BILETUL REDACTIEI la Superbet » COTA 130

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • CATALIN MIHALACHE

Plymouth Argyle vs Hull City - GGsau3+ (1.36)

Inaintea ultimei etape din Championship, Plymouth Argyle si Hull City se claseaza pe locurile 21, respectiv 7, mai precis, primul deasupra liniei ”rosii”, respectiv primul sub linia Play-Off-ului de promovare in Premier League. Ambele formatii au nevoie de puncte in acest ultim joc si tinand cont de acest aspect extrem de important, golurile nu prea ar trebui sa lipseasca. In tur au marcat ambele formatii, iar un deznodamant asemanator este asteptat si in aceasta noua intalnire.

Bodo/Glimt vs Stromsgodset - GGsau3+ (1.42)

Campioana en-titre ocupa primul loc in Eliteserien dupa 5 etape disputate cu 4 succese si un rezultat de egalitate. Stromgodset a acumulat cu trei puncte mai putin, dupa acelasi numar de meciuri, iar in editia a terminat abia pe pozitia a 7-a. Sunt asteptate goluri la aceasta intalnire avand in vedere ca vorbim despre doua echipa care evolueaza intr-un campionat cu o medie de peste 3 goluri per meci. In ultimele 22 de meciuri s-au marcat cel putin doua goluri iar in 8 din ultimele 10 intalniri fie au marcat ambele, fie tabela s-a modificat de minim trei ori.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • FOTBALTOP

Universitatea Cluj vs Dinamo Bucuresti - Peste 1.5 goluri (1.55)

Dinamo inca tremura pentru evitarea retrogradarii, acestia ocupand in acest moment locul al 15-lea, la doar un singur punct de baraj. Meciul cu Universitatea Cluj nu este unul deloc simplu, chiar daca cele doua formatii sunt ”infratite”. Ardelenii au doar o singura victorie un ultimele 6 meciuri, iar un nou rezultat negativ nu ar pica deloc bine. In 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri, lucru la care ma astept si in acest nou duel.

Liverpool vs Tottenham - Peste 9.5 cornere (1.33)

”Cormoranii” au iesit din cursa pentru titlu in Premier League dupa rezultatele slabe din ultima perioada. Meciul cu Tottenham este unul de orgoliu si penultimul pentru Jurgen Klopp, pe ”Anfield”. Trupa lui Postecoglou a pierdut restanta cu Chelsea de la mijlocul saptamanii, iar in acest joc au sanse foarte slabe de reusita, tinand cont si de problemele semnificative din defensiva. Liverpool o sa atace probabil in valuri, iar cornerele ar trebui sa fie in numar destul de mare, mai ales ca in ultimele 9 partide directe s-au inregistrat numai putin de 88 de lovituri de colt.

  • QUILL

Canterbury Bulldogs vs Wests Tigers - 1 (1.30)

Buldogii au ajuns in top 8 (locuri de play-off) pentru prima data dupa multi ani, si acum au ocazia sa-si intareasca pozitia in acest meci cu Tigrii. Buldogii si-au schimbat stilul de joc in atac, si in acest sezon au marcat cate cel putin 30 de puncte in trei din ultimele cinci meciuri. De asemenea, au facut un meci foarte bun in deplasare acum doua etape la Melbourne Storm (echipa cu pretentii la titlu), pierzand cu numai 16-14, dupa ce au condus pana in ultimele 5 minute de joc. Tigrii se afla in subsolul clasamentului si au cel mai slab atac, cu o medie de 15 puncte inscrise pe meci. Buldogii au avut pauza saptamana trecuta, deci sunt odihniti si dornici de joc. Tigrii vin dupa o serie de patru infrangeri consecutive.

Richmond Tigers vs Fremantle Dockers - 2 (1.47)

De la Richmond lipsesc multi jucatori, accidentati. Dupa 7 etape Tigrii sunt in subsolul clasamentului cu o singura victorie. Docherii sunt pe locul 8, avand patru victorii. Au avut ei o serie de trei infrangeri la rand, dar si-au revenit in etapa trecuta, invingand o contracandidata la un loc de play-off, Western Bulldogs, cu 95-71. Docherii au a treia cea mai buna aparare pana acum, pe cand atacul Tigrilor este al doilea cel mai slab din liga. Fremantle are o ocazie foarte buna sa-si consolideze pozitia in zona de play-off.

  • MIHAI GABRIEL

Braga vs Casa Pia - 1 (1.33)

Braga are nevoie de succes in aceasta partida daca vrea sa aiba sanse mari la un loc de cupele europene si asta pentru ca in ultimele doua runde dau piept cu Porto, principala adversara pentru locul 3, si Guimaraes, echipa care ii sufla in ceafa, aceasta fiind la doar un singur punct in spate. Casa Pia e scapata de grijile retrogradarii, iar in deplasare nu a rupt gura targului, avand o medie de aproape 2 goluri primite per meci. Braga a castigat 3 din ultimele 4 meciuri directe si ma astept sa-si prelungeasca seria pozitiva contra formatiei lui Santana Alexandre.

Crystal Palace vs Manchester United - GG sau 3+ (1.33)

”Diavolii” au un final de sezon extrem de slab, iar participarea in cupele europene inca este sub semnul intrebarii. Trupa lui Ten Hag are dueluri cu Arsenal, Newcastle si Brighton in ultimele 3 etape de campionat, dar si finala FA Cup contra rivalilor de la Manchester City. Cu doar un singur punct in plus fata de ”cotofene”, Manchester United are meci in aceasta runda pe ”Selhurst Park”, acolo unde nu a castigat la ultimele trei vizite. Gazdele trec printr-o forma buna, asa ca meciul se anunta unul extrem de dificil pentru oaspeti, care au aratat foarte prost pe plan defensiv, in acest sezon.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • CRISTOPHER

FC Botosani vs FC Voluntari - Peste 1.5 goluri (1.33)

Moldovenii au iesit din zona periculoasa a clasamentului dupa succesul cu Petrolul Ploiesti, care a iscat multe semne de intrebare dupa penalty-ul ratat de Hanca. De partea cealalta, Voluntari trece printr-o forma slaba, fiind fara succes in ultimele 5 partide. In cele doua meciuri din sezonul regular s-au marcat numai putin de 9 goluri, partida de pe ”Municipal” incheindu-se cu un 3-3 foarte spectaculos. Punctele puse in joc sunt foarte importante pentru ambele formatii asa ca anticipez si maine un joc cu multe reusite.

Vegas Golden Knights vs Dallas Stars - Sub 6.5 goluri (1.47)

In optimile Play-Off-ului din NHL avem parte de o confruntare extrem de interesanta, intre doua formatii care s-au intalnit si faza semifinalelor a editiei precedente. Campioana en-titre este condusa cu 3-2 la general de liderul din sezonul regular, iar o noua infrangere ar fi echivalentul unei eliminari. Toate cele 5 meciuri directe din aceste optimi au fost sub semnul echilibrului, marcandu-se maxim 6 goluri in patru dintre ele. E greu de crezut ca aceasta noua intalnire va fi una diferita, asa ca un meci cu putine reusite pare destul de logic.

  • TIPSTER TENIS

Manchester City vs Wolves - Peste 2.5 goluri (1.33)

”Cetatenii” sunt la mana lor in ceea ce priveste titlul in Premier League, iar la partida din aceasta runda pornesc clar cu prima sansa. Wolves a aratat extrem de slab in ultimele 4 deplasari, in care a bifat doua infrangeri si doua remize, incasand numai putin de 8 goluri. Manchester City s-a impus in ultimele trei meciuri directe, disputate pe ”Etidah Stadium”, iar in 7 din ultimele intalniri contra ”lupilor” s-au marcat cel putin trei goluri, un deznodamant pe care-l astept si in acest meci. 

Monaco vs Clermont - 1 (1.33)

Monaco cauta sa-si consolideze pozitia secunda in Ligue 1 pe acest final de sezon, iar adversara din aceasta runda este nimeni alta decat ”lanterna rosie” a campionatului din ”hexagon”, echipa care in acest moment este cu un picior si jumatate in divizia secunda. Monaco a castigat 6 din ultimele 7 dueluri directe, marcand numai putin de 19 goluri in aceste intalniri si incasand doar 4. In tur, formatia lui Hutter s-a impus cu 4-2 si e greu de crezut ca putem avea parte de surprize in acest joc.

  • DRUMUL_MILIARDULUI

Sheffield United vs Nottingham Forest - Pauza sau Final 2 (1.42)

Gazdele au retrogradat matematic in Championship dupa infrangerea categorica din meciul cu Newcastle, scor 1-5, iar in aceasta runda dau peste o formatie care are mare nevoie de puncte in vederea evitarii retrogradarii. Nottingham Forest trece si ea printr-o perioada slaba, cu doua infrangeri in ultimele doua runde, insa victoria e singura optiune in acest joc si ma astept sa faca tot posibilul pentru a o obtine. ”Padurarii” s-au impus cu 2-1 in mansa tur si cred ca vor reusi sa se impuna si in acest retur.

Modena vs Como - X2 (1.38)

Como poate promova in Serie A cu un succes in aceasta partida in fata celor de la Modena, echipa care e ca si scapata de retrogradare. Gazdele au doar un succes in ultimele 14 meciuri si e greu de crezut ca se pot impune in acest joc, in fata unei formatii aflate la doar un singur pas de o performanta impresionanta. Como e fara infrangere in ultimele 8 jocuri, in care a inregistrat 6 victorii si doua rezultate de egalitate. In partida directa din tur, formatia lui Osian s-a impus cu 2-1, iar astazi anticipez un nou rezultat pozitiv al acestora.

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 130

  • Plymouth Argyle vs Hull City - GGsau3+ (1.36)
  • Bodo/Glimt vs Stromsgodset - GGsau3+ (1.42)
  • Universitatea Cluj vs Dinamo Bucuresti - Peste 1.5 goluri (1.55)
  • Liverpool vs Tottenham - Peste 9.5 cornere (1.33)
  • Canterbury Bulldogs vs Wests Tigers - 1 (1.30)
  • Richmond Tigers vs Fremantle Dockers - 2 (1.47)
  • Braga vs Casa Pia - 1 (1.33)
  • Crystal Palace vs Manchester United - GG sau 3+ (1.33)
  • FC Botosani vs FC Voluntari - Peste 1.5 goluri (1.33)
  • Vegas Golden Knights vs Dallas Stars - Sub 6.5 goluri (1.47)
  • Manchester City vs Wolves - Peste 2.5 goluri (1.33)
  • Monaco vs Clermont - 1 (1.33)
  • Sheffield United vs Nottingham Forest - Pauza sau Final 2 (1.42)
  • Modena vs Como - X2 (1.38)
  • +BONUS 40% pentru 14 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare