Bursa Pariurilor ep. 125 - Top Recomandări + Biletul Etapei de weekend

În episodul cu numărul 125 din Bursa Pariurilor am explicat cu captură de ecran pe înțelesul tuturor începătorilor cum se face TRADING folosind pariurile PRO și pariurile CONTRA la bursă și cum putem câștiga indiferent de rezultatul final al unui meci, folosind exemple din tenis.

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am trecut în revistă cele mai interesante 5 meciuri din acest weekend, pentru care am oferit și recomandări de pariere la cote bune!

Pentru proiectul Challenge Cota2 am selectat două meciuri pe care am mizat tot câștigul obținut în episodul trecut, în tentativa de a lega 10 pariuri consecutive câștigătoare și de a ajunge de la 100 de lei la un câștig de 100.000 de lei!

La BILETUL ETAPEI avem o variantă formată din 6 meciuri la cotă finală 7.50, cu asigurare în cazul în care se pierde la o singură selecție.

Nu uitați de CONCURS unde participarea este gratuită și unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii de câte 300 de lei FreeBet oferite de Betfair câștigătorilor!

Vă doresc un weekend cât mai inspirat și cât mai profitabil!


550 DE LEI BONUS DIN PARTEA BETFAIR

Înregistrează-te chiar acum pe BETFAIR și primești din partea casei un pachet de bonusuri de bun veni de până la 550 de Lei! În plus, vei avea parte în mod constant de bonusuri și pariuri gratuite periodice, dar vei putea folosi și serviciile singurei burse de pariuri sportive din România!

🔥FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA BETFAIR





Articole similare