Biletul Redactiei COTA 7.26 » 13 Octombrie 2022

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta MOZZART!

DESCHIDE AICI un cont la MOZZART si incaseaza un PACHET BONUS de BUN VENIT pana la 1.750 LEI

  • Catalin Mihalache - FCSB vs Silkeborg - (UEFA Conference League - 22:00)
  • Pont: 1X & Peste 1.5 goluri (1.93)

FCSB are un singur punct in grupa de Conference League, iar in returul cu Silkeborg a fost umilita de-a dreptul, danezii impunandu-se pe teren propriu cu un sec 5-0. Oaspetii nu se descurca prea bine in deplasare, acestia avand doar un singur succes in ultimele 5 partide. FCSB are un lot mai valoros, iar in acest retur e de asteptat sa inceapa cu un prim 11 de baza, pentru a obtine toate punctele. In week-end, ”ros-albastri” au bifat primul meci fara gol primit in acest sezon de Superliga, iar trupa lui Dica arata bine la mijloc si in atac. Tinand cont de toate aspectele statistice si de faptul ca FCSB vrea sa spele rusinea din tur, cel putin un punct obtinut de acestia pare o varianta foarte buna. Deasemenea, golurile nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere ca ambele formatii au o medie de peste 3 goluri per meci in partidele din grupa si nu numai.

  • Tipster Tenis - Qarabag vs Olympiakos - (UEFA Europa League - 19:45)
  • Pont: Olympiakos inscrie minim un gol (1.53)

Este ultima șansă pentru greci să mai spere la ceva în această grupă de Europa League, o înfrângere fiind similară cu ratarea calificării. Există multă calitate în atac, iar Qarabag nu este până la urmă vreo echipă de top să nu poată încasa gol. Merg pe dorința de revanșă a celor de la Olympiacos după 0-3 pe teren propriu.

  • Catalin Oprea - Nice vs Slovacko - (UEFA Conference League - 22:00)
  • Pont: 1 (1.38)

Maine, în gupa D din Europa Conference League, începând cu ora 22.00 avem o întâlnire între ocupanta poziției a doua, Nice și ultima clasata Slovacko. Dupa primele trei etape, Nice a acumulat 5 puncte la egalitate cu Partizan, echipa de pe prima poziție iar Slovacko doar 1 punct. În tur, Nice s-a impus cu 1-0 după un meci foarte echilibrat. După acel meci, Nice a reușit din nou o victorie în campionat pe când oaspeții de mâine o infrangere. Prin urmare, la capitolul forma, gazdele stau mult mai bine. Dacă pentru Slovacko meciul nu prea mai are vreo miza, pentru Nice este foarte important având în vedere ca Koln, echipa de pe poziția a 3-a are 4 puncte. Prin urmare victoria este una obligatorie.

  • Gabriel Prigoreanu - Union Berlin vs Malmo - (UEFA Europa League - 22:00)
  • Pont: 1 (1.37)

Desi merge excelent in Bundesliga, acolo unde ocupa priza pozitie, Union Berlin a reusit sa castige un singur meci din cele 3 in grupa D a ligii Europa. Malmo pare in continuare un adversar slab, inca nepregatita pentru aceasta competitie in care au 3 infrangeri din tot atatea jocuri. Cred in victoria nemtilor pe propriul teren, avand in vedere ca au de recuperat pentru a compensa cele 2 infrangeri din grupa.

  • Mihai Gabriel - Lazio vs Sturm Graz - (UEFA Europa League - 22:00)
  • Pont: Pauza sau Final 1 (1.30)

Lazio si celelalte adversare din Grupa F a UEFA Europa League sunt la egalitate de puncte dupa primele 3 etape, fiecare avand cate un succes, o remiza si o infrangere. In partida tur din Austria contra lui Sturm Graz, Lazio nu a facut deloc un meci bun insa a reusit sa scoata un punct. Austriecii nu joaca deloc rau, insa sunt limitati, mai ales cand vorbim de meciuri contra adversarilor de top. Limita acestora s-a vazut in deplasarea de la Feyenoord, unde olandezii au castigat cu un categoric 6-0. Lazio joaca foarte bine pe teren propriu, iar in ultimele 3 meciuri din Serie A, s-a impus de fiecare data cu 4-0. Ma astept la o victorie din partea italienilor in aceasta confruntare.

DESCHIDE AICI un cont la MOZZART si incaseaza un PACHET BONUS de BUN VENIT pana la 1.750 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 7.35

  • FCSB vs Silkeborg - 1X & Peste 1.5 goluri (1.80)
  • Qarabag vs Olympiakos - Olympiakos inscrie minim un gol (1.58)
  • Nice vs Slovacko - 1 (1.43)
  • Union Berlin vs Malmo - 1 (1.37)
  • Lazio vs Sturm Graz - Pauza sau Final 1 (1.32)

Înregistrează-te la MOZZARTBET



Înregistrează-te la MozzartBet




Articole similare