BILETUL REDACTIEI la Superbet » COTA 16.50

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • CATALIN MIHALACHE

Real Madrid vs Betis - Sub 3.5 cartonase + Real Madrid sub 2.5 cartonase + Real Madrid peste 2.5 cornere (1.40)

”Galacticii” au avut un sezon excelent pana in momentul de fata, impunandu-se in La Liga de o maniera categorica. Meciul din ultima etapa contra celor de la Betis este unul fara miza, deoarece oaspetii, indiferent de rezultate, nu mai pot urca sau cobori in clasament. In trei din ultimele 4 meciuri directe s-au acordat maxim trei cartonase galbene, lucru pe care-l anticipez si in aceasta noua intalnire, avand in vedere circumstantele jocului. Deasemenea, ma astept la mai multe atacuri din partea celor de la Real Madrid si consider ca pot bifa cel putin trei lovituri de colt, deznodamant intalnit in 86% din meciurile jucate in acest sezon de LaLiga.

  • FOTBALTOP

Manchester City vs Manchester United - 1-3 goluri in fiecare repriza (1.80)

”Cetatenii” au sansa de a castiga un nou trofeu in acest sezon, dupa ce au reusit sa se impuna in Premier League. Finala FA Cup de pe ”Wembley” o vor juca in compania marii rivale, Manchester United, echipa pe care au invins-o si in sezonul precedent, tot in ultimul act al competitiei. Trupa lui Guardiola a castigat 6 din ultimele 7 intalniri contra ”diavolilor” si de fiecare data au reusit sa puncteze de cel putin doua ori. In ultimele 6 intalniri directe s-au marcat cel putin trei goluri, iar un scenariu asemanator anticipez si in aceasta finala, mai ales ca vorbim de doua mari rivale si un trofeu pus in joc. Mizez pe un pariu la o cota foarte buna, care a fost castigator in cele doua meciuri directe din actualul sezon de Premier League, dar si in finala de anul trecut. 

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • QUILL

Hawthorn Hawks vs Brisbane Lions - 2 (incl. prelungiri) (1.38)

Dupa un inceput de sezon surprinzator de slab, Leii au inceput urcusul catre zona de play-off, si au acum trei meciuri consecutive fara infrangere. Hawthorn este din Melbourne si meciul este programat pe un stadion (Marvel Stadium din Melbourne - Hawthorn joaca unele meciuri considerate acasa la Launceston, in Tasmania, altele pe Melbourne Cricket Ground) unde celor de la Brisbane Lions le place sa joace. De ce? Brisbane a castigat opt din ultimele noua meciuri jucate acolo, indiferent de adversari. Hawthorn a pierdut greu meciul din etapa trecuta la Adelaide, la numai un punct dupa ce au condus tot meciul, aratand o crestere de forma, ceea ce i-a ridicat putin din subsolul clasamentului, dar Brisbane trebuie sa continue sa castige ca sa compenseze inceputul slab de sezon, si aceste echipe din ultima parte a clasamentului sunt adversari de care trebuie sa treaca.

  • MIHAI GABRIEL

Universitatea Craiova vs Universitatea Cluj - GG sau 3+ (1.53)

Finala pentru accederea in preliminariile UEFA Conference League se anunta una extrem de disputata, asta deoarece se intalnesc doua formatii care propun un joc foarte ofensiv. ”Oltenii” au aratat foarte bine in atac dupa venirea lui Costel Galca la carma echipei, lucru observat destul de clar si in ultimele 4 meciuri din Play-Off, reusind sa puncteze de cel putin doua ori in fiecare dintre acestea. ”Ardelenii” au profitat de faptul ca UTA si Hermannstadt nu aveau drept pentru cupele europene, intrand in acest baraj de pe pozitia a 4-a, din Play-Out. Ultimul joc direct de pe ”Oblemenco” s-a incheiat cu scorul de 2-2, iar un deznodamant asemanator, cu foarte multe reusite, astept si in aceasta noua confruntare.

  • CRISTOPHER

Sevilla vs FC Barcelona - Peste 8.5 cornere (1.42)

Formatia lui Quique Sanchez Flores a avut un sezon ratat din toate punctele de vedere, pe care, cel mai probabil, o sa-l incheie in a doua jumatate a clasamentului. Sevilla da piept cu Barcelona in ultima runda, iar partida se anunta una complicata pentru gazde, deoarece intalnesc vice-campioana din acest sezon, echipa care pe langa faptul ca detine a treia cea mai buna ofensiva din campionat si cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, se claseaza pe prima pozitie si la numarul de cornere obtinute, cu o medie de 6.3 per meci. Sevilla nu sta nici ea rau la acest capitol, cu o medie de aproximativ 5 cornere obtinute per meci. Ma astept la multe lovituri de colt, mai ales ca ambele echipe vor juca ofensiv, neavand o miza importanta in aceasta ultima etapa.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • TIPSTER TENIS

Flensburg vs Dinamo Bucuresti - 1 (1.40)

Cele doua formatii se intalnesc sambata dupa-amiaza la Hamburg, in Final Four-ul de la Hamburg, iar miza este una uriasa, accederea in ultimul act. Dinamovistii au o misiune extrem de dificila, deoarece intalnesc o fosta castigatoare de Liga Campionilor si multipla campioana a Germaniei, formatie care este cotata cu sanse mari chiar la castigarea trofeului. ”Cainii” au un moral bun inaintea semifinalei din European League, acestia impunandu-se in urma cu 5 zile in ultimul act din Cupa Romaniei, 23-19 contra celor de la CSM Constanta. Dinamo a intalnit-o pe Flensburg in grupele Ligii Campionilor din sezonul 2021/2022 si de fiecare data au cedat la cel putin 7 goluri diferenta. Ma astept ca germanii sa-si respecte blazonul de favoriti.

  • DRUMUL_MILIARDULUI

Brondby vs AGF Aarhus - Gazdele marcheaza 2+ goluri (1.42)

Formatia lui Jesper Sorensen se poate incorona campioana in aceasta ultima etapa din Superliga Danemarcei, daca vor reusi sa castige cu cei de la Aarhus. Brondby se afla la egalitate de puncte cu Midtjylland, principala contra-candidata la trofeu, insa are un golaveraj mult mai bun decat cel al ”lupilor”. Gazdele detin a patra cea mai buna ofensiva si sunt lideri intr-un clasament al celor mai bune defensive din campionat. Aarhus are o singura victorie in ultimele 8 runde, iar apararea a aratat dezastruos, incasand numai putin de 21 de goluri in acest interval. Ma astept ca si in acest joc sa incaseze cel putin doua.

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 16.50

  • Real Madrid vs Betis - Sub 3.5 cartonase + Real Madrid sub 2.5 cartonase + Real Madrid peste 2.5 cornere (1.40)
  • Manchester City vs Manchester United - 1-3 goluri in fiecare repriza (1.80)
  • Hawthorn Hawks vs Brisbane Lions - 2 (incl. prelungiri) (1.38)
  • Universitatea Craiova vs Universitatea Cluj - GG sau 3+ (1.53)
  • Sevilla vs FC Barcelona - Peste 8.5 cornere (1.42)
  • Flensburg vs Dinamo Bucuresti - 1 (1.40)
  • Brondby vs AGF Aarhus - Gazdele marcheaza 2+ goluri (1.42)
  • +BONUS 10% pentru 7 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare