Biletul Redactiei COTA 7.92 » 15 Septembrie 2022

DESCHIDE AICI un cont la MOZZART si incaseaza un PACHET BONUS de BUN VENIT pana la 1.750 LEI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta MOZZART!

  • Catalin Mihalache - FCSB vs Anderlecht - (UEFA Conference League - 22:00)
  • Pont: GG (1.70)

FCSB a jucat neasteptat de bine timp de 68 de minute in prima etapa din UEFA Conference League contra lui West Ham, insa au cedat pe final cu scorul de 1-3. Anderlecht a castigat greu cu Silkeborg pe teren propriu, scor 1-0, iar acest lucru arata pasa proasta prin care trece echipa belgiana, care nu a bifat niciun succes in campionat in ultimele 4 partide. FCSB a marcat, dar a si primit gol in ultimele 7 meciuri, defensiva fiind marea problema a ros-albastrilor. Pe Arena Nationala, Anderlecht porneste usor favorita, insa e de asteptat sa avem un meci cu multe goluri avand in vedere gafele din apararea ambelor formatii, in ultimele partide.

  • Tipster Tenis - Sheriff Tiraspol vs Manchester United - (UEFA Europa League - 19:45)
  • Pont: Manchester United -1 Handicap European (1.65)

După înfrângerea cu Real Sociedad, United este obligată să bată în Moldova pentru a nu avea emoții cu privire la calificare. Ten Hag pune preț pe această competiție și va folosi cel mai bun 11, cu Ronaldo, Casemiro sau Bruno Fernandes printre titulari. Diferența de valoare este mare și merg pe o victorie clară a englezilor.

  • Catalin Oprea - Betis Sevilla vs Ludogorets - (UEFA Europa League - 22:00)
  • Pont: 1 (1.38)

În Europa League, în runda a doua, avem un duel între primele doua clasate.Dupa prima runda ,Betis ocupa prima poziție cu 3 puncte iar Ludogorets poziția a doua tot cu 3 puncte, diferența facund-o golul încasat de către oaspeți în min .86 în meciul cu Roma. Ambele echipe sunt intr-o forma foarte bună asa ca trebuie sa ne așteptăm la un meci deschis, spectaculos cu faze importante la ambele porți.De reținut ca Betis nu a mai pierdut acasă din luna Mai, atunci când Barcelona s-a impus cu 2-1. In schimb oaspeții au bifat deja 2 infrangeri în deplasare, în ultimele 5 meciuri disputate. Chiar dacă nu vor avea un meci ușor, eu voi merge pe mana gazdelor și voi juca acest eveniment 1 solist.

  • Gabriel Prigoreanu - Real Sociedad vs Omonia Nicosia - (UEFA Europa League - 19:45)
  • Pont: Real Sociedad inscrie minim doua goluri (1.32)

Sociedad a reușit sa obțină victoria pe Old Trafford în primul meci din grupele Europa League, acolo unde l am văzut pentru prima oara pe Cristiano Ronaldo ca actor în aceasta competiție. De partea cealaltă, Omonia vine după o înfrângere pe teren propriu contra celor de la Tiraspol, care au dominat jocul din minutul 1 pana în minutul 90. Sociedad a început rău sezonul, având rezultate modeste în LaLiga, iar victoria cu Manchester ar putea fi un start pentru spanioli.

  • Mihai Gabriel - Bodo/Glimt vs Zurich - (UEFA Europa League - 22:00)
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.55)

Bodo/Glimt primeste vizita celor de la Zurich in etapa a doua din Europa League si ma astept exclusiv la multe goluri. Vorbim de doua echipe care se prezinta bine din punct de vedere ofensiv si catastrofal din punct de vedere defensiv. 5 din ultimele 6 meciuri ale norvegienilor s-au incheiat cu gol in ambele porti, acelasi lucru regasindu-l si in ultimele 4 partide ale elvetienilor. Bodo/Glimt vine dupa un 1-1 la Eindhoven in compania celor de la PSV, in timp ce Zurich a pierdut pe teren propriu cu Arsenal, scor 1-2. Conform statisticilor, meciul nu ar trebui sa se incheie fara cel putin trei goluri marcate.

DESCHIDE AICI un cont la MOZZART si incaseaza un PACHET BONUS de BUN VENIT pana la 1.750 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 7.92

  • FCSB vs Anderlecht - GG (1.70)
  • Sheriff Tiraspol vs Manchester United - Manchester United -1 Handicap European (1.65)
  • Betis Sevilla vs Ludogorets - 1 (1.38)
  • Real Sociedad vs Omonia Nicosia - Real Sociedad inscrie minim doua goluri (1.32)
  • Bodo/Glimt vs Zurich - Peste 2.5 goluri (1.55)


Înregistrează-te la MOZZARTBET




Articole similare