BILETUL REDACTIEI COTA 8.89 » 30 Martie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Hajduk Split vs Dinamo Zagreb
  • Pont: Pauza sau Final X (1.62)

Clasate pe pozitiile 2 si 3 in ierarhia din Croatia, cele doua mari rivale inca spera la titlul de campioana, avand in vedere ca distanta fata de prima pozitie, ocupata in acest moment de Rijeka, este de doar 4 puncte. Golurile au lipsit cu desavarsire in ultimele 5 partide directe, in care s-a inregistrat o medie de doar un gol per meci, iar in 4 dintre aceste jocuri s-a inregistrat un rezultat de egalitate, fie la pauza meciului, fie la finalul acestuia. Niciuna dintre cele doua echipe nu vor forta, cel putin in prima parte, iar pariul ”Pauza sau Final X” pare o alegere excelenta la aceasta confruntare. 

  • FotbalTop - Universitatea Craiova vs Rapid Bucuresti
  • Pont: GG sau 3+ (1.55)

Unul dintre ”derby-urile” etapei de Superliga se joaca in ”Banie”, acolo unde Universitatea Craiova primeste vizita Rapidului in runda a doua din Play-Off. Cu un succes impotriva CFR-ului in runda precedenta, formatia lui Petev a urcat pe pozitia a doua, egaland-o la puncte pe adversara din aceasta etapa, care nu are un moral deloc bun dupa esecul cu Farul Constanta, venit in urma problemelor din cadrul clubului. Un esec nu pica deloc bine pentru niciuna dintre cele doua echipe, iar in aceste conditii nu ar trebui sa lipseasca golurile, mai ales ca in 4 din ultimele 5 meciuri directe au reusit sa puncteze ambele.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Bet Factor - FC Barcelona vs Las Palmas
  • Pont: 1 (1.30)

”Catalanii” inca mai spera la titlu, desi sunt la 8 puncte distanta fata de rivala Real Madrid, formatie care in aceasta etapa are un meci complicat cu cei de la Athletic Bilbao. Trupa lui Xavi primeste vizita celor de la Las Palmas, echipa care a inregistrat doar o singura victorie in acest an, 2-0 impotriva celor de la Valencia, joc in care golurile au venit dupa minutul 89. Neinvinsa in fata celor de la Las Palmas, Barcelona s-a impus cu emotii in partida tur de pe ”Gran Canaria”, scor 2-1, dupa un gol marcat de Gundogan in minutul 90+3. Aceste emotii nu ar trebui sa apara si in acest meci, mai ales ca echipa gazda traverseaza o perioada excelenta, cu 4 victorii si o remiza in ultimele 5 meciuri.

  • Mihai Gabriel - FC Kaiserslautern vs Fortuna Dusseldorf
  • Pont: GG sau 3+ (1.37)

In liga secunda din Germania avem un meci foarte interesant intre doua echipe cu obiective diferite. Gazdele incearca sa evite retrogradarea, iar ultimele rezultate le dau sperante ca pot reusi acest lucru, iar oaspetii cauta sa revina pe prima scena a fotbalului german, tinand cont ca in acest moment sunt la doar un singur punct fata de pozitia a treia, care ofera o participare la baraj. In partida tur a fost spectacol total, Fortuna Dusseldorf reusind sa se impuna cu scorul de 4-3, dupa ce in minutul 32 oaspetii conduceau cu scorul de 3-0. Cel putin trei goluri s-au marcat in ultimele 5 meciuri directe, deznodamant pe care-l astept si in aceasta noua intalnire.

  • Cristopher - Brentford vs Manchester United
  • Pont: X2 (1.40)

”Diavolii” au profitat din plin de esecul lui Tottenham pe ”Craven Cottage” si s-au apropiat la 6 puncte de acestia. Trupa lui Ten Hag are un moral excelent dupa ce in ultimul joc au reusit sa o elimine pe Liverpool din sferturile FA Cup, dupa un joc decis in minutul 120+1. Brentford traverseaza o perioada dezastruoasa, cu 7 infrangeri, un egal si o victorie in ultimele 9 meciuri, iar in acest moment are o multime de jucatori indisponibili, printre care Pinnock, Norgaard, Mee sau Reguilon. Manchester United este neinvinsa in 5 din ultimele 6 meciuri directe, iar in acest joc anticipez un nou rezultat pozitiv.

  • Tipster Tenis - SG Flensburg-Handewitt vs TSV Hannover Burgdorf
  • Pont: 1 Pauza / 1 Final (1.42)

Clasata in acest pe pozitia a treia, Flensburg inca spera la un loc de Liga Campionilor, mai ales ca traverseaza o perioada grozava, cu 9 victorii si o remiza in ultimele 10 meciuri. Adversara din aceasta runda ocupa pozitia a 6-a si desi in acest moment a reusit sa lege doua victorii dupa o pauza de trei luni, rezultatele din deplasare sunt extrem de slabe, cel putin in ultimele 5 meciuri, in care au bifat 3 infrangeri, un egal si o victorie. Flensburg s-a impus in 5 din utlimele 7 confruntari directe, iar sambata seara e favorita certa in a obtine toate punctele.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 8.89

  • Hajduk Split vs Dinamo Zagreb - Pauza sau Final X (1.62)
  • Universitatea Craiova vs Rapid Bucuresti - GG sau 3+ (1.55)
  • FC Barcelona vs Las Palmas - 1 (1.30)
  • FC Kaiserslautern vs Fortuna Dusseldorf - GG sau 3+ (1.37)
  • Brentford vs Manchester United - X2 (1.40)
  • SG Flensburg-Handewitt vs TSV Hannover Burgdorf - 1 Pauza / 1 Final (1.42)

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare