Bursa Pariurilor: Cum va funcționa impozitul de 40% pe câștigurile din jocuri de noroc?

Episodul 100 din Bursa Pariurilor este unul special în care am pregătit multe surprize pentru pariori!

Pe lângă un challenge inedit în care am avut doi invitați foarte simpatici, pe NEDE de la Survivor România și pe fotbalistul Claudiu Herea, am plasat niște pariuri între noi pe care vă invităm să le descoperiți și care au legătură cu rubricile Challenge Cota2 și Biletul Etapei, pe care l-am asortat cu numărul episodului și l-am făcut de cota 100.

Am dezbătut și un subiect foarte sensibil în aceste vremuri tulburi și anume impozitarea câștigurilor obținute din jocuri de noroc, iar eu v-am explicat care sunt pragurile actuale și care este punctul meu de vedere pentru ceea ce se ia în calcul pe viitor.

O nouă surpriză plăcută pentru pariori este faptul că masterclassul de pariuri sportive Puterea Cotelor poate fi descărcat gratuit în variantă pdf de absolut toți pariorii care sunt interesați să studieze strategii de pariere la bursă pe Betfair Exchange.

Am legat rubrica TOP Recomandări de un concurs cu premii speciale pentru această ediție, premii foarte atractive pentru care aveți toate detaliile în video.





Articole similare