Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + cazino pe Superbet Online


E momentul perfect să îți deschizi un cont de jucător pe platforma online de la SUPERBET pentru că vei fi răsplătit așa cum se cuvine în perioada 14 - 28 Februarie 2022! Chiar dacă ești pasionat de pariuri sportive sau de cazino, te vei putea bucura de un bonus mixt pe care să-l utilizezi fără nicio grijă!

49 de Lei Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive

Cu siguranță știi că Superbet este platforma online numărul 1 în România în ceea ce ține de pariuri sportive! Cea mai îndrăgită casă de pariuri în rândul jucătorilor din țară oferă în această săptămână un BONUS GRATUIT în valoare de 49 de Ron pentru toți jucătorii care fac trecerea în mediul online și deschid un cont nou folosindu-se de butonul de mai jos, care face parte dintr-o promoție aparte!

Deschiderea contului durează foarte puțin, este o chestiune de câteva minute, pentru că trebuie doar să completezi formularul cu date personale. Singura condiție este aceea de a valida contul, conform legislației în vigoare, trimițând o poză a actului de identitate la adresa de suport. A doua zi după validarea contului vei primi bonusul FĂRĂ DEPUNERE!

Click AICI și încasează Bonusul

199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE

Chiar dacă ești pasionat și de jocurile ca la aparate, această promoție este perfectă pentru tine, pentru că pe lângă bonusul de 49 de Lei, mai primești și un cadou care constă în 199 de rotiri GRATIS la jocul Book of Ra Deluxe! Cazinoul online Superbet este unul dintre cele mai respectate cazinouri din România și oferă bonusuri zilnice, dar și o varietate de jocuri de la furnizori de top precum EGT, Novomatic, Isoftbet, NetEnt sau Pragmatic Play.

Rotirile Gratuite sunt FĂRĂ DEPUNERE, le primești în cont a doua zi după validare, la fel ca bonusul de la pariuri sportive. În plus, câștigurile rezultate din rotirile gratuite au condiții de rulaj X1, doar atât!

Click AICI pentru înregistrare

NU E NEVOIE DE CARD BANCAR

Pentru această promoție NU E NEVOIE DE CARD BANCAR și nu este nevoie de alimentarea contului. Singura condiție de acordare a bonusului de 49 de Lei la pariuri sportive + 199 de rotiri gratuite la cazino online este aceea de a deschide cont folosind unul din butoanele din acest articol și de validarea lui cu o poză a actului de identitate, așa cum cere legea din România. Joacă FĂRĂ GRIJI și FĂRĂ DEPUNERE!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI

1200 de Ron + 300 de rotiri GRATIS la prima depunere

Dacă te-ai convins că Superbet este unul dintre cele mai tari cazinouri online din România și aplicația de jocuri zbârnâie pe telefonul tău mobil, atunci trebuie să știi că dacă te hotărăști să depui bani, te mai așteaptă o surpriză, pentru că Superbet acordă un pachet de bonusuri de bun venit la primele 3 depuneri în valoare de până la 1200 de Ron dar și 300 de rotiri gratuite la cele mai tari jocuri EGT cu fructe și șeptari.

ÎNSCRIE-TE LA SUPERBET





Articole similare