Biletul Redactiei COTA 8.89 » 17 Septembrie 2022

Deschide AICI un cont la UNIBET si profita de un PARIU FARA RISC de pana la 300 LEI + 150 de ROTIRI GRATUITE la EGT

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta UNIBET!

  • Catalin Mihalache - VfB Stuttgart vs Eintracht Frankfurt - (16:30)
  • Pont: GG (1.53)

Ambele echipe au inceput modest noul sezon din Bundesliga, insa golurile nu ar trebui sa lipseasca din aceasta confruntare, conform statisticilor. Ambele echipe au marcat in ultimele 4 intalniri directe, iar in ultimele doua jucate pe ”Mercedes-Benz Arena”, ambele echipe au marcat minim doua goluri. Deasemenea, Stuttgart a marcat in 8 din ultimele 9 meciuri de pe teren propriu, in timp ce Frankfurt a reusit sa puncteze in 5 din ultimele 6 deplasari. Avand in vedere aceste aspecte, un meci cu gol in ambele porti pare cel mai asteptat deznodamant.

  • Tipster Tenis - PSG vs Selestat - (20:00)
  • Pont: PSG -9.5 Handicap (1.76)

Diferenta intre campioană și o nou promovată este mare și mă astept ca acest lucru sa se resimtă și pe tabelă. Selestat a terminat abia pe locul 5 liga secundă, însă a promovat contrar tuturor așteptărilor Merg pe o victorie clară a parizienilor care chiar și fără Hansen ori Remili rămân o forță

  • Catalin Oprea - Rapid Bucuresti vs CS Mioveni - (21:30)
  • Pont: Rapid Bucuresti castiga minim o repriza (1.37)

După înfrângerea în fata Craiovei, giulestii vor aborda aceasta partida cu gândul la victorie și la o posibila revenire în fruntea clasamentului, fiind depășiți momentan de Farul la golaveraj. Rapid are punctaj maxim în meciurile disputate pe teren propriu, câștigând pana acum toate cele 4 partide. De cealaltă parte, Mioveni a pierdut 3 din cele 5 deplasări din acest început de campionat. Prin urmare ,pentru ca joaca foarte bine pe teren propriu si pentru ca este intr-o forma mult mai buna fata de adversara ei, voi merge pe o victorie la pauza sau la final în dreptul Rapidului.

  • Gabriel Prigoreanu - Wolves vs Manchester City - (14:30)
  • Pont: Manchester City sub 1.5 cartonase (1.67)

City a reusit victoria cu Dortmund in al doilea meci din grupele UCL si acum se poate concentra pe campionat, acolo unde Arsenal e lider. Pana acum echipa lui Guardiola are un parcurs bun in Premier League, insa s-au incurcat cu echipe modeste, precum Aston Villa si Newcastle, obținând doar 2 puncte din aceste intalniri. Desi cota de 1.33 la victoria cetațenilor este atractivă, înclin totuși spre un joc disciplinat al acestora, așa cum l-a solicitat antrenorul spaniol de când este pe banca englezilor. În 9 din ultimele 10 meciuri ale lui City aceaștia au avut sub 1.5 cartonașe arătate.

  • Mihai Gabriel - Valencia vs Celta Vigo - (19:30)
  • Pont: 1X (1.37)

Atat Valencia, cat si Celta Vigo au rezultate destul de oscilante. In ultimele 4 meciuri, niciuna dintre cele doua echipe nu a inregistrat vreun egal. Valencia are un golaveraj pozitiv in acest moment si asta doar datorita punctelor obtinute pe propriul teren, unde joaca destul de bine. Celta are doar doua succese in ultimele 16 deplasari, iar in fata Valenciei nu cred ca vor izbuti un succes, mai ales ca ”liliecii” s-au intarit destul de mult dupa transferurile lui Moriba, Kluivert, Cavani, Almeida si Nico. Cred ca echipa gazda va scoate cel putin un punct din acest meci.

Deschide AICI un cont la UNIBET si profita de un PARIU FARA RISC de pana la 300 LEI + 150 de ROTIRI GRATUITE la EGT

BILETUL REDACTIEI - COTA 8.89

  • VfB Stuttgart vs Eintracht Frankfurt - GG (1.53)
  • PSG vs Selestat - PSG -9.5 Handicap (1.76)
  • Rapid Bucuresti vs CS Mioveni - Rapid Bucuresti castiga minim o repriza (1.37)
  • Wolves vs Manchester City - Manchester City sub 1.5 cartonase (1.67)
  • Valencia vs Celta Vigo - 1X (1.37)


JOACĂ AICI LA UNIBET




Articole similare