Dinamo Bucuresti
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.39)

Ajunsa pe ultima pozitie in campionat, FCU Craiova este obligata sa castige jocul cu Dinamo, in caz contrar o sa le fie greu sa evite retrogradarea, tinand cont ca in ultimele 4 etape vor juca contra echipelor care se lupta pentru locurile fruntase din acest Play-Out. In ultima partida de pe ”Oblemenco”, FCU Craiova 1948 s-a impus cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Bahassa si Bauza, insa un nou rezultat favorabil este foarte greu de obtinut, mai ales ca Dinamo are un moral bun dupa succesul cu Politehnica Iasi. Tinand cont de importanta punctelor, golurile nu ar trebui sa lipseasca in acest joc.

  • Tipster Tenis - Lens vs Clermont
  • Pont: 1 (1.42)

Trupa lui Haise Franck cauta sa obtina un loc de cupe europene la finalul acestui sezon, mai ales ca in prezent ocupa locul 6, la doar un singur punct distanta de locul 5, cel care asigura prezenta in grupele UEFA Europa League. Clermont ocupa ultimul loc in Ligue 1, iar sansele in a se salva de la retrogradare sunt minime, mai ales ca in urmatoarele 4 etape au meciuri contra unor echipe care au ca obiectiv clasarea pe locuri europene. Lens s-a impus in ultimele 5 partide directe, marcand de fiecare data cel putin doua goluri, iar un rezultat asemanator astept si in partida din aceasta etapa.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 6.83

  • Worthing vs Weston Super Mare - 1 (1.42)
  • FCSB vs Rapid Bucuresti - Peste 1.5 goluri (1.33)
  • Brisbane Broncos vs Canberra Raiders - 1 (1.40)
  • Manchester City vs Chelsea - Manchester City se califica (1.31)
  • FCU Craiova 1948 vs Dinamo Bucuresti - Peste 1.5 goluri (1.39)
  • Lens vs Clermont - 1 (1.42)

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare