BURSA PARIURILOR - despre strategiile cu mize progresive și dublarea mizelor tip MARTINGALE

În episodul 129 din Bursa Pariurilor am explicat într-un tutorial cu captură de ecran care sunt avantajele dar și dezavantajele anumitor strategii de pariere cu mize progresive.

Riscul cel mai mare al strategiilor cu dublare a mizei, ca de exemplu MARTINGALE, una dintre cele mai populare strategii, mai ales în rândul pariorilor amatori, este acela că un șir destul de lung de rezultate negative duce la folosirea unor mize foarte mari pentru recuperarea pierderilor. 

Cel mai bine este să faceți niște calcule înainte de a pune în aplicare astfel de strategii, sau cel puțin să aruncați o privire pe simularea pe care am făcut-o pentru voi într-un tabel foarte concludent.

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am oferit 7 pariuri single argumentate pe scurt, pe care le joc și eu pe meciurile din cupele europene.

În cadrul proiectului Challenge Cota2 încerc să leg 10 pariuri de cote aproximativ 2 consecutiv câștigătoare pentru a ajunge de la 100 la 100.000 de lei prin reinvestirea câștigurilor!

Avem și varianta propusă pentru BILETUL ETAPEI la cotă bună pentru acest weekend, cu asigurare în cazul în care se pierde la un singur meci.

Ca de obicei, avem și un CONCURS cu premii la care participarea este gratuită!

550 DE LEI BONUS DIN PARTEA BETFAIR

Înregistrează-te chiar acum pe BETFAIR și primești din partea casei un pachet de bonusuri de bun veni de până la 550 de Lei! În plus, vei avea parte în mod constant de bonusuri și pariuri gratuite periodice, dar vei putea folosi și serviciile singurei burse de pariuri sportive din România!

‼️‼️‼️FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA BETFAIR





Articole similare