Câștig Șansă oferă, pe Betano, o plasă de siguranță la meciurile din preliminariile EURO 2024

Penultima etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 debutează, joi seara, cu nu mai puțin de nouă meciuri, partide care se regăsesc în oferta de pariere Betano. Cu oferta Câștig Șansă ai o plasă de siguranță în cazul în care unul dintre meciurile pe care ai pariat nu ți-a ieșit pe bilet. În plus, pentru un bilet multiplu cu șapte selecții, așa cum vom vedea mai jos, Betano oferă un Bonus Multiplu de 25 la sută. 

Ce este oferta Câștig Șansă? 

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano îți înapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, după cum vom vedea în explicația de mai jos. 

Șapte selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 60! 

Din oferta Betano de joi, 16 noiembrie, am ales șapte dintre cele nouă meciuri programate în preliminariile EURO 2024 și am mizat pe cote mai mari de 1.65 pentru a profita de oferta Câștig Șansă, dar și pentru a debloca Bonusul Multiplu și astfel a mări potențialul câștig. 

Azerbaidjan – Suedia (19:00) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78) 

Azerbaidjan n-a pierdut în ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu la mai mult de un gol diferență. Suedia a câștigat doar două din precedentele 12 meciuri în deplasare la o diferență de două sau mai multe goluri. În tur, Suedia s-a impus cu 5-0. 

Georgia – Scoția (19:00) 

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.78) 

Cinci din ultimele șase meciuri disputate de Georgia au avut peste 2.5 goluri. Scoția s-a impus în cinci din cele șase partide și este una dintre revelațiile preliminariilor. Georgia a pierdut trei din ultimele patru meciuri în campania de calificare la Campionatul European. În tur, Scoția a tranșat disputa cu Georgia (2-0). 

Bulgaria – Ungaria (19:00) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65) 

Bulgaria n-a reușit să marcheze vreun gol în trei din ultimele patru meciuri oficiale. Ungaria este neînvinsă în actualele preliminarii, obținând patru victorii și două remize. Bulgaria a pierdut ultimele două partide cu același scor, 2-0. 

Estonia – Austria (19:00) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75) 

Estonia a pierdut ultimele patru meciuri din actualele preliminarii fără să marcheze vreun gol. Austria s-a impus la zero în două din ultimele patru meciuri oficiale. Austria se numără printre echipele care au obținut calificarea la EURO 2024. Estonia e lanterna roșie a Grupei F, cu un singur punct în șase meciuri. 

Luxemburg – Bosnia-Herțegovina (21:45) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.83) 

Bosnia a eșuat în tentativa de a marca în cinci din ultimele șapte meciuri disputate în deplasare. Luxemburg a pierdut doar trei meciuri din ultimele nouă pe teren propriu. Zece din precedentele 12 meciuri ale Bosniei în deplasare au avut mai puțin de trei goluri. 

Slovacia – Islanda (21:45) 

Rezultat final – Slovacia (cota 1.70) 

Islanda a obținut o singură victorie în cele șase meciuri directe de până acum contra Slovaciei. Doar cinci goluri a primit Slovacia în cele opt partide de până acum. Cu o victorie Slovacia obține calificarea la Campionatul European. 

Muntenegru – Lituania (21:45) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.30) 

Peste 3.5 goluri s-au marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate de Muntenegru. Lituania are o singură victorie în șapte meciuri jucate în Grupa G. Ambele echipe au marcat în fiecare din ultimele cinci meciuri în care a fost implicată Muntenegru. 

Cota peste 60 

Pe cele șapte meciuri de mai sus din preliminariile EURO 2024 am obținut cota 64.33 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 3.216,99 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 25% oferit de Betano care înseamnă 791.75 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.   

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație. 

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi! 

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă. 

Nu uita de Betano Avantaj 

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! 

Te uiți și Pariezi 

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit. 

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău. 

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”). 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare