BILETUL REDACTIEI COTA 7.54 » 28 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Cercle Brugge vs Anderlecht
  • Pont: X2 (1.45)

Anderlecht este lider in Jupiler Pro League la jumatatea Play-Off-ului, avand doua puncte avans fata de ocupanta locului secund, Club Brugge. Trupa lui Brian Riemer se deplaseaza in acest final de saptamana pe ”Jan Breydel Stadion”, acolo unde vor da piept cu ocupanta locului 5, Cercle Brugge, echipa pe care au invins-o la scor de ”forfeit” in urma cu patru zile. Mai mult decat atat, Anderlecht s-a impus la zero in ultimele patru confruntari directe, in care au punctat, de fiecare data, cel putin doua goluri. Anticipez un rezultat pozitiv al ”alb-violetilor” in aceasta noua intalnire. 

  • FotbalTop - Genk vs Club Brugge
  • Pont: GG sau 3+ (1.40)

Tot in prima liga din Belgia avem parte de un duel intre doua formatii clasate pe locuri europene, Genk si Club Brugge. Gazdele au sanse minime sa se lupte pentru suprematie, in timp ce oaspetii le sufla in ceafa celor de la Anderlecht. Cele doua s-au intalnit in ultima runda de campionat, iar formatia lui Nicky Hayen s-a impus fara drept de apel, scor 4-0. In ultimele 22 de meciuri directe, fie au marcat ambele formatii, fie tabela s-a modificat de cel putin trei ori, deznodamant asteptat si in acest joc, tinand cont de obiectivele celor doua echipe, din acest final de sezon.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • Quill - Hawthorn Hawks vs Sydney Swans
  • Pont: 2 (1.33)

Soimii au obtinut prima lor victorie din acest sezon abia in etapa trecuta, invingand pe North Melbourne, ultima clasata. Acum Hawthorn se afla pe locul 16 din 18. Lebedele au castigat la 53 de puncte diferenta in fata lui Gold Coast Suns, echipa de mijlocul clasamentului, si se afla acum pe locul trei, avand ocazia sa urce pe doi. Sydney Swans se bate pentru titlu in acest an, si daca vor continua sa joace la fel ca pana acum, vor avea un cuvant greu de spus in aceasta privinta. De la Hawthorn inca lipsesc cativa jucatori si va fi nevoie de un efort foarte mare ca sa tina in frau o echipa de talia lui Sydney Swans. Sydney are cel mai bun mijloc din competitie, suteaza cel mai bine dintre toate echipele si ar trebui sa castige confortabil.

  • Mihai Gabriel - Nottingham Forest vs Manchester City
  • Pont: 2 (1.33)

”Cetatenii” au au program extrem de facil in aceste ultime etape, iar in acest moment depind doar de ei in drumul catre trofeu. In aceasta runda intalnesc o formatie care trage tare sa evite retrogradarea si pe care au invins-o cu 2-0 in partida din turul acestui campionat, dupa un meci in care au jucat o repriza in inferioritate numerica. Trupa lui Guardiola a marcat cel putin 4 goluri in ultimele patru meciuri disputate in Premier League, iar la cum se prezinta ofensiva tehnicianului spaniol, misiunea de a obtine toate punctele din aceasta deplasare de pe ”City Ground”, ar trebui sa fie una extrem de facila. 

  • Cristopher - Politehnica Iasi vs UTA Arad
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.40)

Poli Iasi are doar varianta victoriei in duelul din dealul Copoului contra celor de la UTA Arad, formatie care a scapat matematic de retrogradare dupa succesul cu Otelul din week-end. Iesenii au o serie de 6 meciuri fara infrangere pe teren propriu, in timp ce UTA nu a castigat in ultimele 4 meciuri disputate pe teren strain. Moldovenii au pierdut doar un singur meci pe teren propriu contra aradenilor, iar in partida din sezonul regular, disputata pe ”Emil Alexandrescu”, acestia s-au impus cu scorul de 1-0, dupa o reusita semnata de Harrisson. Golurile nu ar trebui sa lipseasca de la acest joc, tinand cont de importanta punctelor, in special pentru formatia gazda. 

  • Tipster Tenis - Minaur Baia Mare vs Valur
  • Pont: 1X (1.50)

Minaur trebuie sa joace perfect pentru a recupera dezavantajul de 8 goluri din tur, iar în fata unei arene arhipline are șanse mari să se impună. Valur este o echipă cu evoluții mult mai bune "acasa", în deplasare având 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, in timp ce Minaur are victorii pe linie in ultimele 8 meciuri disputate pe propria arena. Ma astept la un rezultat pozitiv al gazdelor in acest joc. 

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 7.54

  • Cercle Brugge vs Anderlecht - X2 (1.45)
  • Genk vs Club Brugge - GG sau 3+ (1.40)
  • Hawthorn Hawks vs Sydney Swans - 2 (1.33)
  • Nottingham Forest vs Manchester City - 2 (1.33)
  • Politehnica Iasi vs UTA Arad - Peste 1.5 goluri (1.40)
  • Minaur Baia Mare vs Valur - 1X (1.50)

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare