CASA Liga 1: avantajele pariorilor în urma noului parteneriat - interviu exclusiv


Într-o conferință de presă organizată ieri la sediul LPF, a fost făcut public noul parteneriat, care se întinde pe o durată de 5 ani, dintre Liga Profesionistă de fotbal și noul sponsor oficial al Ligii 1, Casa Pariurilor. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cititorii Cota2.ro, managerul general al Casa Pariurilor, Lewis Findlay, a avut amabilitatea de a explica punctele cheie ale parteneriatului.

CARE SUNT AVANTAJELE PARIORILOR

„Obiectivul principal și comun cu LPF este acela de a aduce oamenii pe stadioane la meciurile de Liga 1, iar prin cele peste 800 de agenții Casa Pariurilor active în România, vom încerca să îndreptăm publicul către stadioane, chiar facilitându-le accesul prin bilete de intrare la meciuri disponibile în locațiile noastre. Suntem o casă de pariuri, dar nu promovăm doar ideea de a paria, din contră, vrem să dezvoltăm apetitul publicului către entertainment și sport”

„Din punct de vedere al fidelizării clienților noștri, au fost lansate deja 55 de piețe de pariuri suplimentare pentru meciurile din Liga 1, dar vor fi disponibile și bonusuri exclusive pe care aceștia le pot încasa chiar și în timpul transmisiilor TV, sau pe stadion, la anumite evenimente”

La Casa Pariurilor primești un bonus de 100% din valoarea primei depuneri până 200 de Lei. Valoarea bonusului trebuie rulată o singură dată, fără cerințe de cotă minimă!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI LA CASA PARIURILOR

IMPLICARE ÎN CAMPANIA DE PARIERE RESPONSABILĂ

Cu un background solid de experiență pe piața jocurilor de noroc din Marea Britanie și fan Manchester United, Lewis Findlay ne-a dezvăluit că se vor face eforturi pentru o implicare cât mai intensă în programul de promovare a jocului responsabil.

În general activitatea de pariere este percepută ca un viciu, un aspect dăunător, dar nu este deloc așa dacă există o abordare corectă din partea jucătorilor. Să luăm exemplul alunelor și a celor care sunt alergici la acest tip de aliment. Pentru cei cu alergii, alunele sunt dăunătoare, dar nu trebuie să generalizăm. La fel și în cazul pariorilor: dacă există un program de prevenire și combatere a dependenței și a promovării acestei activități în scopuri recreaționale, nu ar trebui să existe probleme, iar compania pe care o reprezint va avea un obiectiv important care constă în implicarea și dezvoltarea de campanii care să promoveze parierea responsabilă în rândul jucătorilor din România”

TEORIA CONSPIRAȚIEI - mitul meciurilor trucate în favoarea caselor

Nu am putut să mă abțin și l-am întrebat pe Lewis Findlay cum este percepută această teorie a conspirației de partea cealaltă a baricadei. Cu toții știți sau ați auzit susținători ai ideilor conform cărora casele de pariuri sunt implicate în trucarea unor meciuri, în special atunci când rezultatele sunt considerate surprinzătoare.

„Este un subiect delicat cu care cei din industria de profil se confruntă de zeci de ani, dar trebuie să înțelegem că obiectivul presupuselor meciuri trucate este acela de a lua bani DE LA casele de pariuri, deci...cei care se ocupă cu așa ceva încearcă să ia bani de la noi, nu invers. În acest sens, vom avea o colaborare destul de strânsă cu departamentele de integritate ale instituțiilor abilitate precum LPF și FRF pentru a combate acest fenomen”





Articole similare