BILETUL REDACTIEI COTA 7.43 » 27 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Aston Villa vs Chelsea
  • Pont: Aston Villa marcheaza & Aston Villa va avea peste 3.5 cornere (1.32)

La 6 puncte distanta de locurile de cupe europene, Chelsea are parte de un nou meci dificil in deplasare, dupa duelul cu Manchester City, de pe ”Wembley”, respectiv cel cu Arsenal, de pe ”Emirates”, ambele incheiate cu infrangeri la zero. Aston Villa cauta sa-si mentina pozitia a patra pana la finalul acestei editii de campionat, aceasta fiind ultima care asigura o prezenta in grupele UEFA Champions League, in sezonul viitor. Chelsea e fara victorie in ultimele 5 meciuri disputate pe teren strain, iar in 8 din ultimele 10 meciuri disputate in toate competitiile, acestia au incasat cel putin doua goluri.

  • FotbalTop - FCSB vs Farul Constanta
  • Pont: GG sau 3+ (1.47)

”Ros-albastrii” au nevoie de doar un singur punct in aceasta etapa contra Farului pentru a sarbatori un nou titlu. Trupa lui Charalambous da piept cu Farul, o echipa aflata intr-o forma excelenta, cu trei victorii consecutive in ultimele trei etape: 2-1 vs Universitatea Craiova, 5-1 vs CFR Cluj si 3-1 vs Rapid Bucuresti. Ultimele trei dueluri dintre FCSB si Farul Constanta, disputate pe ”Arena Nationala”, s-au incheiat cu gol in ambele porti, iar un deznodamant asemanator este asteptat si in aceasta intalnire, tinand cont ca vorbim de cel mai bune ofensive din acest Play-Off. 

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Quill - North Qld Cowboys vs Penrith Panthers 
  • Pont: 2 (1.32)

Cea mai mare veste referitoare la acest meci este revenirea dupa o accidentare a lui Nathan Cleary la Panthers, cel mai bun mijlocas la gramada din liga. Cleary a fost accidentat si a lipsit trei meciuri. Chiar si fara el, Panterele au reusit doua victorii. Panterele au castigat titlul de trei ori la rand, si in acest sezon au intentia declarata sa il retina pentru a patra oara consecutiv. Penrith se afla pe locul 4 si au cea mai buna aparare dupa 6 meciuri, primind numai 15 puncte in medie pe meci. Cowboy-ii nu sunt in forma prea buna, pierzand ultimele doua meciuri si trei din ultimele patru. Singura lor victorie in ultimele patru meciuri a fost impotriva ultimei clasate. Inaintea inceperii acestei etape, echipa din nordul indepartat avea a doua cea mai slaba aparare din liga.

  • Mihai Gabriel - Newcastle United vs Sheffield United
  • Pont: 1 & Gazdele marcheaza peste 1.5 goluri (1.32)

Newcastle United a cazut pe pozitia a 7-a dupa infrangerea cu cei de la Crystal Palace, iar victoria este singura optiune in aceasta etapa, contra ”lanternei rosii”, Sheffield United, echipa care va retrograda matematic in Championship, dupa acest joc. ”Cotofenele”sunt fara infrangere in ultimele 6 meciuri disputate pe propriul teren, acolo unde au reusit sa puncteze cel putin o data in ultimele 13 meciuri. In ultimul joc de pe ”St James Park”, Newcastle s-a impus cu 4-0 in fata celor de la Tottenham, iar in partida tur contra celor de la Sheffield s-a impus cu un neverosimil 8-0. Anticipez un succes facil al acestora si in aceasta noua intalnire.

  • Cristopher - Bayern Munchen vs Eintracht Frankfurt
  • Pont: 1 (1.40)

Bayern Munchen s-a vazut invinsa in acest sezon de Bundesliga, iar obiectivul ramas este clasarea pe locul secund, unul vizat si de Suttgart, revelatia acestei editii, care se afla la doar trei puncte in spatele ”bavarezilor”. Formatia lui Tuchel detine cea mai buna ofensiva din campionat, cu numai putin de 87 de goluri marcate, 49 dintre ele fiind reusite in cele 15 jocuri de pe teren propriu. Eintracht Frankfurt cauta sa prinda un loc care sa ofere o prezenta in cupele europene, insa jocul prestat pe teren strain este unul foarte slab, acestia bifand doar un succes in ultimele 7 partide.

  • Tipster Tenis - Felix Auger-Aliassime vs Adrian Mannarino
  • Pont: Felix Auger-Aliassime castiga cu 2-0 la seturi (1.57)

Adrian Mannarino este poate jucătorul din top 100 cu cele mai slabe performanțe pe zgură. El urăște aceasta suprafață pe care joacă rar și pe care are doar 3 victorii în ultimii 5 ani. Felix Auger-Aliassime a revenit cu Nishioka, a trimis 11 asi și a câștigat peste 80 % din punctele pe primul serviciu. Anticipez un succes cu 2-0 a jucatorului canadian, in aceasta intalnire. 

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 7.43

  • Aston Villa vs Chelsea - Aston Villa marcheaza & Aston Villa va avea peste 3.5 cornere (1.32)
  • FCSB vs Farul Constanta - GG sau 3+ (1.47)
  • North Qld Cowboys vs Penrith Panthers - 2 (1.32)
  • Newcastle United vs Sheffield United - 1 & Gazdele marcheaza peste 1.5 goluri (1.32)
  • Bayern Munchen vs Eintracht Frankfurt - 1 (1.40)
  • Felix Auger-Aliassime vs Adrian Mannarino - Felix Auger-Aliassime castiga cu 2-0 la seturi (1.57)

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare