Biletul Redactiei COTA 7.42 » 13 August 2022


Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Go Ahead Eagles vs PSV - (19:45)
  • Pont: 2 & Peste 2.5 goluri (1.85)

PSV s-a impus in ultimele 12 meciuri directe contra celor de la Go Ahead Eagles, iar in confruntarea de astazi sunt mari favoriti pentru a o castiga pe a 13-a. Ruud van Nistelrooy nu poate conta pe 7 jucatori in duelul de astazi, insa lotul pe care il are la dispozitie este unul nemaipomenit. PSV a inceput ca din tun noul sezon! A castigat SuperCupa in fata lui Ajax, scor 5-3, a debutat in campionat cu un succes clar, scor 4-1 si a eliminat-o pe AS Monaco din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor dupa un retur decis in prelungiri de Luuk de Jong, scor 3-2. Go Ahead a debutat in Eredivisie cu o infrangere la zero, iar in aceasta seara are toate sansele sa bifeze un esec usturator. 

  • Tipster Tenis - Manchester City vs Bournemouth - (17:00)
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.35)

Mă aștept la o demonstrație de forță din partea trupei lui Pep Guardiola la primul meci în fața propriilor suporteri in noul sezon. După noile transferuri City ar trebui să facă spectacol în fața unui adversar modest, care nu își poate propune mai mult decât evitarea retrogradării. 

  • Catalin Oprea - Brentford vs Manchester United - (19:30)
  • Pont: X2 & Peste 1.5 goluri (1.55)

Ambele meciuri directe din sezonul trecut au avut 3+ goluri. Manchester United a câștigat ambele partide: în tur, în deplasare s-a impus cu 3-1 iar acasă pe Old Trafford cu 3-0. Manchester United are o statistica de cosmar înaintea acestei partide: a suferit 6 eșecuri în ultimele 6 deplasări din sezonul trecut, în Premier League. Ultimele 5 meciuri ale ,,albinelor,, în campionat au fost de over 2.5g/meci .

  • Gabriel Prigoreanu - Barcelona vs Rayo Vallecano - (22:00)
  • Pont: Barcelona marcheaza sub 3.5 goluri (1.35)

Xavi tot incearca sa si creeze formatia perfecta pentru acest inceput de sezon cu Dembele, Aubameyang si Lewandowski, iar pentru Dembele, clubul incearca sa ii gaseasca un club de top la care sa performeze. Desi a avut aparitii excelente si a marcat in meciurile de pregatire, olandezul nu face obiectul viziunii lui Xavi. Rayo a avut o perioada buna de pregatire, insa sezonul incepe cu un meci infernal pe Camp Nou. Insa, cunoasteti cu totii ca Rayo a fost singura echipa din LaLiga care a invins-o tur - retur pe Barcelona in sezonul trecut.

  • Mihai Gabriel - Hertha Berlin vs Eintracht Frankfurt (16:30)
  • Pont: GG sau 3+ (1.42)

Ambele echipe au inceput cu stangul noul sezon din Bundesliga. Hertha a fost invinsa de rivala Union Berlin in prima etapa, scor 1-3, iar Frankfurt a pierdut la scor de tenis duelul cu Bayern Munchen, scor 1-6. Eintracht a jucat si SuperCupa Europei in aceasta saptamana, pierduta cu 0-2 in fata celor de la Real Madrid. In ultimele 7 meciuri directe, ambele echipe au marcat si s-au marcat cel putin 3 goluri. Cred ca aceasta ”traditie” se va repeta si astazi, iar golurile nu ar trebui sa lipseasca de la aceasta confruntare, mai ales ca vorbim si de doua echipe cu defensive destul de subrede.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei

BILETUL REDACTIEI - COTA 7.42

  • Go Ahead Eagles vs PSV - 2 & Peste 2.5 goluri (1.85)
  • Manchester City vs Bournemouth - Peste 2.5 goluri (1.35)
  • Brentford vs Manchester United - X2 & Peste 1.5 goluri (1.55)
  • Barcelona vs Rayo Vallecano - Barcelona marcheaza sub 3.5 goluri (1.35)
  • Hertha Berlin vs Eintracht Frankfurt - GG sau 3+ (1.42)


DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si ai un BONUS de 500 de Lei




Articole similare