Biletul Redactiei COTA 7.18 » 06 - 07 Septembrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta GETSBET!

  • Catalin Mihalache - Borussia Dortmund vs FC Copenhaga - (06 Sep. - 19:45)
  • Pont: FC Copenhaga +2.5 Handicap Asiatic (1.40)

Borussia are o grupa destul de dificila in UEFA Champions League. Manchester City e favorita la primul loc, in timp ce batalia pentru locul 2 se va da intre ei si Sevilla. Copenhaga nu e o echipa de neglijat. Nordicii propun un joc ofensiv foarte bun, in special pe teren propriu, iar in fata celor de la Borussia Dortmund, echipa cu probleme destul de mari in defensiva, e posibil sa-si creeze cateva ocazii de gol. In cele doua meciuri directe, jucate acum 21 de ani, Borussia Dortmund a reusit doua victorii scurte, ambele cu scorul de 1-0. Dortmund nu a castigat la o diferenta de trei goluri in ultimele 6 meciuri, ultima ”victima” fiind modesta 1860 Munchen, echipa din ligile inferioare ale Germaniei. Nemtii sunt favoriti, insa daca vor castiga, nu o vor face la o diferenta mai mare de doua goluri.

  • Tipster Tenis - RB Salzburg vs AC Milan - (06 Sep. - 22:00)
  • Pont: RB Salzburg - Peste 3.5 cornere (1.51)

Indiferent de adversar ori competiția în care joacă, Red Bull Salzburg este o echipă super ofensivă cu o filozofie de fotbal total și multe atacuri pe benzi. Nu cred că Milan are forța necesară să domine mijlocul terenului și mă astept la cel puțin 4 cornere din partea gazdelor. 37 cornere are Salzburg în cele 4 partide oficiale disputate acasă în acest sezon.

  • Catalin Oprea - PSG vs Juventus - (06 Sep. - 22:00)
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.53)

PSG și Juventus se infrunta maine, de la ora 22.00, intr-unul din derby-urile primei etape din Liga Campionilor. În acest sezon, pana la meciul cu Juventus, PSG a înregistrat 6 victorii și un egal ,în ultimul la Nantes, impunandu-se cu 3-0.De reținut faptul ca toate cele 3 vedete, Mbappe, Neymar și Messi sunt într-o forma foarte bună. Juventus a început în forță actuala stagiune, un 3-0 cu Sassuolo, dar apoi au urmat remize cu Sampdoria, Roma și Fiorentina. În ultimele 5 meciuri directe,Juventus s-a impus de fiecare data iar în 4 din 5 am avut parte de GG. Trebuie menționat ca media de goluri în cele 4 meciuri a fost de 5g/meci. Prin urmare, ma aștept ca și acest duel sa fie unul bogat în reușite și de aceea aleg un Over pe goluri.

  • Gabriel Prigoreanu - FC Barcelona vs Viktoria Plzen - (07 Sep. - 22:00)
  • Pont: Sub 4.5 goluri (1.47)

Barcelona arata exceptional in LaLiga. Sevilla nu a reusit sa i faca fata catalanilor pe propriul teren, cedand cele 3 puncte intr-o infrangere cu scor de neprezentare, iar batalia pentru titlul pare ceva realist pentru echipa lui Xavi in acest sezon. Pe langa asta, cred ca Barcelona va ataca pe toate planurile si va fi foarte motivata sa inceapa cu dreptul in grupele ligii campionilor. Insa, Plzen, desi vine dintr-un campionat inferior si sunt constienti de forta echipei din Spania, are rezultate foarte bune si a dat dovada de o aparare de fier. Plzen are 5 victorii la rand si nu a mai primit gol in ultimele 3 etape din Cehia. Cred ca Plzen va avea forta sa reziste in fata Barcelonei si sa nu incaseze goluri, asa cum ne-ar sugera cotele si diferenta de valoare.

  • Mihai Gabriel - Tottenham vs Olympique Marseille - (07 Sep. - 22:00)
  • Pont: 1 (1.51)

Marseille revine în UEFA Champions League, după o pauza de doi ani. În sezonul 2020/2021 au terminat ultimii în grupa după ce au jucat extrem de slab și au încasat 13 goluri în 6 meciuri. Tottenham revine și ea după 3 ani în Liga Campionilor, iar grupa din care face parte e una extrem de accesibila. Marseille nu a castigat în Anglia în ultimii 45 de ani, iar în fata lui Tottenham, echipa de 3 ori mai valoroasa, îmi e greu sa cred ca vor sparge gheața, mai ales ca vor lipsi principalii jucători de atac: Payet și Alexis. Cu jucători precum Kane, Richarlison, Perisic, Son, Hojbjerg sau Kulusevski, trupa lui Conte ar trebui sa se impuna lejer.

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 7.18

  • Borussia Dortmund vs FC Copenhaga - FC Copenhaga +2.5 Handicap Asiatic (1.40)
  • RB Salzburg vs AC Milan - RB Salzburg - Peste 3.5 cornere (1.51)
  • PSG vs Juventus - Peste 2.5 goluri (1.53)
  • FC Barcelona vs Viktoria Plzen - Sub 4.5 goluri (1.47)
  • Tottenham vs Olympique Marseille - 1 (1.51)

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI




Articole similare