Bursa Pariurilor - ep.127 - vezi pariurile pregătite pentru acest weekend!

În episodul 127 din Bursa Pariurilor, am pregătit un tutorial video cu captură de ecran în care am explicat pe înțelesul tuturor cum se pot plasa pariurile multiple în Betfair folosindu-ne de aplicația Sportsbook și cum se pot plasa pariurile la bursă folosindu-ne de aplicația Exchange!

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am pregătit 10 pronosticuri pe care le-am jucat în regim single pentru meciuri din weekend, la cotă medie 1.95!

Pentru BILETUL ETAPEI am format un cupon din 7 selecții la cotă finală 10, cu asigurare în cazul în care îl ratez la un singur meci.

La rubrica Challenge Cota2 (Drumul spre miliard) avem un bilanț de 3 câștigate și 1 pierdut în 2023, iar pe pariul pentru acest weekend am mizat tot câștigul acumulat pe precedentele două.

Vă invit să participați și la CONCURS, unde puteți câștiga unul din cele 3 premii săptămânale!

Vă doresc un weekend inspirat și profitabil!


550 DE LEI BONUS DIN PARTEA BETFAIR

Înregistrează-te chiar acum pe BETFAIR și primești din partea casei un pachet de bonusuri de bun veni de până la 550 de Lei! În plus, vei avea parte în mod constant de bonusuri și pariuri gratuite periodice, dar vei putea folosi și serviciile singurei burse de pariuri sportive din România!

‼️‼️‼️FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA BETFAIR




Articole similare