BILETUL REDACTIEI COTA 9.64 » 14 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Utrecht vs Go Ahead Eagles
  • Pont: GG sau 3+ (1.40)

Aflate pe ultimele doua pozitii care ofera calificarea in Play-Off-ul pentru UEFA Conference League, Utrecht si Go Ahead Eagles se intalnesc in aceasta runda din Eredivisie, iar partida se anunta una extrem de interesanta, in special prin prisma numarului de goluri. Utrecht a castigat ultimele 6 meciuri de pe teren propriu, acolo unde in acest sezon a inregistrat o medie de 3.36 goluri per meci. Mai mult decat atat, in trei din ultimele patru meciuri contra celor de la Go Ahead Eagles s-au marcat cel putin trei goluri, deznodamant asteptat si in aceasta noua intalnire.

  • FotbalTop - CFR Cluj vs FCSB
  • Pont: 1X (1.45)

Formatia din ”Gruia” are doar varianta victoriei in meciul cu FCSB, in timp ce ”ros-albastrii” nu ar spune nu unui rezultat de egalitate, care ar mentine avansul de 10 puncte fata de acestia. Ardelenii sunt usor favoriti in aceasta intalnire, mai ales ca pe propriul teren au pierdut doar doua din ultimele 17 jocuri contra celor de la FCSB. Chiar daca au bifat victorii pe linie in cele trei runde din Play-Off, FCSB a avut multe momente in care s-a vazut dominata. Anticipez un joc dificil pentru ei in aceasta etapa, mai ales ca CFR Cluj are un moral la cote maxime dupa lectia administrata Rapidului, chiar pe ”Giulesti”, scor 4-1.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • Quill - Canberra Raiders vs Gold Coast Titans
  • Pont: 1 (1.33)

Raiders au marcat 41 de puncte in etapa trecuta cu Parramatta, o echipa cu pretentii de play-off. Bilantul ultimelor 12 intalniri directe dintre aceste echipe este 10-2 pentru Canberra. Titanii au patru infrangeri dupa primele patru meciuri, si este evident unde se afla in clasament, iar Canberra este pe locul 6 intr-un pluton compact de 10 echipe pe o distanta de numai 2 puncte pana la primul loc. Titanii au de jucat intr-una din cele mai grele deplasari din liga, si apararea lor a cam lasat de dorit, ceea ce este alarmant acum ca urmeaza sa infrunte o echipa de calibrul lui Raiders.

  • Mihai Gabriel - Napoli vs Frosinone
  • Pont: 1 (1.36)

Napoli inca mai are sperante la un loc de UEFA Champions League, mai ales ca in editia urmatoare, Serie A o sa primeasca 5 echipe in competie, avand in vedere coeficientul UEFA. Campioana ”en-titre” are meci pe propriul teren cu Frosinone, formatie aflata in acest moment pe primul loc retrogradabil. Acestia nu au castigat niciun meci pe teren strain in actuala editie de campionat, inregistrand 4 remize si 11 infrangeri. Napoli vine dupa un succes cu 4-2 pe terenul celor de la Monza si are toate premizele pentru un nou rezultat bun in aceasta noua intalnire. 

  • Cristopher - FC Botosani vs FCU Craiova 1948
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.36)

Aflate pe locurile 8, respectiv 10 in Play-Out, cele doua formatii tremura serios pentru evitarea retrogradarii, in conditiile in care rezultatele si jocul nu sunt deloc pe masura asteptarilor. Moldovenii au cedat pe terenul UTA-ei in ultima etapa, in timp ce oltenii au remizat la Iasi, scor 0-0. Patru din ultimele cinci meciuri jucate de Botosani pe propriul teren s-au incheiat cu cel putin trei goluri marcate, lucru pe care-l astept si in acest joc, tinand cont ca o eventuala remiza nu ar avantaja niciuna dintre cele doua echipe. Ambele sunt nevoite sa abordeze jocul la victorie si sa obtina toate punctele in vederea unei salvari de la retrogradare.

  • Tipster Tenis - Unirea Slobozia vs Gloria Buzau
  • Pont: 1X (1.30)

Gazdele sunt foarte aproape de o promovarea istorica pe prima scena a fotbalului din Romania, fiind in acest moment la 9 puncte distanta fata de adversara din aceasta runda, asta pentru ca ocupantele locurilor 2 si 3, anume Selimbar si Corvinul Hunedoara, nu au drept de promovare. Gazdele au inregistrat victorii pe linie in ultimele trei etape, in timp ce oaspetii au bifat doua remize si o infrangere. Gazdele pornesc cu prima sansa in acest joc si ma astept sa inregistreze un rezultat pozitiv, tinand cont de situatia din clasament, dar si de evolutiile mai putin bune ale oaspetilor, pe teren strain.

  • MR Denis - Real Sociedad vs Almeria
  • Pont: 1 (1.35)

”Bascii” trec printr-o forma excelenta dupa eliminarea din UEFA Champions League, inregistrand victorii pe linie in ultimele trei etape. In aceasta runda vor primi vizita celor de la Almeria, formatie ca si retrogradata in liga secunda, dupa ce a reusit sa adune doar 13 puncte in cele 30 de etape scurse pana in acest moment. Almeria a acumulat doar 5 puncte in cele 15 meciuri jucate pe teren strain si e greu de crezut ca poate face vreo surpriza in fata unei echipei care se lupta pentru un loc de cupe europene si in fata careia a pierdut in ultimele 3 intalniri. Anticipez un succes facil pentru trupa lui Imanol Alguacil.

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 9.64

  • Utrecht vs Go Ahead Eagles - GG sau 3+ (1.40)
  • CFR Cluj vs FCSB - 1X (1.45)
  • Canberra Raiders vs Gold Coast Titans - 1 (1.33)
  • Napoli vs Frosinone - 1 (1.36)
  • FC Botosani vs FCU Craiova 1948 - Peste 1.5 goluri (1.36)
  • Unirea Slobozia vs Gloria Buzau - 1X (1.30)
  • Real Sociedad vs Almeria - 1 (1.35)
  • +BONUS 10% pentru 7 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare