Biletul Zilei: încercăm o cotă peste 17 din campionatul Belarusului pentru sâmbătă

Dragilor, sfaturile mele rămân clare în această perioadă de „secetă” din punct de vedere al ofertei de pariere: mizați prudent și nu pariați decât for fun dacă nu aveți informații corespunzătoare.

Campionatul de fotbal din Belarus a ajuns să fie competiția de prime time în aceste vremuri, bookamekrii n-au înregistrat în viața vieții lor volume atât de mari pe acest campionat :) Hai să ne încercăm și noi norocul cu cele 3 meciuri care se dispută astăzi. În mod normal, cele 3 meciuri ar trebui jucate sinlge, deoarece sunt cote foarte bune, dar repet: încercăm biletul for fun cu miză mică.

Șahtior Soligorsk vs Neman Grodno

Șahtior Soligorsk și Neman Grodno sunt 2 din cele 4 echipe care nu au retrogradat niciodată, alături de cele două Dinamo-uri din Brest și Minsk. Șahtior e un fel de cenușăreasă a ligii, terminând de fiecare dată pe podium din 2009 încoace și de 6 ori pe locul 2 în ultimii 10 ani. Neman Grodno nu e mare sulă pe basculă, nu a mai câștigat la Soligorsk din 2010, iar ultimele 4 directe le-a pierdut fără să marcheze. 4 din ultimele 6 deplasări ale lui Neman grodno au fost pierdute cu scorul de 1-0.

Pronostic: 1 & 0-3 goluri @1.89

BATE Borisov vs Ruch Brest

Este pentru prima dată în istoria acestor două echipe când joacă un meci oficial împreună. Bine...Ruch Brest nu are cine știe ce istorie, deoarece abia acum 2 ani intrau în liga a doua ca și satelit al lui Dinamo Brest, dar după ce au promovat, chipurile au rupt parteneriatul și au devenit un club de sine stătător, dar asta rămâne de văzut până la primul meci direct cu Dinamo:) BATE a început cum nu se putea mai prost campionatul, practic a distrus biletele tuturor pariorilor în primele două runde pe care le-a pierdut în fața unor echipe care porneau cu șanse foarte mici în fața multiplei campioane. La acest meci mă atrage o cotă excelentă pe care am descoperit-o la Superbet în secțiune de Pariuri Speciale, la rubrica SuperPariu, acolo unde agenția a început să ofere jucătorilor oportunitatea de a paria la cote cuprinse între 1.70 și 100+ pe diverse scenarii de meci, urmând modelul caselor de pariuri din Marea Britanie.

Pronostic: BATE câștigă meciul și marchează în ambele reprize @2.50

Știai că dacă te înregistrezi la SUPERBET prin site-ul meu în luna Aprilie primești pe lângă bonusul de bun venit, un EXTRA-BONUS în valoare de 200 de lei ? CLICK AICI și obține bonusurile!

Dinamo Brest vs Slavia Mozyr

Slavia Mozyr se deplasează la Brest cu moralul ridicat după isprava de etapa trecută când s-a impus pe propriul teren în fața lui BATE Borisov, reușind acest lucru chiar după ce a fost condusă. Totuși, astăzi nu îi dau mari șanse, însă merg pe varianta că ar putea fi în stare să înscrie. 7 din ultimele 10 meciuri directe dintre cele două formații au produs minim 3 goluri pe tabelă. Săpând mai adânc printre statistici vom observa că în 8 din ultimele 11 meciuri disputate pe terenul lui Dinamo Brest, ambele echipe au marcat, aspect întâlnit și în 5 din ultimele 7 partide directe. Slavia a înscris în ambele meciuri disputate în acest nou sezon și în 4 din ultimele 5 deplasări oficiale. În sezonul trecut, Dinamo Brest a câștigat 10 din cele 15 meciuri disputate pe propriul teren, realizând o medie de 2.93 goluri per meci.

Pronostic: 1 & GG (Dinamo câștigă și ambele înscriu) @3.68


Deschide cont la Superbet AICI și joacă biletul!






Articole similare