BILETUL REDACTIEI COTA 7.15 » 21 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta FORTUNA!

  • Catalin Mihalache - Monza vs Atalanta
  • Pont: Monza marcheaza (1.41)

Trupa lui Raffaele Palladino este o echipa care primeste destul de greu gol si o echipa care pe teren propriu face, de regula, meciuri foarte bune. In acest sezon, pe propriul teren, Monza a reusit sa marcheze cel putin un gol in fata lui Napoli, AC Milan, AS Roma, Inter Milano sau Juventus, iar Atalanta nu ar trebui sa faca exceptie, tinand cont ca in acest sezon, pe teren strain, au inregistrat o medie de 1.50 goluri primite per meci. Cu meciuri din trei in trei zile, in ultimele doua saptamani, Atalanta cred ca o sa se resimta in aceasta confruntare si consider ca o sa le fie extrem de greu sa scape fara gol. 

  • FotbalTop - Real Madrid vs FC Barcelona
  • Pont: GG sau 3+ (1.30)

In aceasta etapa avem ”El Clasico”, iar rezultatul final poate decide in mare parte soarta titlului din LaLiga. Real Madrid vine dupa calificare incredibila in semifinalele UEFA Champions League, faza a competitiei in care Barcelona nu a ajuns, deoarece a decat cu 1-4 in returul cu PSG. In ultimele 5 meciuri s-au marcat cel putin trei goluri, iar un deznodamant asemanator astept si in aceasta seara, tinand cont ca vorbim totusi de un meci cu incarcatura, intre doua mari rivale, care detin cele mai bune ofensive din campionat.

DESCHIDE AICI un cont nou la FORTUNA si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Quill - Perth Glory vs Western United
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.37)

Aceste doua echipe sunt vecine in clasament, pe ultimele doua locuri, despartite de numai un punct. Perth este ultima clasata, dar cu toate acestea are al 6-lea cel mai bun atac, cu 42 de goluri inscrise in 25 de meciuri. Apararea lor este cea mai poroasa, cu 58 de goluri primite. Western United are a doua cea mai slaba aparare, cu 51 de goluri primite. Perth Glory a avut 20 de meciuri cu cel putin 3 goluri, din cele 25 jucate in acest sezon.

  • Mihai Gabriel - Feyenoord vs NEC Nijmegen
  • Pont: 1 & Peste 1.5 goluri (1.34)

Finala Cupei Olandei se disputa chiar pe ”De Kuip”, stadionul pe care Feyenoord isi disputa partidele de pe teren propriu. Formatia lui Arne Slot intalneste in acest ultim act, ocupanta locului 6 din Eredivisie, echipa care a avut parte de un traseu destul de facil in aceasta competitie. Feyenoord e neinvinsa in fata celor de la NEC Nijmegen din 2015, iar aceasta serie ma astept sa se prelungeasca, avand in vedere diferenta de valoare dintre cele doua echipe. In ultimul meci de pe teren propriul, Feyenoord s-a impus cu 6-0 contra celor de la Ajax, iar la ultimele 3 vizite ale celor de la NEC a reusit sa marcheze de 11 ori.

  • Cristopher - Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen
  • Pont: GG (1.39)

Borussia Dortmund are un moral excelent dupa calificarea in semifinalele UEFA Champions League, iar in aceasta etapa intalnesc echipa cu o serie incredibila de 44 de meciuri fara infrangere in tot acest sezon, care in urma cu doua zile a reusit sa se califice in semifinalele UEFA Europa League. Golurile nu au lipsit in partida tur si e greu de crezut ca vor lipsi in acest meci, avand in vedere ca vorbim totusi de doua echipe cu medii mari de goluri marcate per meci. Cel putin trei goluri s-au marcat in 7 din ultimele 8 meciuri directe, de pe ”Signal Iduna Park”, iar in 3 din ultimele 5 meciuri, ambele au reusit sa puncteze.

  • Tipster Tenis - Selimbar vs Unirea Slobozia
  • Pont: X2 (1.39)

Unirea Slobozia este foarte aproape de promovarea in prima divizie a fotbalului din Romania, iar forma de moment o dau ca favorita in partida cu ocupanta locului secund din Liga 2, CSC Selimbar, echipa care nu are drept de promovare. Oaspetii au pierdut doar unul din ultimele 6 meciuri, in timp ce formatia gazda a ajuns la 4 meciuri fara victorie, in care nu au reusit sa marcheze nici macar un gol. Unirea Slobozia a castigat cu 1-0 ultima intalnire de pe terenul celor de la Selimbar, iar in aceasta runda ma astept sa castige cel putin un punct si sa faca inca un pas important spre promovare.

DESCHIDE AICI un cont nou la FORTUNA si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 7.15

  • Monza vs Atalanta - Monza marcheaza (1.41)
  • Real Madrid vs FC Barcelona - GG sau 3+ (1.30)
  • Perth Glory vs Western United - Peste 2.5 goluri (1.37)
  • Feyenoord vs NEC Nijmegen - 1 & Peste 1.5 goluri (1.34)
  • Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen - GG (1.39)
  • Selimbar vs Unirea Slobozia - X2 (1.39)
  • +BONUS 10% pentru 6 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la FORTUNA




Articole similare