Bucura-te de BETANO AVANTAJ la meciurile din LIGA 1, chiar si la partidele cu MEGACOTE

Fotbalul din Liga 1 se reia astazi, odata cu partidele Sepsi OSK - Politehnica Iasi si Rapid Bucuresti - FCU Craiova 1948, din cadrul rundei cu numarul 22. Week-end-ul ne aduce insa si multe alte partide de neratat, din prima liga de fotbal a Romaniei, precum duelul campioanei en-titre, Farul Constanta, de pe ”Oblemenco”, contra Universitatii Craiova sau partida de pe ”Ilie Oana” dintre Petrolul Ploiesti si Dinamo Bucuresti. La cererea userilor Betano, de acum inainte Betano Avantaj (promotia de 2-0 la fotbal) se poate aplica si pentru pariurile plasate cu Mega Cote, doar pe pariurile din Liga 1.

Ce este Betano Avantaj?

Betano Avantaj este promotia Betano prin care pariurile plasate pre-meci pe victoriile echipelor se considera castigate daca una dintre echipe conduce deja cu 2-0, indiferent de rezultatul final al meciului. 

Patru selectii, un singur bilet pentru o cota de 8.00!

Din oferta Betano pentru Liga 1 am ales patru dintre meciurile programate în etapa a 22-a la finalul acestei săptămâni: Sepsi OSK – Politehnica Iasi (vineri, 17:00), Rapid Bucuresti – FCU Craiova 1948 (vineri, 20:00), FC Botosani – CFR Cluj (duminica, 15:00) si FCSB – UTA Arad (luni, 20:00).

Sepsi OSK – Politehnica Iasi (vineri, 17:00)

  • Rezultat Final - victorie Sepsi OSK (1.88)

”Covasnenii” au incheiat anul 2023 cu cinci rezultate pozitive, reusind sa marcheze in total de 10 ori: 2-1 vs Dinamo Bucuresti, 2-2 vs Petrolul Ploiesti, 3-2 vs Otelul Galati, 2-1 vs CFR Cluj si 1-1 vs Hermannstadt. Clasati abia pe locul 14, elevii lui Leo Grozavu au probleme importante de efectiv inaintea acestui joc, in ciuda trasferurilor reusite in pauza competitionala. Alin Roman si Mihai Bordeianu, poate cei mai importati jucatori din lotul Politennicii, nu pot evolua astazi din pricina accidentarilor. Sepsi OSK nu a pierdut niciodata cu cei de la Iasi pe propriul teren, iar astazi pornesc cu prima sansa si cu siguranta isi doresc o revansa dupa infrangerea din Copou, din turul sezonului regulat, scor 0-1.

Rapid Bucuresti – FCU Craiova 1948 (vineri, 20:00)

  • Rezultat Final - victorie Rapid Bucuresti (1.95 - MegaCota)

Formatia lui Cristiano Bergodi cauta sa inceapa anul cu o victorie dupa ce l-a incheiat pe precedentul cu o serie de rezultate slabe. In ultimul joc direct, bucurestenii s-au impus pe ”Oblemenco”, dupa un joc in care s-a marcat la foc automat, incheiat cu scorul de 5-3. Giulestenii si-au intarit compartimentul ofensiv, dar si cel median, dupa aducerea lui Djokovic, Krasniqi, Burmaz si Hasani, in timp ce adversara de astazi a spus ”pas” achizitiilor, ramanand cu acelasi efectiv. Defensiva oltenii a aratat rau in amicalul cu Poli Iasi de la Buftea, pierdut cu scorul de 2-4, iar pe ”Giulesti” pot fi taxati chiar mai rau.

FC Botosani – CFR Cluj (duminica, 15:00)

  • Rezultat Final - victorie CFR Cluj (1.52)

Fosta campioana da piept in week-end cu ”lanterna” rosie din Liga 1, FC Botosani. Moldovenii au spart gheata chiar in ultima etapa din 2023, bifand primul succes stagional, 2-0 contra celor de la Otelul Galati, chiar la malul Dunarii. Ardelenii ocupa locul secund in campionat, fiind la 8 puncte distanta de liderul FCSB. In ultima runda, CFR Cluj si-a spulberat marea rivala in ”Gruia”, cu un sec 4-0, gratie reusitelor semnate de Muhar Birligea si Otele (x2). El Kaddouri, Aussi, Mamic si Keita sunt noutatile din lotul CFR-ului, in timp ce Aldair, Piftor, Filip, Miron, Kaprof si Mitrov sunt cele din lotul moldovenilor. In tur, CFR-ul s-a impus cu scorul de 3-1, iar duminica sunt mari favoriti in a-si adjudeca toate punctele.

FCSB – UTA Arad (luni, 20:00)

  • Rezultat Final - victorie FCSB (1.44)

Liderul din Liga 1 incheie etapa cu duelul contra celor de la UTA Arad, echipa care i-a administat una dintre cele trei infrangeri ”bifate” in aceasta editie. ”Ros-albastrii” i-au transferat in aceasta iarna pe Baba Alhassan, Luis Phelipe si Nana Antwi, in timp oaspetii l-au adus liber de contract pe Ariel Lopez, fost fundas la Otelul Galati. In ultimele patru meciuri directe disputate la Bucuresti, FCSB a reusit sa se impuna si de fiecare data a reusit sa puncteze de cel putin doua ori. Acest deznodamand se poate repeta, mai ales ca UTA a aratat foarte rau in acest sezon, in special pe teren strain.

Mega Cote la Rapid Bucuresti - FCU Craiova 1948

Mega Cotele sunt cote 1X2 marite cu aproximativ 8% fata de cotele normale 1X2. Mega Cotele sunt disponibile zilnic pe o selectie de meciurile de fotbal mai importante ale Betano, inclusiv pe cele din Liga 1, cum este si cazul meciului Rapid Bucuresti - FCU Craiova

Nu uita de Bet Builder

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare